HOT - ALEX MORGAN : PEMAIN BOLASEPAK USA (14 GAMBAR NSFR)
Home » » HOT - ALEX MORGAN : PEMAIN BOLASEPAK USA (14 GAMBAR NSFR)

HOT - ALEX MORGAN : PEMAIN BOLASEPAK USA (14 GAMBAR NSFR)

16 Comments
Perlawanan akhir bolasepak wanita Olimpik ialah diantara finalis Piala Dunia Wanita 2011 iaitu Jepun dan USA. Dalam perlawanan separuh akhir semalam,Alex Morgan menjadi wirawati USA apabila beliau menjaringkan gol kemenangan ketika menentang Kanada pada minit ke-123. Jaringan Alexandra Patricia Morgan (23) memastikan USA mengalahkan Kanada 4-3. Alex gadis yang berasal dari California ini memang diakui sebagai antara bintang yang akan menyinar sebelum Olimpik bermula.

Selain menyinar di atas padang, pemain untuk kelab Seattle Sounders ini juga menyinar di luar padang kerana kecantikan beliau. Alex muncul di dalam edisi pakaian renang Sports's Illustrated tahun lalu dan ianya sangat wa wa wee waa.








Laporan asal AlexMorganSoccer

16 comments:

  1. Apahal baju menyu niii!!???? Naseb ada baju barca... Apapun,mantap awek ni

    ReplyDelete
  2. diorang train model jadi atlet ni..

    ReplyDelete
  3. mane tetek nye?? rate je. harap muke je lawa.

    ReplyDelete
  4. rata la tetek.. kalo tak, time lari gegar boleh tertanggal tetek dari dada..

    ReplyDelete
  5. White people, some Asian think they are god. Stupid Asian!

    ReplyDelete
  6. fuck u nigga!

    ReplyDelete
  7. TAK CANTIK KALAU BERTUDUNG BAIK MANIS WAJAHNYE

    ReplyDelete
  8. bodoh sikit2 tudung.. kaki tgk porno ayat nak baik!! mcm nurul izzah!!

    ReplyDelete
  9. cntik ok dah...cma nenen kna kasi bso ckit

    ReplyDelete
  10. keras sgt....liat nk lipat atas katil

    ReplyDelete
  11. malu laa jd org amerika tetek xde..nnt dia da pencen maen bola leh laa kot masok silikon..

    ReplyDelete
  12. bodo lak ada bju barca..msti dia brgmbr trpksa tu sbb barca memang ske tumpang glamour org len..

    ReplyDelete
  13. kepada sesiapa yang ingin belajar bermain gitar dengan mudah dan berkesan, anda boleh kunjungi link dibawah.

    http://www.belajargitar.com/index.php?ref=hanaffi

    ReplyDelete
  14. Takda Tek !

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri