Cute : Moka, Satu Lagi Barbie Doll Dunia Nyata Dari Jepun (12 Gambar)
Home » , » Cute : Moka, Satu Lagi Barbie Doll Dunia Nyata Dari Jepun (12 Gambar)

Cute : Moka, Satu Lagi Barbie Doll Dunia Nyata Dari Jepun (12 Gambar)

48 Comments
Moka, Satu Lagi Barbie Doll Dunia Nyata Dari Jepun.

Orang juga menyatakan dia mirip Leah Dizon.











48 comments:

  1. KALAU X PAKAI MAKEUP AGAK2 CANTIK X?

    ReplyDelete
  2. aku qasa x cntk tp cun..hahaha. qasa cam nk pi balun ja awek nih...cun tahap superb nih..

    ReplyDelete
  3. Die ni model contact lens laa

    ReplyDelete
  4. Awek saye...
    Jgn duk kutok2...
    aku tabohh sat g,sekor2 =3

    ReplyDelete
  5. Awek hang.....tengkurak...kahkahkah

    ReplyDelete
  6. barbie orang putih atau negro..xpnh lg aku tgk barbi mke jepun

    ReplyDelete
  7. Erra + neelofa + fazura...lawa sgt, subhanallah

    ReplyDelete
  8. Jepun kalau cantik diorg pure sebab diorg tiap2 hari mandi air panas buang kuman itu pasal jerawat pun susah tumbuh maaa...

    ReplyDelete
  9. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah?fref=ts
    jom like page ni..
    insyaallah ada sedikit kebaikan darinya :)

    ReplyDelete
  10. ni bukan barbie, ni Muka Babi tak tutup aurat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diamlah babi! Ko ne cmfrm msuk syurga kh?

      Delete
    2. Muka Babi vs muka Barbie....hajahahJajajaja

      Delete
  11. Muke je lawa..tp dlm hutan. Ptuihh!

    ReplyDelete
  12. kalau dah cantik semacam, gerenti operate sna sini la tu

    ReplyDelete
  13. Hutan2 pun bukan tak boleh cukur. Kasi cukur la baru terguit2 btg ko. Bg aku cantik pompuan ni. Tak mcm org putih operate sana sini. Ni still nampak natural beauty lg.

    ReplyDelete
  14. apa lg kasi hisap ar

    ReplyDelete
  15. korang tak pernah tengok awek jepun depan mata ke?? Hahadoi. Time aku keja d syarikat pelancongan dah bosan tengok awek jepun,korea,taiwan,china kebanyakan kulit putih gebu..pehh..kalau Tengok jauh mamang geram nak ngap sebab nampak cute macam patung lebih2 lagi dalam gambar,video rasa nak ngap sampai cerah. Tapi kalau tengok dekat tak guna mekup hampeh tak ada selera weh!! Dahlah pendek kecik mata sepet, body tak menarik, buah dada kecik, perut nampak singkat .. Kebayakan yang cute kerana plastik je tapi bukan semualah ada juga yang original cute. Orang jepun,korea,china masa kanak2,remaja je nampak cute. Bila umur 35 ke atas nampak trlalu tua.. Korang tengok maria ugawa dah nampak lebih tua dari umur dia. Bagi aku perempuan paling cute ,cantik , jelita d asia adalah orang melayu, indon, philipine dan thailand je..

    ReplyDelete
  16. wanita yang paling cantik adalah wanita yang menutup aurat die..bukan untuk pertunjuk kan maksiat macam korang ne sudah di katakan maksiat mata ne.. Hehehe

    ReplyDelete
  17. Kalau mksiat sndiri jgn tgk. Ramai suka sgt mghakimi ttp diri sndiri tak sdar. Munafik munafik

    ReplyDelete
  18. Ahhhhhh Jepun n Korea same je. Kalau x sbb make up plastic surgery lah tu. Awek Melayu tetap di hati

    ReplyDelete
  19. Ahhhhhh Jepun n Korea same je. Kalau x sbb make up plastic surgery lah tu. Awek Melayu tetap di hati

    ReplyDelete
  20. dah2..sbb pmpuan kat ats ni punn na gado.masyaALLAH..

    ReplyDelete
  21. aku rasa tanpa mekap x lawa ni.. lawa lg ppuan kita

    ReplyDelete
  22. xpyah la nak mengata orggg .. yg pnting awek melayu asli punya tahap kecantikan ..

    ReplyDelete
  23. dapat bersetubuh dgn awek ni okay jugak kan hHHAhaha

    ReplyDelete
  24. barbie patah mcm mane pon tetap senyum.....manusia patah kaki patah kpale patah tengkok...kene bende tjam sket je dh mampos....moral of the word.....s pyah nk barbie sgt .....jadi manusie je la...

    ReplyDelete
  25. Lawa-lawa... Mmg lawa,lagi lawa lau kamurang sokong parti star,star.. Ntuk perubahan borneo.. Awww

    ReplyDelete
  26. lense ja besaq....

    ReplyDelete
  27. ni main cm ptung jgk bosan..kalau stim bising o...x cm org kita power pandai..x rugi kahwin tau peranan...

    ReplyDelete
  28. Payudara ngam beb...

    ReplyDelete
  29. Dia ni model cosmetic jenama Dolly Wink laa.. Tak caye, korang search google. Cosmetic nie tak de dijual di malaysia rasanya.. Maybe la..

    ReplyDelete
  30. natural beauty or fake? nmpak trlalu smpurna..sy rasa natural beauty lg cantik..wanita yg x berapa cantik (tanpa plastik surgery) sebenarnya lebih cantik drpd mereka yg cantik (krn pastik surgery)..terlalu sempurna membuatkan mereka kelihatan membosankan..ntah knp bila sy tgk pmpuan ni,xda seri pesona wlaupun cantik sempurna,berbanding kawan sy yg biasa2,tp ada pesona trsendiri..

    ReplyDelete
  31. sape komen2 jepun cntik tu try search kt google make up japan ...bru tawu mke asli jpun cne b4 make up nenek aku yg umo 70 tu lg cute dri dyorg tak cye search la skang

    ReplyDelete
  32. aQ tabik spring bdak mlayu...melayu vs jepun...jepun buat porno ade director...malay buat porno rakam sendri......jepun xde buang baby....melayu punya porno.tungu 5-9 bulan komfem ade kes buang bayi....hahahahah...terbaikkkk la awek melayu!...bdak bwah kmfom x puas ati ngan sye ne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xde ar x puas hati..ak stuju ngan kau buat blue je lpas 2 msti ad kes buang bayi..30 thun lpas 2 msti ad kes buang mak bpak...kes kantoi video 30 thun lpa...kadang2 malaysia ni cacat gak

      Delete
  33. bangang tahap sial laa budak2 melayu skrang...ari2 keluar paper kes buang bayi..bodoh LOL!!

    ReplyDelete
  34. Dia ni model contact lens brand korea.....

    ReplyDelete
  35. Oooh model contact lens ni ke..mmg comel pun..

    ReplyDelete
  36. bak kate UAI "cube tengok muke lepas bangun tidor?? macam cokodok." hahaha

    ReplyDelete
  37. http://www.cashforvisits.com/index.php?refcode=25047
    http://iklansticky.com/hop.php?ref=Acez
    http://ThepayingWork.com/?id=Acez
    klik2 wat duit

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri