Gila! Top 10 Kereta Termewah Di Dunia 2012
Home » » Gila! Top 10 Kereta Termewah Di Dunia 2012

Gila! Top 10 Kereta Termewah Di Dunia 2012

2 Nov 2012 130 Comments
1. Rolls-Royce

2. Bentley



3. Ferrari



4. Lamborghini



5. Maserati



6. Aston Martin



7. Bugatti



8. Spyker




9. Pagani



10. Koenigsegg

130 comments:

  1. :p .. Audi tt je?? Hmm, ksian .. Sye ade merc c63 amg ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bmw x6... Aq adew

      Delete
    2. Aq ade lamborghini,,,,,,,,????hehe,, punye. Gmbar

      Delete
    3. Aq ade lamborghini,,,,,,,,????hehe,, punye. Gmbar

      Delete
    4. Ak ad kancil 880ex..

      Delete
    5. Aku ade proton saga x kecoh pun.... Jgn la dibanggakan buatan asing. Buatan malaysia pun x mampu nk beli. Bila ditanya, mengaku plak diri tu melayu. Tp sembang mcm anak keling pariaaa......

      Delete
    6. aku ada ex5 .

      Delete
  2. Saye ade kancil

    ReplyDelete
  3. saye ponnnn... kancil gaks! kiut! kuikuikui!!!

    ReplyDelete
  4. fuhh dh lama aku trigin nk miliki Lamborgbini..

    ReplyDelete
  5. saye ade kete sorong je... sangat berguna untuk saya demi sesuap nasi...

    ReplyDelete
  6. saya ade kete sorong..die boleh bawak saye kemana sahaja..tetapi memerlukan seorang pemandu di belakang..dan tidak memerlukan bahan bakar..amat canggih

    ReplyDelete
  7. Sy just ade rx8 jer....

    ReplyDelete
  8. Wah,sume keta urope n us..keta Asia xda..tp kuasa besar automotif..asia..kereta mampu milik udah..

    ReplyDelete
  9. Saya nk sangat kete ferrari . Tp sy x mampu lagi nk beli :( . Sy cme ad kereta BMW saje . Huhuhu

    ReplyDelete
  10. Kereta kancil pmanduan ibarat kereta mewah d atas

    ReplyDelete
  11. saya ada proton..tp tingkap xboleh bukak..da rosak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..hdup proton

      Delete
  12. sy ade basikal je,. tu pon body dah patah dua,. hehe

    ReplyDelete
  13. Saya xmampu nk beli kereta... Cuma ada kapcai c70 ori. Tu pun warisan turun temurun.

    ReplyDelete
  14. Sy ada keta jenazah. Senang nak angkut korang smua...kuikuikui

    ReplyDelete
  15. Canggih mane pon kete korang nanti korang dpt kete yg pemandu rmai korang sorang je penumpang... suma pon akan dpt....

    ReplyDelete
  16. saya ad becha....

    ReplyDelete
  17. saya ada masalah...

    ReplyDelete
  18. saya cerdik...

    ReplyDelete
  19. Saya menang motor..

    ReplyDelete
  20. Paling sporti pagani

    ReplyDelete
  21. Sy ultraman...betol!!! X tipu

    ReplyDelete
  22. Saye ade van mayat

    ReplyDelete
  23. terima kasih power root!!!

    ReplyDelete
  24. saya ada kitab bidaytul mujtahid

    ReplyDelete
  25. latipah oi latipah...meh sini buat kopi tu ayang meh...

    ReplyDelete
  26. saya ada lembu..tapi dah mati...

    ReplyDelete
  27. Saye...saye...saye...aaaa

    ReplyDelete
  28. jgn lupa yang ke 11 proton saga blm

    ReplyDelete
  29. saya dah mati...ce tgk penjuru blakang..huhu

    ReplyDelete
  30. Saya rase nak penampor sume yg kat atas ni

    ReplyDelete
  31. nasi menjadi bubur sirih pulang ke gagang...jom tidor...

    ReplyDelete
  32. samad buah cempedak kat belakang tu ko tak nak amik ke? aku nampak cam dah nak masak dah tu..baik ko gi amik cepat..nanti x dan kat engko...

    ReplyDelete
  33. saya rasa nak sepak orag yang berada betul2 di atas saya ni...

    ReplyDelete
  34. sebenarnya saya robin van persie..harini saya skor sebijik..saya rasa bangga..jom on9 dota.huhu

    ReplyDelete
  35. Sy ada keretapi PUTRA LRT.. Lg canggih.. Leh bwk byk org!!! Ko hadoooooo????

    ReplyDelete
  36. Saya nak tido... Wa ka ks

    ReplyDelete
  37. saye ade selipar jepun

    ReplyDelete
  38. sy ada mak ngan ayah,diorg yg bg sy bhagia.walaupun sy ada bugati veyron,tpi ia menyushkn sy la...

    ReplyDelete
  39. sy suka melancap...

    ReplyDelete
  40. sy pun suka melancap jugak,smbil tgk gmbar neelofa.pastu bayang mcm mna dia dlm keadaan bogel...

    ReplyDelete
  41. saya xtahu nak cakap apa..

    ReplyDelete
  42. saya ada telinga..mata..hidung..tangan..kaki..saya rasa bahagia..alhamdulillah..

    ReplyDelete
  43. saya ada kipas..hari2 saya tidur dengan kipas..saya sayang kipas saya..saya rasa dingin sekali..huhu

    ReplyDelete
  44. saya rasa admin page himpunan cerita lawak bangang sebab page tu takde yg lawak pun yg ada cuma promote ke blog dia yg bangang macam dia sebab tu yg komen jadi bangang maka salahkan admin jgn salahkan pengkomen sebab pengkomen tidak bangang seperti admin page tersebut yg pikir nk duit je walaupun page tersebut sudah lebih satu juta followers maka dengan ini admin memang bangang

    ReplyDelete
  45. Saye ad lamborghini,,tp dh kne tarik dgn,,MAEL LAMBONG,, hehehe

    ReplyDelete
  46. saya kenal pemain saya...

    ReplyDelete
  47. sume xleh celen hachoroku...

    ReplyDelete
  48. saya ada viva..baru lepas modified..saya rasa kete sy sgt laju.speed xsampai 80kmj lepas upgrade..sy sengaja buat camtu sebab saya memang nak top speed camtu..xnk kena aes..baguskan saya.huhu..anda bagaimana? xteriginkah nak dapatkan topspeed mcm saya.huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. X jgak. Tp konek saya kecik. huhu

      Delete
  49. ade kete ek. aku cabar korang semua naik kete hebat korng pegi mekah.x yah naek kapal terbang. baru jimat duet :)

    ReplyDelete
  50. Jgn salahkan admin...(4 nov 2012 01:34) yg korang post komen korng ni da kira jadik himpunan cerita lawak..hahahaha..ade makna yg tersirat...yg nk melucah 2...lantak dia la...

    ReplyDelete
  51. yeah..we are anonymous.we rule this blog..keh2..kami riuh kami gempak ngam ngam macam segiempat tepat suara berbeza pilihan sama fahami jiwa tanpa suara bersama selamnya kami bangang..

    ReplyDelete
  52. bangang abadi

    ReplyDelete
  53. Saye syg kucing sy

    ReplyDelete
  54. saya ade awek cun..

    ReplyDelete
  55. Oit ble nk pulangkn duit aku

    ReplyDelete
  56. Bengongggg aaa mu..madii!!! Wakpe mu bubuh kotey aku dlm jubo mung????

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dh mu gok kbo mu nk lubang jubo ak...dh kalu mu xmboh bkpe jilat jubo aku?

      Delete
  57. sy ada kreta F1..
    jom lumba

    ReplyDelete
  58. Saya...saya suka rumah saya.sebab ade padang.hak bermain hak kami.

    ReplyDelete
  59. Saya ada lesen jee.. :3

    ReplyDelete
  60. sy da keta mayat je.....menang power root.

    ReplyDelete
  61. T_T
    porsche cayenne takde kat sini .

    ReplyDelete
  62. sye ade honda ex5,bleh main cilok2..kawu hada.??

    ReplyDelete
  63. Saya pakai skyline... tapi saya parking kt luar taman saya.. saya dah jemu, tiap kali nak taman saya... bumper saya selalu ja sangkut, jenuhh tukar bumper tiap2 minggu.. so, saya igt nak jual la skyline saya tuwh..egt nak pakai hummer ja laa..tinggi sikit, langgar bumper pown..relakz jaa... =)

    ReplyDelete
  64. Dlu kampung saya lagu tu jgk. La ni bila buat rondaan kita dapt tngkp depa.

    ReplyDelete
  65. kite bako je!!!

    ReplyDelete
  66. saya ad hotwheels

    ReplyDelete
  67. saya ada umpphh....!

    ReplyDelete
  68. try ko bayangkan mase ko tengah makan..nasi ko tu berlaukkan taik orang..ade mcm2 kaler..yg itam..yg kuning..yg coklat..yg coklat pling byk.huhu .ade yg liat..yg cair..yg pekat.. err..xsedap ponn.
    air ko plak..ko nampak mcm air milo tapi tu sbenarnya air dari taik cirit member ko..bau dia ko jgn byg..ko rasa dulu..kaler dia sbijik mcm air milo tapi ad sdikit ppejal tdk larut ala yg mcm serbuk milo yg xhancur tu le..utk pencuci muluut plak ko try ko amik buah mempelam cicah ngan air "milo" ko tu.. errr..xsedap kot..

    ReplyDelete
  69. https://www.facebook.com/activists.palestine/photos_stream

    ReplyDelete
  70. saye tgh fap skrang ni

    ReplyDelete
  71. saya ada rxz.

    ReplyDelete
  72. saya ade syarikat hotel mewah

    ReplyDelete
  73. saya suka awk... awk suka saya tk.??

    ReplyDelete
  74. saya saya suka justin bieber dalam diam

    ReplyDelete
  75. Lexus LFA sjew...huhuhu

    ReplyDelete
  76. saya ada kereta tapi kereta remot controll lah, apa kata orang bawah pulak?

    ReplyDelete
  77. Sye ad satria tp bumbung b0c0r..

    ReplyDelete
  78. Sy ada subaru ja

    ReplyDelete
  79. haku tgok blog ni bkn psl content,tapi nk baca komen korang je..wakakaka..sorg2 cam &*@@&# je komen..sakit perot...

    ReplyDelete
  80. saya naik EX-500..

    ReplyDelete
  81. sye ad MBB7654,tp ejos da brasap,mcm semb0r nym0k

    ReplyDelete
  82. Sy ada kambing....

    ReplyDelete
  83. Ayah saye ade kereta Aston Martin..Tapi saye x suke kereta tu,sebab die sesuai untuk laki ^_^

    ReplyDelete
  84. Saya ada apa kau ada.selagi masih ada cinta.

    ReplyDelete
  85. saya ada lori 12tan . semua yg komen bley naik skali ... ada bran??

    ReplyDelete
  86. saya ada ex5 je , orang first comment anak tenuk . bawah saya anak lutong .

    ReplyDelete
  87. arwah tu baik orgnya

    ReplyDelete
  88. saya menang moto!!!

    ReplyDelete
  89. sy ade pantat. org bawah ade?

    ReplyDelete
  90. Sy xde pantat, tp ade kote..
    Besar n panjang lak tu..
    Org ats sy, jom main.

    ReplyDelete
    Replies
    1. saya nak main dgn awak la . tp sblum tu saya nak bkar dlu kote awak tu biar pnas .. baru extreme
      ..

      Delete
  91. Ok gak tu...
    Tp dlm lobang pantat awak tu letak la ais dulu...
    Baru advanture..

    ReplyDelete
  92. Saya ade Ex5 je.sape nak tumpabg bg tahu la.

    ReplyDelete
  93. saya ada kereta 1 malaysia.... anon bengong semua ada ke??

    http://trupturk.blogspot.com/2012/11/koleksi-barangan-1-malaysia.html

    ReplyDelete
  94. saya ade beruk leh manjat kelapa..tp da mati kena tembak..

    ReplyDelete
  95. laju pun, tak dapat juga angkut buah sawit...such a waste...

    ReplyDelete
  96. Aku ade nokia 3310..

    ReplyDelete
  97. aku ada ferrari rocher,,sdap

    ReplyDelete
  98. ferrari rocher?? ferrero rocher la mangkuk!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sy ade lori ekzos bising.. Wakaka...

      Delete
  99. Aku ada van jenazah

    ReplyDelete
  100. saya ada modenas kristar 110cc. Tapi kepunyaan mak mertua saya dia bg saya guna. Roadtax dan insuran pun dah expired. Saya bangga dgn moto saya!! Hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wei boya bkpo mg bham jubo mizi.? Tau r dye gay. Tp x ley la wat g2 ke dye

      Delete
  101. saya nak shila amzah, dia dah takde pakwe

    ReplyDelete
    Replies
    1. shila amzah memang terbaek woo., performance ok tpi sampai kemuncak sangkut..x servis la tu..pengalaman saya bersama shila..try la..

      Delete
  102. Saye putar halim......

    ReplyDelete
  103. saya ade kete wira
    dah masuk engine mitsubishi..
    kete ok.. dia selalu bawa kami sekeluarga jalan2...
    mase bujang2 dulu mase tu engine stendet.. kami slalu race ngan kete tebo ngan kete vtec..
    tapi kami paling depan skali.. sebab pilot kete2 kecut telor nak cilok kat highway.. sebab banyak kete.. kadang2 kami kawan2 konvoi.. kawan2 race ngan kete lain. sebab kete dorang dah modified vtec besar ngan tebo.. aku cucuk dari blakang nak tengok sape menang.. tapi aku lak yang kat depan.. terpakse aku slow sebab time tu aku tak tau jalan..hehe.. aku bangge ngan kete aku banyak jase dia..
    Saaaayang kete PROTON WIRA aku..

    ReplyDelete
  104. giler btul comment korang!!btw aq ade honda je..haha

    ReplyDelete
  105. saya ada peugeot 508. tp hr tu kawan pinjam nk g pasar. kebetulan plak sy rasa bosan dgn keta tu. sy ckp amik lah terus. nnt loan lg 5 thn tu sy jelaskan. pastu sy angkat viva 1.0 kaler pink. senang sket nk g keja

    ReplyDelete
  106. saya ada..saya..a..sa...yaa...semputtt!!!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri