Kesian : [Video] Gadis 16 Tahun Dipukul Tanpa Sebab Hingga Pengsan
Home » , » Kesian : [Video] Gadis 16 Tahun Dipukul Tanpa Sebab Hingga Pengsan

Kesian : [Video] Gadis 16 Tahun Dipukul Tanpa Sebab Hingga Pengsan

18 Comments
Kamera CCTV telah merakam seorang lelaki memukul gadis 16 tahun sehingga pengsan di luar Black Lion Pub, East London. Gadis itu mengalami bengkak di kepala dan luka di muka akibat serangan itu dan telah dikeluarkan dari hospital. Polis sedang mencari lelaki yang dipercayai bertubuh sasa, kepala dicukur dan setinggi 6 kaki. 

Aku tak paham apa motif laki tu. Polis cakap, hanya suka2..tapi entahlah.. kuat kot kne hentak kat kepala tu..





Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

18 comments:

  1. Oi oi oi..hooligans ni..

    ReplyDelete
  2. giler arghhh ...aku rase xkoma mati pompuan 2...kederat pompuan maner kuat sgt....walau pn nk jd jantan.....

    ReplyDelete
  3. mampus kau lah...

    ReplyDelete
  4. pls..nak konek

    ReplyDelete
  5. gile org atas aku ni.. gay.... ape kata org bwh..
    v
    v
    v
    v
    v

    ReplyDelete
  6. Aq blasah ko mcm dlm vdeo to nk ?

    ReplyDelete
  7. 16 tahun ? wooo nape mcm matang gaya dia ? kalo malaysia , mcm budak lagi , kot XD

    ReplyDelete
  8. ksian sungguh

    ReplyDelete
  9. bodo punyer jantan!!!!!!@##$$@**&^$%#!!!!

    ReplyDelete
  10. boleh than jgk la nate beruk tu .. ttibe je hentak pale pompuan tu

    ReplyDelete
  11. Ini mesti org palestin ni yg blasah

    ReplyDelete
    Replies
    1. ooit2.. kenapa nk kaitkan dgn org palestin plak? tuduh2, bukti tak de.. ckp jgn sebarang ckp, jgn suka sebar fitnah!!

      Delete
  12. Bahalol.... Nk tunjuk kuat konon.... Bullshit...

    ReplyDelete
  13. Lelaki pengecut! Kalau nak sangat tunjuk kuat, cuba lah berdepan dengan lelaki juga. Bodoh! Memang bapa dia pun selalu belasah emak dia

    ReplyDelete
  14. aku syak lelaki tu zamri KL

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tpi aq tgk prot die mcm rosli tiger

      Delete
  15. x boleh tgok !!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri