Cute : Mari Lihat Haiwan Peliharaan Bertemakan "The Avengers" (7 Gambar)
Home » , » Cute : Mari Lihat Haiwan Peliharaan Bertemakan "The Avengers" (7 Gambar)

Cute : Mari Lihat Haiwan Peliharaan Bertemakan "The Avengers" (7 Gambar)

14 Comments
Mari Lihat Haiwan Peliharaan Bertemakan "The Avengers"
memang kreatif dan comel ni..







Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

14 comments:

  1. X lah..pakwe Ayuni KPOP..

    ReplyDelete
  2. atas n bawah aku ni BUTO BABI ANJENG

    ReplyDelete
  3. Yg kata kt org kt atas ni Bngsat!!! SyAiTON LAKNATULLAH.Hah aMek Kau sial!!!

    ReplyDelete
  4. yang BUTO BABI ANJING tu, pepet mak kau bekarat, kote bapak kau 2cm jek, dpt la anak haram mcm BUTO BABI ANJING. HEHEHE.

    ReplyDelete
  5. bodor nye ko gurau nama mak bapak.mati nanti ko nk cari mak bapak dia ke utuk mtak maaf..mcm xde agme je ckap ikut ske..

    ReplyDelete
  6. we want zamri kl!!!!

    ReplyDelete
  7. hahha mana zamri ngan sekutunya promo blog tu.

    ReplyDelete
  8. xpayah nk layan lah org yg dok guno bahase kesat 2.. last komen..

    ReplyDelete
  9. Gmbr last..mmg ad iras...xcaya cer tngk..hahhhahha

    ReplyDelete
  10. yg last skali tu mmg cam haram

    ReplyDelete
  11. ada siapa-siapa nak bole nyanyi X?

    Am
    Bagaimana kan ku mula dan apakah kata-kata
    Dm
    Yang indah untuk diabadikan
    G
    Tiap wajah berkisah tiap madah bererti
    C
    Manakah ilhamku

    Dm - G - C
    Cahaya di mata mu senyum di bibir mu
    Am - Dm - G - C
    Mengukir seribu tanda pertanyaan
    Am - Dm - G - C
    Mungkinkah kau jua dalam kerinduan
    Am - Dm - E - Am
    Di saat begini aku merindukan

    Am
    Berhelai-helai surat terbiar di depan ku
    Dm
    Tak dapat aku utuskan
    G
    Ku ramas semua dan ku buangkan jauh
    C
    Dari pandanganku

    Dm - G - C
    Lalu aku kesal kukumpul semua
    Am - Dm - G - C
    Tak dapat kunyatakan apa ku rasakan
    Am - Dm - G - C
    Jika engkau tahu di dalam hatiku
    Am - Dm - E - Am
    Mungkinkah kau sahut jeritan batinku

    *
    Dm G C
    Dengarkanlah panggilan ku
    Am Dm E Am
    Dengarkanlah lagu untuk mu
    Dm G C
    Angin lalu kau sampaikan
    Am Dm E Am
    Rasa rindu yang membara kepadanya

    Am
    Warna-warna cintaku kian pudar bersama
    Am
    Malam yang gelap-gelita
    G
    Entahkan kau rasakan apa yang aku rasa
    C
    Atau kau tak endah

    Dm - G - C
    Tapi ku percaya semua telah tertulis
    Am - Dm - G - C
    Dan niat suciku tak kan disiakan
    Am - Dm - G - C
    Dan di suatu masa di hari yang indah
    Am - Dm - E - Am
    Ku hulurkan tanganku lalu kau terima



    ReplyDelete
  12. pelik der aku tgok dak2 skrg ni...
    eh space racoon xde ? dia pon avngers 3~2

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri