Cute : Ikan Ini Aku Yang Punya! (5 Gambar)
Home » , » Cute : Ikan Ini Aku Yang Punya! (5 Gambar)

Cute : Ikan Ini Aku Yang Punya! (5 Gambar)

60 Comments
Rilek je kucing tu pegi ambik ikan yang burung gagak tengah syok makan. Burung gagak tu tak berani nak lawan beb. Pasrah je la. Memang kucing otai ni.





60 comments:

  1. Jahat nie kucng . . .
    Men kebas je . . .

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. boooo.........mazeer ngarut mke mcm taik lembu

      Delete
    2. mazeer babi

      Delete
  3. dah gemok masih nak mkn lg meow nie..

    ReplyDelete
  4. gagak hanye mampu memandang...

    ReplyDelete
  5. Semak r lu mazeer...

    ReplyDelete
  6. Perangai kucing sama macam melay pakistan bangla!!! Perampas hak kaum lain d malingsia!!! Babi melay! Jawa sial!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehh! Kau nak mrah2 pahal!..indonsial !! Kau xpikir?bodoh indon dah larh merempat kat malaysia nak maki2 lak..INDON SIAL!!

      Delete
    2. Aku kalau jmpe indon, aku pijak je. X pon, aku bg smpah suruh diorg mkn

      Delete
    3. tu r sal yg byak wat sial kat country kite ni dorang ar...pecah rumah rompak rogol...indonesial puik!

      Delete
    4. butoh la indon

      Delete
    5. Aku indon ni aku buat tmpat buang air mani aku je....dah sedap aku terajang balik masuk dapur hahaha. Padab muko ko indon

      Delete
    6. we aku pun indon jugak tapi aqx macam tu laaa!!!!!!kesian kat aq

      Delete
    7. pukimak mak hang la indon.. sial punya indon.. dah la selekeh..penogotor.. indon dengan bangla, vietnam, nepal semua sama je.. nk kata perampas hak konon..padahal indon tu lagi teruk..datang malaysia berpusu2..takde passport..da la datang cara haram..buat jenayah pulak tu.. kalau aku dapat indon yang pecah masuk rumah aku dulu tu mmg aku pijak2 la muka dia

      Delete
  7. btol uw ..indon babi sial ..ko pk negara ko uw bagoz sgt larh ..ko un negara ko g jahanam r ..bagsat tol indon ..dh larh totla negara indon ko uw yg pling bnyak murtad ..xleyh pkai ..lancau ..:@

    ReplyDelete
  8. cara tuu penting haha

    ReplyDelete
  9. ni citer pasal kucing ke pasal negara?? lilek2 sudah lah... serumpun kot. cer citer pasal kucing ni smula. korang ni potong stim ler.. lari tajuk...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Same agree..orng cerita pasal kucing...tetiba kuar cerita lak..tak patut...

      Delete
  10. preeeeennnnnggggg!!!.....woi indon,gua mat rempit tau....indon ad ke rempit??....mmang indonesial la lu ni.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. jadi mat rempit pon bangga. pegi mati la

      Delete
    2. tp itu dulu sekarang kaki suda putus mcm mna nak rempit...

      Delete
    3. Gile sedey citer ko, insaf jap..
      Prengg3!!

      Delete
  11. citer psal kucing blik yer...

    gmok2 blaka kcing2 nie wlaupun gangster, still cute! klau jmpa mmg aku nk bela la... coommmeeeyyy sesangat!

    pda yg dgki kt kcing nie, skurang2 nya gagk 2 bleh trbang mrata cri rzki. kcing xleh tau.. apa slahnya dia nk ikan 2? lgpun dia nk share skali...

    ReplyDelete
  12. hahhaha..indon mmg suka buatmasalah and bagi masalh kt malaysia.. malaysia pun satu bg sgt lemak.

    ReplyDelete
  13. Kucing 2 ibarat indo keparat.. Mai mlysia bkn nk keje.nk merompak.membunuh..

    ReplyDelete
  14. ye la en Safwan.. boring betula la, bila org lari topik ni.. nga syok2 topik kucing, g ke lain. potong la... lagi la tetiba masuk topik lucah tak pasal2. rasa nk bagi penampauuuu!!!

    ReplyDelete
  15. Xkan duk diam aje dol..sapa yg start dulu..kucing pnya hal yg p kata kat malay 2 bt.apo..aku xleh panas.panas.

    ReplyDelete
  16. Aku sokong korng,jgn bgi muke kt indonisial,jom kite hentam dia lg

    ReplyDelete
  17. perghh... ada kucing pailang!! giler ahh beb.. hebat sungguh kucing ni...

    apa kata orang bawah??

    ReplyDelete
  18. Kucing aku la... Mmg hebat..mcm aku

    ReplyDelete
  19. video luna may ttop ..ah ah ah ah ..but bnci indon ..mka uw dh larh huduh ..jongos ..gigi cam arnab puki koyak ..ptuiihh ..indon cilako ..mmg indonSIAL ..

    ReplyDelete
  20. weh weh.. bodo tul la korang lari tajuk nih.. topik ni menunjukkan kisah seekor kucing dgn seekor gagak.. ade paaham tak.. utk pgetahuan korg2 sume gagak pun spisis pembangkai yg merampas buruan bnatang lain gak.. nape asyik salahkan kucing je tak adil tol! kra adil pe gagak kan slalu rampas buruan bnatang lain.. skg buruan dye plak kne rampas.. itulah bnatang.. yg korang ni manusia jgn bprangai spt bnatang plak... ADE AKU KESAH~

    anyway kucing tu sgt comel..

    ReplyDelete
  21. kucen yang like a boss~

    ReplyDelete
  22. Ini KL punya kucing nih

    ReplyDelete
  23. Kucing selalu tgk citer Israel

    ReplyDelete
  24. kucing tlong fuckk sye skang......plezz

    ReplyDelete
  25. Babi cina~ parasit dalam Melaysia ni! api dalam sekam! Esok tgk la...penuh malaysia ni dgn cina dari china... depa dok bwk masuk byk mana da la ni

    ReplyDelete
  26. Lu olang jgn mcm2 ha! Nanti gua kasi klua itu zamri kl maaa! Mampus nye pun lah!

    ReplyDelete
  27. Org atas aku tokey gigolo.zamri kl ank buah dia.hati-hati korang

    ReplyDelete
  28. hahaha kan aje lah kih3 :B

    ReplyDelete
  29. lau dpan mata aku lempang sampai k0ma budak2 atas ni.

    ReplyDelete
  30. wooii!!!kowg diam ak sapu seko2 kunk!!ko org bwh diam gak...!!!!aku marah ni...

    ReplyDelete
  31. ko r diam!!setan punye org...

    ReplyDelete
  32. Menjawao ko orang atas....orng bawah kai ajar ini orang...banyak langsi...

    ReplyDelete
  33. bleh org ats... kita kasi sula sama dia!

    lu langsi, lu mati!

    ReplyDelete
  34. hahaha..org atas, pijak org bawah jom..mesti dye indon pukimak.!! hahaahah.. :P

    ReplyDelete
  35. siapa yg bangga dengan dosa2nya... samalah spt dia bangga masuk ke api neraka jahanam....

    ReplyDelete
    Replies
    1. nk buat mcm mana dh jd cita2 diaorg nk main api neraka..

      Delete
  36. Itu kucing jiran aku. Sumpah. Aku kenal la. Jiran aku tok kadi kg baru. Nm die zamri kL.

    ReplyDelete
  37. Itu kucing jiran aku. Sumpah. Aku kenal la. Jiran aku tok kadi kg baru. Nm die zamri kL.

    ReplyDelete
  38. dah duduk dalam kawasan kucing tu .. gagak leh buat ape ? nk mampos ke lau lawan .. hahahahaha

    ReplyDelete
  39. Comel dan sihat sunggh kucing kucing ni

    ReplyDelete
  40. kucing org indon mencuri dan merampas hak org je dia tau..bodoh..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri