CUTE - REMAJA PERTUKARAN PELAJAR USA KE MALAYSIA COMEL BERHIJAB (12 GAMBAR)
Home » » CUTE - REMAJA PERTUKARAN PELAJAR USA KE MALAYSIA COMEL BERHIJAB (12 GAMBAR)

CUTE - REMAJA PERTUKARAN PELAJAR USA KE MALAYSIA COMEL BERHIJAB (12 GAMBAR)

16 Nov 2012 31 Comments
Program pertukaran pelajar ialah sebuah program yang kami benar-benar mahu sertai semasa kami masih bersekolah. Tapi malangnya kami tidak awesome dan tidak terpilih untuk belajar selama setahun di luar negara dalam program pertukaran budaya. Hannah Foster ialah seorang remaja dari Amerika Syarikat yang berpeluang menjalani program pertukaran pelajar tajaan Kennedy-Lugar YES ke Malaysia. Beliau bersama lima orang lagi pelajar kini menghabiskan masa selama setahun untuk mendalami budaya Malaysia. Hannah nampaknya serius untuk memahami budaya Malaysia sehinga beliau berhijab. Nampak sangat comel sekali.



Jika anda mahu membaca ngomelan gadis cilik yang kini tinggal bersama keluarga angkat beliau di Perak, sila baca blog beliau With Love From Malaysia atau akaunTwitter beliau iaitu @NasiGorengUSA .





Laporan asal With Love From Malaysia

31 comments:

  1. Oh hannah tuan tanah,aq suka ngko.. Bek ngko kerumah aq dulu.. Makan cokobi mak mertua ko buat ni,sedapppp...

    ReplyDelete
  2. pic 1st 2 wat malu je..omputeh pakai tudung yg melayu nyer x plk

    ReplyDelete
    Replies
    1. melayu tak reti bahasa

      Delete
  3. omputeh penyokong BN rupa nyer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha....nk wat cm ne xda baju kot...haha

      Delete
  4. kahkahkah...
    asal berdakwah je msti komplen org x pkai tudung...xda plak yg komplen "alangkah baiknya klu org yg pakai tudung tu x baca gosip & mencaci org langsung"...

    ReplyDelete
  5. erk.. Org bkn islam cuba dalami dan dekati islam tp org islam sndiri dh lupa tangungjawab sbgai islam. Elok??

    ReplyDelete
  6. copy from blog serius.. baca ayat pun dah kenal... ape la admin, xabis2 copy xtinggal crdt

    ReplyDelete
  7. hohoho..popular jg..hri tu mse dia n kengkawan beli minuman kat each a cup ipoh parade, xkesah pun..coz xknl,wah rupa-rupanya..<3

    ReplyDelete
  8. mat saleh mau jgk pakai tudung..org islam sindri plak dah yg xmau pakai...tu pn nk lawan israel konon....

    ReplyDelete
  9. Nah oooo nah..gmbr kt rmh abg mno nah oi?tu xnk mngaku in relationship nga abg la tu..time cekik petai hri tu bkn main lg kta abg ni kksh awl n akhir..abg majuk kannnn

    ReplyDelete
  10. perempuan nasi goreng usa tu anggap tudung hanya budaya perempuan melayu.sebab tu kejap lekat kejap tak lekat.klu perempuan yg anggap pakai tudung nak tutup aurat sbb ikut perintah Allah,itulah perempuan solehah. antara 2 darjat

    ReplyDelete
  11. ermm bangga la sgt

    ReplyDelete
  12. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  13. babi ats aku, bukan org

    ReplyDelete
  14. aii.. Ntah ape la omputih tu kutuk pasal negara nie agaknye?? Ada blog dia tak?? Link fb dia??

    ReplyDelete
  15. Meluat lah ngn zamri kl ni..gi jilat pantat anjing

    ReplyDelete
  16. post asal : http://blogserius.blogspot.com/2012/11/serius-cute-remaja-pertukaran-pelajar.html

    admin tak segan copypaste tak tinggal credit. boo.

    ReplyDelete
  17. ada dacing lah....

    ReplyDelete
  18. Program Pertukaran Pelajar dari USA ke Malaysia..
    Tiap2 tahun ada pertukaran pelajar dari macam2 negara datang ke Malaysia selama setahun.. Xpercaya tgk ni..

    http://www.afsusa.org/student-exchange-blog/?blog_id=1&tag=Malaysia&limit=20

    http://iearn123.com/ref.php?page=act/ref&invcod=55446

    ReplyDelete
  19. Replies
    1. diam la kau mazeerr macam sial jak kau......

      Delete
  20. cun tapi pengundi bn...hancuss...

    ReplyDelete
  21. ingatkan bangla je undi bn omputih pun dah undi bn..habislah bang nuar kita kali nie

    ReplyDelete
  22. biar behiljab jgn paksa budak tu masuk islam.... skrg nii pelik....

    ReplyDelete
  23. kepada sesiapa yang ingin belajar bermain gitar dengan mudah, anda boleh klik link dibawah.

    http://www.belajargitar.com/index.php?ref=hanaffi

    ReplyDelete
  24. kesian omputih tu dibodohkan oleh keluarga angkat dia disebabkan pakai baju BN

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri