Cute : Terrier Meysi, Anjing Terkecil Di Dunia (11 Gambar)
Home » » Cute : Terrier Meysi, Anjing Terkecil Di Dunia (11 Gambar)

Cute : Terrier Meysi, Anjing Terkecil Di Dunia (11 Gambar)

1 Nov 2012 15 Comments
Terrier Meysi, Anjing Terkecil Di Dunia.

Anjing ini kini berusia 3 bulan dan beratnya cuma 92g.











15 comments:

  1. Comelnya macam patung mainan :3

    ReplyDelete
  2. walaupun dia 2 najis tp ttp ciptaan Allah :)

    ReplyDelete
  3. So? Mmg ciptaan Allah, Tapi anjing tu najis... Najis tetap najis..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko pn najis klau mcm tue. Sbb ko pn ciptaan Allah.

      Delete
  4. Kau jangan nak hina sgt la haiwan..... Walaupun anjing .. Bukan bermakna kita kena hina binatang...mmg anjing tu haram..., tp xbmakna kita perlu hina ia. Org islam xsuruh pun bencikan haiwan,atau dera haiwan .....ckp mcm org xde otak jer la koment yg atas tuu.....

    ReplyDelete
  5. sudah lah...najis pn ttp gak ciptaan Allah, jangan sesekali menghina ciptaan dia..sedangkan nabi Muhammad sndiri pn puji anjing sbbkan die tu binatang yang patuh pd tuan dia tau

    ReplyDelete
  6. mmg la kite x patot hina ciptaan ALLAH tapi najis ttp najis.. xkan kite nk halalkan bnda yg haram.. komen yg top 2 just mention yg anjing 2 najis mughollazoh. mane ade die hina.,yg ko nk emo apa pasai??

    ReplyDelete
  7. Comel.. Tak kisahlah haram ke apa, tapi seriously, puppy ni comel.. Apapun, korang cakap haram pun masih ada gak Islam yang bela anjing? Tak percaya, buat research..

    ReplyDelete
  8. jap kowg reti beza ta antara najis dgn haram??? knapa ckp mkhluk allah 2 najis sedang kan 2 adalah ciptaan allah sperti kita... hanya owg yg cetek akal je kata makhluk allah 2 najis... sbb dye ta faham apa pbeza antara najis dgn haram...

    ReplyDelete
  9. Contoh najis mugallazoh, anjing n babi. Memang da di ciptakan najis dan haram memakan nya, x boleh di sangkalnya lagi. Jgn pulak manusia disamakan dgn haiwan dan diperkatakan najis. Tapi ingat, manusia boleh jadi lebih baik dari malaikat dan boleh gak jadi lebih buruk dari haiwan. Jgn nak sabitkan sesuatu perkara dgn hukum sendiri.

    ReplyDelete
  10. Contoh najis mugallazoh, anjing n babi. Memang da di ciptakan najis dan haram memakan nya, x boleh di sangkalnya lagi. Jgn pulak manusia disamakan dgn haiwan dan diperkatakan najis. Tapi ingat, manusia boleh jadi lebih baik dari malaikat dan boleh gak jadi lebih buruk dari haiwan. Jgn nak sabitkan sesuatu perkara dgn hukum sendiri.

    ReplyDelete
  11. ni ank anjing mmg la kcik =oo=

    ReplyDelete
  12. phone die same mcm aq ye btw comel tul anjing tu :)

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri