GILA: Makanan Jepun Yang Aneh Tetapi Cool
Home » » GILA: Makanan Jepun Yang Aneh Tetapi Cool

GILA: Makanan Jepun Yang Aneh Tetapi Cool

25 Comments

Makanan apakah?

Someone explain me this bullshit.



25 comments:

  1. Ini namanya Bandai - Konapun. Cari lah dalam youtube.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nie bkn leh makan kan

      Delete
    2. boleh mkn sebab benda tu sebenarnya gula2

      Delete
  2. sedah tu aq serius rasa nak cuba
    tapi kat malaysia x dah sapa nak jual

    ReplyDelete
  3. Erm,aq suka dorayaki.. Ahaha,ngan sushi.. Amcm wak bwah??

    ReplyDelete
  4. hari2 mratah wasabi bat derk jaa..

    ReplyDelete
  5. aku tgk orang jepun x dek plak ckp dyowg suke makan sambal belacan ke.. masak lemak ili api ke.. lagi satu orang komen kat bawah aku nie orang OKU.. hahahaha

    ReplyDelete
  6. Kita memutuskan hbangan dgn gf / bf tu x
    b'makna kita mempermainkn prasaan
    mreka , kejam dgn mreka .
    Kita mmtuskn mreka sbb kita tidak mahu
    kelak nnti mreka membenci kita krna mreka
    menganggp yg kita tlah mmpermainkn
    prasaan sayang dn cinta mereka yg sbenar .

    ReplyDelete
  7. Tbe tbe je bdak atas aq nih

    ReplyDelete
  8. Ni adalah Popin' Cokin'

    ReplyDelete
  9. cipap gatai nor...

    ReplyDelete
  10. ade sket tak paham.. nama commenters kat blog ni, suka komen mende yang skit pun takde kait mengait ngan post...

    ReplyDelete
  11. ilek ah, ni kan jepun.. biasalah diorg, terlebih maju

    ReplyDelete
  12. Admin ketinggalan zaman -.-

    ReplyDelete
  13. Jual-jual.... Rm2/- sekilo taik idung...

    ReplyDelete
  14. adoi...tlg..mata aku gntk nie...

    ReplyDelete
  15. dalam hatiku hanya terukir namamu
    dikau yg pertama dan x tentu lagi yg terakhir
    demi mu ku sanggup meredah hutan kaktus
    demi mu ku sanggup membasuh buntut babi
    demi mu ku sanggup membasuh tilam
    demi mu ku sanggup membeli i phone 5
    demi mu ku sanggup berhenti merokok
    demi mu ku sanggup panjat pokok durian
    demi mu ku sanggup berlari di litar sepang
    demi mu ku sanggup berenang di lautan lahar
    demi mu ku sanggup membela seekor gajah
    demi mu ku sanggup menjahit beg yang koyak
    demi mu ku sanggup tak berselimut ketika tidur

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri