GILA! 10 Gambar DIDIE ALIAS sekitar Anugerah Skrin 2012
Home » » GILA! 10 Gambar DIDIE ALIAS sekitar Anugerah Skrin 2012

GILA! 10 Gambar DIDIE ALIAS sekitar Anugerah Skrin 2012

208 Comments
Dah macam apa ja aku tengok.

















Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

208 comments:

  1. Mcm bukan manusia dah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. itu setan celup..

      Delete
  2. Power la! Dia bawak Kucing skali! :3

    ReplyDelete
  3. aku jeles ngan contact lens dia!! n kucing tue tak terberak or terkencing k kat sane hehehe.. mau haru biru lau ye

    ReplyDelete
  4. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ReplyDelete
    Replies
    1. binatang apakah ini..

      Delete
    2. binatang sangap..

      Delete
    3. Kebabian apakah ini..?
      Sakai nak mampos, sempat agi..!!!

      Delete
  5. Astaghafirullahalazim... Utk komen di atas..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hi.. Leh knal? Sy dh add dh kat google+

      Delete
    2. ceh....sempat lg ko menggatal hahaha

      Delete
    3. gatal jgn x gatal...lol

      Delete
    4. Wkkkkkwkkkkkki

      Delete
    5. Mkn sowng eh... hahaha...

      Delete
    6. ah...please lick my pussy...0178722759

      Delete
    7. WT F!!!???

      Delete
    8. This comment has been removed by the author.

      Delete
  7. cacat otak die ni...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaya pulak dia...ko ape ade??!....dok tcongok dpn lappy layan porn?

      Delete
    2. Kayo agama

      Delete
    3. kaya pn...klu rupe 2 ngalah kn beruk...elok lg makcik cleaner kat tmpat aku....biar papa dunia jangn papa akhirat...

      Delete
    4. biar papa dunia jangan paparazi..

      Delete
  8. guano ye pelik sgt dio ni sore..

    ReplyDelete
  9. ntah pape ar dye ni..
    suka sgt tiru org barat..

    ReplyDelete
  10. Makcik pom da btukar....huk huk

    ReplyDelete
  11. ad gak komen yg x kene dgn tajuk.. hhahaha

    ReplyDelete
  12. lady gaga malaysia

    ReplyDelete
  13. yg penting taklah dedah2 sgt...kira ok la tu....selebihnya tu seni namanya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ok opah ko... Haram tetap haram org islam berpakaian mcm tu.. Tmbh haram dan maksiat lg pegi mjlis mcm tu..

      Delete
    2. ^

      haram konon.. banyakan org melayu yg berpakaian tk senonoh! noob.

      Delete
  14. mcm bodoh jer..bajet hot lettew.

    ReplyDelete
  15. zamri kl , bawak2 lah bertaubat . sikap yang tak patut dicontohi

    ReplyDelete
  16. aq rasa dia ni lg teruk dr lady gaga. baik pakai jd pontianak je, x sesuwei lgsg

    ReplyDelete
  17. Dia belum kena "hukuman Allah" di dunia lagi, tu yang dia berani buat lain daripada orang lain, sedangkan apa yang dia lakukan itu adalah salah di sisi AGAMA ISLAM... pertama, tak tutup aurat, kedua..jika kita menyerupai sesuatu kaum yang lain bermakna kita tergolong dalam kaum itu (maksud kaum disini, cara dia berpakaian adalah seperti orang kafir), ketiga..tidak menyedari atau saja buat tidak sedar bahawa diri kita sebenarnya adalah milik MUTLAK ALLAH SWT, kita tidak sewenang2nya boleh lakukan apa saya yang kita suka pada diri kita kerana semuanya tertakluk kepada halal haram yang telah ditetapkan oleh Allah pada diri kita ini...Kita dicipta oleh Allah, kita adalah milik Dia dan kita tidak berhak untuk membuat sesuatu yang diharamkan oleh pencipta kita!!! Sedarlah kita adalah terlalu kerdil DAN HAMBA KEPADANYA!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Borak kt sini wat pe ngok....ko g la cakap kt dia snirik...untung blipat kali ganda pahala ko dpt...

      Delete
    2. Dia komen kt sini utk peringatan org kt sini jgk. Tq fatmawati. Tp didie tu dh mcm marilyn manson pn ada..wal'iyazabillah

      Delete
    3. sengal mcm anonymous ats aku nie bakal ahli neraka agknya, sbb x nk dgr nasihat2 Fatmawati yg brguna & buat pndai sndri padahal dri sndri x btul. nie la org bodoh sombong!

      Delete
  18. ada kelainan......good job....

    ReplyDelete
  19. x sakit ke mata tuw...org melihat dh skit mata..

    ReplyDelete
  20. Mcm hantu je...

    ReplyDelete
  21. Harap xdakla sape2 mengikut cara ni.. yg penting tu hidayah adalah milik Allah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Elok la doakan sama malaysian sweetheart ct nurhaliza tu dpt hidayah sama...makan lama makin tkuak tudung dia tuh walopun g haji dgn pakej hotel sejengkal dgn masjidilharam.

      Delete
  22. ni bukan lady gaga der..ni dah mcm marilyn manson.

    ReplyDelete
  23. hidup UMNo...jom undi BN

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kebabian apakah ini, berpolitik di tempat yg xd kena mengena.

      Delete
    2. Pi blah la wei..
      Politik x betempat,

      Delete
  24. umpama syaitan....perempuan jalang

    ReplyDelete
  25. macam syaitannnnn..o_O

    ReplyDelete
  26. anak haram habis rupanya!

    ReplyDelete
  27. astarafirullahalazimmmm....

    ReplyDelete
  28. HODOH SIAL!!
    HODOH THAP GABAN LAAA

    ReplyDelete
  29. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Apahal ngan ko..?!!
      Aku rase aq dpt teka ape Gmbar tuu..,......

      Delete
  30. eh...dia ni agama ape...??? dh ikut style kafir dh tngk...!!!

    ReplyDelete
  31. soooooo unique...

    ReplyDelete
  32. Ni watak Cruella de'ville dalam 101 dalmations..

    ReplyDelete
  33. Tebaek wooooooook!!!

    jangan nk dengar sgt la kutuk2 bagai nih...org melayu bkn reti tutup mulut...btudung salah, cantik salah, bgaya salah...ni kan plak kalo hak selekeh ngan buruk...lg hukum beraka trus.

    Layaaaaaaaan....

    ReplyDelete
  34. freemansons...

    ReplyDelete
  35. kesian kucing tu..

    ReplyDelete
  36. ape ke pelik la makcik ni sorang··
    xpdn nga umur ··

    ReplyDelete
  37. alah yg kmu cbuk sgt dya nk bfesyen dya pny skala....low kmu 2 alim sgt bkan cmne kmu nk sdarkn org....cra kmu 2 nk kasi mlau org jer...nk cramah psl agama plak....yg ptg dya ne x hipokrit ...jgn la nilai org sska ati...mcm jk kmu 2 bgus sgt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hipokrik abah kau....org tegur xmai dgr....haram tetap haram...

      Delete
  38. smart habis.. cool!

    ReplyDelete
  39. Artis bro...nk.nama semata didunia smtara shje..x ingt dh dosa pahala..

    ReplyDelete
  40. Ini lah fesyen akhir zaman..semoga kita semua mendapat hidayah ..dan dijauhkan dgn segala kjahatan...

    ReplyDelete
  41. macam hantu ja

    ReplyDelete
  42. cantik sehh
    hantu ni jenis ape???

    ReplyDelete
  43. ni lebih tahap dari lady gaga. ni dah jadi lady gila...

    ReplyDelete
  44. dh mcm zombie dh!

    ReplyDelete
  45. Lady Gaga Malaysia.

    ReplyDelete
  46. come on lah.. bende2 pelik mcm ni kalau bangsa lain yang buat aku xkesah lah... sbb dieorg dh terang kafir... yg engko dh lah bawa nama islam & melayu jadi bangang nak tiru jgak mcm ni buat apa??

    ReplyDelete
  47. dari dulu tak minat dia

    ReplyDelete
  48. Melayu tu bgsa tk smestinya agamanya islam...lahir je kt dunia mgaku islam sbb mlayu dianggap islam...sdangkan tk thu apa2 ttg islam..

    ReplyDelete
  49. wow..mmg cantik n lain dari yg lain..pedulikan ape yg org lain nk kata coz diorg tue dengki sebenarnya..klu alim sgt diorg xkan tersangkut kat cni tp berlagak baik nk nasihat org konon..puiii!!!!!!....

    ReplyDelete
  50. ANJING BETINA!! hahaha..

    ReplyDelete
  51. Kubur kata mari..rumah kata pergi...pon x sedor lg...

    ReplyDelete
  52. contect lence 2 aku pn ade hehe cntik ble di pkai tw!

    ReplyDelete
  53. to be reminded; tema malam majlis adalah 'alam fantasi' atau 'fairy tale' apa yang dia pakai adalah mengikut tema majlis(fantasinya). kalau nak tegur dia, silalah bersemuka di sini, siap ada yang hina dia 'anjing, babi' lagi? baik sangat ke cakap macam tu? cermin diri sendiri dulu sebelum kutuk orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tema alam kubur xmau buat ke...

      Delete
  54. gadoh lagi...hahaha...like3...

    ReplyDelete
  55. Nk brfesyen pn agk2 la...dia 2 org ISLAM,jaga la maruah...yg back up dia pn 1 hal,cm xde agama dh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Come on la wehhh.....gimme a break!!!....letih la aku ngan org yg guna bahasa camni.....pungpang2 lebih kt sini jer...kt lua ko syaiton jgk....

      Delete
  56. Lady Gaga pun lagi boleh terkejut la tengok ko..

    ReplyDelete
  57. yang mengkritik tu pun. ada cara nak menegur. haihh.

    ReplyDelete
  58. Klu nak glamour pn biarlah patut2,awak tu ibu pd enam anak2,umur pn dan lanjut,tk ingat TUHAN ke? Biar lah sopan bersesuaian dgn umur,kdg2 cakap pn menjerit2 dan laser.. Tiba2 ALLAH tarik nikmat hidup dan jatuh sakit dan apa2 je,agaknya siapa yg susah ya..

    ReplyDelete
  59. Unikk....cam setannn

    ReplyDelete
  60. Macam cipan ker tenuk nih...???

    ReplyDelete
  61. ingat la kubur tu skit .....

    ReplyDelete
  62. macam setan jer aq tngk..

    ReplyDelete
  63. Ahh tidak sebulan x boleh tido nie

    ReplyDelete
  64. Dah tua xsedar diri...

    ReplyDelete
  65. Ini kalau mati mau Malaikat maut rentap nyawa si minah tak sedar tua nie...dan mencakar lah beliau di dinding akibat kesakitan yang melampau-lampau dan matilah die dalam keadaan yang menyakitkan dan juga mengaibkan...

    ReplyDelete
  66. mashaallah..apelah wanita melayu nie..insaf2lah diri....

    ReplyDelete
  67. astaghfirullahalazim..yg kutuk melampau,xley la cm2...tegur cara sopan.yg puji n sokong n ckp org laen cm alim sgt,kte kne egt..mmg tugas sbg khalifah Allah kene tegur.lau x,dosa tpalit same.mmg la ikut tema,tp lau mlampaui batas,bkn ke 2 mengaibkan..d mana suami yg sptutnya mbimbing?d mana nk letak muka pd anak bila mereka da besa n boley berfikir?lau lady gaga,xheran.sbb die 2 illuminati,freemasion aka pemuja syaitan.da sememangnye kafir.tp ney org Islam yg wat..kene pk2 gak laa.bkn pk malu sbb usia,tp pk malu pd Tuhan..bebas 2 boley,tp bebas yg berbatas..doakn smoga beliau insaf sblm tlmbt..amin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Borak lebih la lu.....ko patut dok kt entrance red carpet tu ngong!!!...kt sini bole la jadik keyboard worrior....

      Delete
  68. ni makhluk ape ni? haha

    ReplyDelete
  69. macam2 ada..tu pon boleh.............

    ReplyDelete
  70. dah tua tu agak2 la nk brpakaian..anak2 tak malu ke...cian kt anak2 die ade mak cam tu...bertaubat la cpt2 sblum trlambat...

    ReplyDelete
  71. eh...ade kucing lah..hahaha...style kafirun bawak anjing...nie lu bawak kucing..memang salut lah lu makcik...bende-bende tak baik dari kafirun semua lu ikut...benda2 baik semua buat bodoh..lu umat Nabi mane nie...umat azazil?

    ReplyDelete
  72. klw nk jadi pontianak cpat je la mati....yg tunjuk brang dio kt ateh tu..ko pondan ae...sbab brng ko x sbsar yg ko gambo tu...pondan,bapuk gi la mampos.

    ReplyDelete
  73. wah ikut tma.....cantik...didie alias mmng unik...dri artis2 lain..

    ReplyDelete
  74. nanti tanya soklan kat UAI..apa hukumnya berpakaian cenggini....

    ReplyDelete
  75. susahnya didie alias cari makan....

    ReplyDelete
  76. Wuu .. Insaflah :)

    ReplyDelete
  77. giler babi.... power sioott macm raksasa musuh power rangers

    ReplyDelete
  78. tak baekla kutuk dia teruk2 mcm tu.., kita nih bkn nyer baek sgt pon.. nnt nk mntak maap mcmana.. doakan je dia mndapat hidayah.., mana tau stu ari nnt dia jdi lbh baek dari kiter2 ni..

    ReplyDelete
  79. lari !!!! Puntianak !!

    ReplyDelete
  80. hei korang nie suka ek maki hina bagai....
    Allah itu ada tau...korang xda hak nak menhukummm dia cam tuh...
    dlm Islam tak da soh kita hina or maki2 even org tuh kafir skali pun....
    sedar la diri tuh jugak....berpijak di tanah yg sama....
    jgn nanti..korang hina dia maki dia mcm tu....Allah uji korangg....ada anak ka bini ka yg lebehhhh terok dr nie...ingt Allah itu maha adil.....so plssss la jgn berperasan kan diri tuh baik sgt n tuhan sgt ok.......

    ReplyDelete
  81. Semoga dia mendapat Hidayah

    ReplyDelete
  82. apsal tak pakai purdah je lain kali...

    ReplyDelete
  83. dah itu cara dia beramal biarkanlah dia ,,,
    kubur pun bukan dia berkongsi tu pun klu ada kubur la untuk dia..

    ReplyDelete
  84. oi babi !!!skati dia lh nak pakai apa..itu hak dia!!jgn libatkan agama ..!!lanjiao!

    ReplyDelete
  85. Orang Melayu ni suka sumpah seranah orang lain buruk2.. Xde adab kah anda? Xtahu ke, ckp org setan , babi bagai, maknanya kita doakan sipolan tuh buruk2.. Doa buruk2 x dtrima Allah.. Malah, yg dpt dosanya ko jugak.. Berpada2 lah nk kritik org.. Doakan la yg baik2.. Moga2 dpt buat amal. Kan byk cara mncegah kjhatan... Berdoa je la, maknanya anda mencegah dgn hati.. dah x mmpu nk cegah dgn prbuatan kan..

    ReplyDelete
  86. hahaha .... muka macam bodoh jeeee ... mangsa dia si kucing tu.... hahaha bodoh punya betina ...

    ReplyDelete
  87. walau cam mana pon dia kita x boleh lah nak kutuk hina2 umpama cam binatang ke apa..semoga dia dapat hidayah.. kita semua ni pon entah macam mana tak tau dcc Allah kita..

    ReplyDelete
  88. pelik bitch ni..

    ReplyDelete
  89. ngantok nyerrrr!! hwarggghhhh..

    ReplyDelete
  90. cayalah Didie Alias...salute sama kau..terbaek..lantak laa ape org nak kata..

    ReplyDelete
  91. alahaiiii,, nk cari publisiti murahan laa ni~~ yelaa,, dia nie mane popular

    ReplyDelete
  92. g g g g g g g gg....

    ReplyDelete
  93. ni lady gagal laaaa

    ReplyDelete
  94. mcam sial . setan mna nie.kalah lady gaga . makin hari makin sial ...

    ReplyDelete
  95. at list dia ikot tema majlis .

    ReplyDelete
  96. Ilumination...!!!

    ReplyDelete
  97. Anonymous said...alahaiiii,, nk cari publisiti murahan laa ni~~ yelaa,, dia nie mane popular 13 November 2012 11:25

    +++ kau ni tak tengok kew sapa yg menang abpbh ari tu .. kalau dia x popular mcm mana boleh menang.. pikir dulu sebelum kondem org!

    ReplyDelete
  98. mnusia bleh brubah dlm 1 saat.....

    ReplyDelete
  99. jgn mengutuk dia... sebaik-baiknya doa lah dia agar berubah kearah yang lebih baik

    ReplyDelete
  100. kreatif la tu..skurang2nya dia xtayang peha ngn dada mcm yg lain tu..

    ReplyDelete
  101. kesian kucing tu

    ReplyDelete
  102. aku trima gay dan pompuan..tak mahal...call aku yusri..012-6737028

    ReplyDelete
  103. ade student cine tny gua...knp skrg rmai melayu seksi2...bkn dlm islam xbole meh...kne tutup kepala...dorang tak tkut meh...pastu gua jawapla...dorang dpt dosa la...dorang tak takut ma.....pastu gua xtau nk ckp ape dah.....

    ReplyDelete
  104. senyum tak perlu kata apa2..apa dia buat dia punya suka..kita nak kata tak de maknanya,,,

    ReplyDelete
  105. org yg xdpt mncari personality diri.. so sad!

    ReplyDelete
  106. lady gaga malaysia hahahah

    ReplyDelete
  107. Marilyn Manson????

    ReplyDelete
  108. takyah nak pelik lah . dia nih kan Lady Gaga Malaysia

    ReplyDelete
  109. Ciptaan Allah sudah cukup cantik tapi ada juga manusia yg memburukkannya. Subhanallah.

    ReplyDelete
  110. mcm goldust pun ada

    ReplyDelete
  111. Ya Allah, ni bukan cara pemakaian Islam yang sebenar ..

    ReplyDelete
  112. Semoga tuhan memberinya petunjuk dan hidaya...amin....

    ReplyDelete
  113. astaghfirullahulazim.... moge Allah bukakan pintu hatinya untuk bertaubat....

    ReplyDelete
  114. mcm pukimak didie alias je

    ReplyDelete
  115. pesan sudah,kutuk pon sudah...sudahsudahlah!!!bio sididie pikio sendiri...jgn buat cenggini lagi ye didie...eh bunyi pantun la pulak!!!

    ReplyDelete
  116. Sekadar ikut tema...cume dlm watak 101 dalmatian tu,mata tak colour mcm tu lah :-)Sekadar ik

    ReplyDelete
  117. manusia adalah makhluk yang paling sempurna dicipta oleh Nya, jadi xsuka skali pun, jangan lah cakap die tu binatang, or syaitan, or iblis, dll. doa kan yang terbaik untuknya sudah..

    ReplyDelete
  118. tgk tucinnnn..!!! ^^
    xtgk pn die scary mary~

    ReplyDelete
  119. mak aii, undertaker kot

    ReplyDelete
  120. atas ni semua PUKIMAK..bajet konon bukak citer pasal agame..korang pun macam BANGSAT gak..

    ReplyDelete
  121. pada pendapat aku dia jd cmtu sbab:

    1. nk minta pehatian lebih
    2. nk jd "Lady Gaga" msia

    ReplyDelete
  122. mcm bangang!!!!

    ReplyDelete
  123. HAHAha....
    bawak2 la bertaubat....dunia semakin tua seiring dengan umur awk cik kak oii...

    ReplyDelete
  124. dh nyanyuk dh ni,,faktor usia

    ReplyDelete
  125. Waras ke dia ni?

    ReplyDelete
  126. Bak kata Director Ahmad Nisfu. "Macam Setan!!"

    ReplyDelete
  127. adoi.,.,nenek sowang ni xsedar2 lg ke.,.,da tue pn xreti2 nk taubat.,.,

    ReplyDelete
  128. bajet mcm rey mistero je =.=

    ReplyDelete
  129. muka macam minyak Wak Dakam

    ReplyDelete
  130. lady gaga apo nie

    ReplyDelete
  131. klu org kafir dukung anjing...ni disbbkan status islam..kenala bw kucing..niat meniru dgn sm mcm org kafir itu pun dah satu dosa besar..huwaallahualam..

    ReplyDelete
  132. lady gaga lg cantik berbanding dgn dia..gerun..

    ReplyDelete
  133. tak tidoq aku mlm ni..

    ReplyDelete
  134. mula2 cam lady gaga....lama2 masuk freemason....ataupun illluminati...

    ReplyDelete
  135. muka sial lahanat cibai pelesit kimak ! aku benci doh dia ni . muka taklah molek mana pastu nak ubah ubah jadi makin sial lah ! artist bahlol

    ReplyDelete
  136. bajet nak jd lady gaygay ler teewwww....

    ReplyDelete
  137. jadilah role model yg terbaekk untuk anak2...

    ReplyDelete
  138. menangis sepupu kecik q,tgk ni gmbr..

    ReplyDelete
  139. LOL..x usah kepoh2. dah tema nya "FANTASI". xkan dia nak pkai tshirt dgn sluar track plak atau pun pkai bju ketat2 singkat2 . lagi lah korang nk umpat2 ke xtau berfeyen ke. geli hati sya tgok korang mcm ni ahhahaha. x usah lah juga nak judge org baik ke x. yg pakai sopan2 pun belum tntu bagus sangat. ntah2 lagi truk. klau x nak SANGAT tgok org pkai mcm ni bagi tau lah kat org tu face to face. cakap kat sini buang masa jer. lagi satu, tertiba jer ada iluminati. yg cakp pasal iluminati ni cuba search kat google, iluminati tu apa. xder plak sya nmpak ada simbol piramid dgn 1 mata yg besar kat dress dia plak. nak kata rupa dia mcm tu x juga. SO, please stop judging people. :)

    ReplyDelete
  140. lady gaga + marylin manson + freemason...mungkin ada di antara artis kita yg mmbuat perjanjian syaitan utk populariti dan kemegahan yg diidam-idamkan

    ReplyDelete
  141. X yah la nk kutok2 orang .....manusia hati boleh berubah bila2 masa pon....kita sbagai manusia biasa kita doa dah bagi tebukak hti dia agar berubah...klu kita kutuk pon dosa bebalik pada kita..x kn yg pandai2 agama pon x tau kot ngutuk di blakang 2 kiqa dah bedosa....kalu kita x mampu nk nasihat dpan dia bedoa jerlah agar allah bukak hati dia ,....bukan dengan mengata dia....ingat x semestinya kita pandai bab2 agama kita dah boleh seka2 nk jtuh hukum kt orang orang..didi dosa dia dngan allah klu dia brtaubat dosa dia allah ampon...kita plk dosa ngan didi dok ngata dia klu dia x maaf ..kt mana tmpat kita....renung2 jn lah yerrr

    ReplyDelete
  142. X yah la nk kutok2 orang .....manusia hati boleh berubah bila2 masa pon....kita sbagai manusia biasa kita doa dah bagi tebukak hti dia agar berubah...klu kita kutuk pon dosa bebalik pada kita..x kn yg pandai2 agama pon x tau kot ngutuk di blakang 2 kiqa dah bedosa....kalu kita x mampu nk nasihat dpan dia bedoa jerlah agar allah bukak hati dia ,....bukan dengan mengata dia....ingat x semestinya kita pandai bab2 agama kita dah boleh seka2 nk jtuh hukum kt orang orang..didi dosa dia dngan allah klu dia brtaubat dosa dia allah ampon...kita plk dosa ngan didi dok ngata dia klu dia x maaf ..kt mana tmpat kita....renung2 jn lah yerrr

    ReplyDelete
  143. Adohai..semenya da pandai nk jd hakim plak..sekolah pn fail tahap ultraman..pe cer weh..

    ReplyDelete
  144. mcm marilyn manson dah

    ReplyDelete
  145. kesian aku tgok kucing die...

    ReplyDelete
  146. Ouviram do Ipiranga as margens plácidas
    De um povo heróico o brado retumbante,
    E o sol da Liberdade, em raios fúlgidos,
    Brilhou no céu da Pátria nesse instante.

    Se o penhor dessa igualdade
    Conseguimos conquistar com braço forte,
    Em teu seio, ó Liberdade,
    Desafia o nosso peito a própria morte!

    Ó Pátria amada,
    Idolatrada,
    Salve! Salve!

    Brasil, um sonho intenso, um raio vívido,
    De amor e de esperança à terra desce,
    Se em teu formoso céu, risonho e límpido,
    A imagem do Cruzeiro resplandece.

    Gigante pela própria natureza,
    És belo, és forte, impávido colosso,
    E o teu futuro espelha essa grandeza.

    Terra adorada
    Entre outras mil
    És tu, Brasil,
    Ó Pátria amada!

    Dos filhos deste solo
    És mãe gentil,
    Pátria amada,
    Brasil!

    Para tebing tenang Ipiranga didengari
    teriakan gemilang orang heroik
    dan dalam sinar bersinar, matahari kebebasan
    bersinar di langit di tanah air kita saat ini.

    Jika jaminan kesetaraan ini
    kita semua oleh tangan yang kuat kami,
    di pangkuanmu, O kebebasan,
    dada kami akan mencabar kematian itu sendiri!

    O yang tercinta,
    tanah air yang diidolakan,
    Sambut, sambut!

    Brazil, sebuah mimpi mendedah, sebuah sinar hidup
    cinta dan harapan turun ke bumi
    jika dalam mu indah, tersenyum dan langit cerah
    gambar dari (Salub (Selatan) bersinar gemerlapan.

    Gergasi dengan alam Mu sendiri,
    Engkau yang indah seni, Engkau kuat, seorang raksasa yang berani,
    dan cermin masa depan-Mu kebesaran-Mu.

    Negara yang tercinta
    antara seribu lain
    engkau, Brazil,
    O tanah air tercinta!

    Untuk anak-anak negara ini
    engkau seorang ibu lembut,
    tanah air tercinta,
    Brazil!
    undi pkr!!!!

    ReplyDelete
  147. Astaghafirullahalaziiimm.....kubur kata mari rumah kata pergi

    ReplyDelete
  148. mcm2 la......isyh2

    ReplyDelete
  149. mcam da bajet lady gaga je.dulu aku suke jugak dia nih tapi tengok makin lama makin merepek jeee aku rase macam dah tak suka pulak

    ReplyDelete
  150. Stylista la mami didie...

    ReplyDelete
  151. APAPUN AKU RESPECT KAK DIDI SEBAB BERANI ....AT LEAST DIA TAK HYPOKRIT...MACAM SESETENGAH ARTIS, KORANG BULLSHIT, ARTIS YANG SEKSI BELAH DADA DAN KAN ATAS PEHA NUN KORANG RELAXJE...WALHAL DIDI TAK DE PUN TUNJUK APA2 KECUALI FASHION PELIK....BABI LAA KORANG

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri