Kantoi: CCTV merakam jururawat tengah MENDERA pesakitnya [Video]
Home » » Kantoi: CCTV merakam jururawat tengah MENDERA pesakitnya [Video]

Kantoi: CCTV merakam jururawat tengah MENDERA pesakitnya [Video]

13 Nov 2012 29 Comments

Sebuah Video pasal seorang pesakit nenek tua didera oleh jururawat Nightingale Nursing Home Singapura telah mengejutkan negara tersebut. Orang ramai bertanya-tanya kenapa jururawat ini dua daripada tiga mereka masih bekerja. Mereka sepatutnya dipecat serta-merta. Video ini dirakam oleh CCTV yang terletak tidak jauh dari katil pesakit ini. Di dalam video tersebut, pesakit itu dibiarkan bogel di bawah kipas dan kelihatan jururawat tidak mengendahkannya yang menangis kesejukan. Selepas itu, dua orang jururawat mengangkat dan balingnya ke atas katil. Pesakit itu menangis kesakitnya dan kemudiannya ditampar oleh seorang jururawat. Apakah jururawat macam tu??? Kalau tak sabar macam tu tak perlu la kerja jadi jururawat..hihi





29 comments:

  1. Replies
    1. Yuyu Zulaika4 July 2013 14:30


      Rahsia seorang gadis yg paling haram diketahui lelaki.
      Nak tahu apa, tgk gambar ni-->rahsia-gadis.jpg

      Antara bandar2 besar yg paling bergelumang dgn dosa.
      Nak tahu bandar mana, jom tgk gambar ni-->bandar-dosa.jpg

      Delete
  2. Ni kes tahun lepas. Pekerja da dibuang,rumah tumpangan tu pn da ditutup.

    ReplyDelete
  3. Paling baik, biar anak2 yg jaga ibubapa. Jgn bagi hantar kat nursing home.

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sy sokong.

      Delete
  4. Jururawat ke tuh..klo x silap..jururawat nie mrupakan pkrjaan yg beruniform.........

    ReplyDelete
  5. hospital kerajaan la nie...kalau swasta die buat betol2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni bukan hospital kerajaan tapi private nursing home,tmpt ni dh kena Samantha n tutup

      Delete
  6. typo erro *saman*

    ReplyDelete
  7. typo error *error*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe .....tertinggal 'r' plak :)

      Delete
  8. Jahil mcm kak bedah gemuk!

    ReplyDelete
  9. Ni nursing home care. Tu jururawat gila. Mereka bertiga yg patut d.baling.mcm tu. Tunggu la masa tua nanti. Baru tau.

    ReplyDelete
  10. nie rumah orang-orang tua pade sape2 yang tak paham

    ReplyDelete
  11. tula sibuk sangat nak hantar mak bapak g rumah org2 tua.anak tak mengenang budi.

    ReplyDelete
  12. bagus diaorg blh buat bini ni..

    ReplyDelete
  13. Spital kerajaan kpala otak...tu nursing home la bodoh.....jururawat tu pun bknnya yg profesional pun....just wat keje rutin tukar lampin n cadar je kot....menjatuhkn maruah spital krajaan jer.....

    ReplyDelete
  14. hahaha semua di atas bangang nak mampos

    ReplyDelete
  15. nursing centre tu tak semestinya nurse yang berdaftar dengan lembaga jururawat.kadang kadang org yg takde basic nurse pun kerja mcm tu jugak.bukan kt singapore je,kt jb pun ada.pfft

    ReplyDelete
  16. bahasa jiwa bangsa...sila guna bahasa yang sopan jika mahu menegur..jangan gunakan perkataan B***H DLL ..sekian..

    ReplyDelete
  17. anak sndri pn xsggup jaga ibu bapa, apatah lagi org lain... dunia akhir zaman....

    ReplyDelete
  18. kadang ni bukan real jururawat tp org biasa yg diupah utk manjaga kat nursing home but also called jururawat...jgn merosakkan imej jururawat okeh!!!!!!

    ReplyDelete
  19. Cita cita nak jadi guru tapi buat camna dapat jadi nurse tulah pasal.

    ReplyDelete
  20. CINA KALAU TELAN SEGUNI BARA API DEPAN MATA AKU POWN, TETAP AKU X PERCAYA CINA!!!

    ReplyDelete
  21. SG = Super GAY

    ReplyDelete
  22. anyway nurse xpakai seluar pendek then tgk position camera.cctv xkn seclear ni n cctv dlm keadaa terlalu rendah.gambar mcm diambil melalui camera or digicam.ini kerja anak sndiri.nurse xpakai sluar pendek gtue.jgn suka2 cuba nak jatuhkan martabat nurse.

    ReplyDelete
  23. bodoh nye jururawat... sesuka hati je nk pukul ank org............ dorg pun nk idup gak

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri