Lawak : Doraemon Versi Kelantan #2, "Pelito Beghatu"
Home » » Lawak : Doraemon Versi Kelantan #2, "Pelito Beghatu"

Lawak : Doraemon Versi Kelantan #2, "Pelito Beghatu"

28 Comments
Sebelum ni kami pernah post pasal komik doraemon versi kelantan dan mendapat sambutan yang hangat. Mulai hari ini, kami akan share lebih banyak lagi komik Doraemon yang telah diterjemahkan dalam bahasa Kelantan kepada korang. Layan~~ 

















P/s : Kalau tak paham sila rujuk kawan orang kelantan yer. hehe

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

28 comments:

  1. hhahahha.nice job translater.....

    ReplyDelete
  2. haha..bule kiro jgk hk jong translate pon

    ReplyDelete
  3. ohsemmmmmmmmm.miahahahahah

    ReplyDelete
  4. adming, kalu buleh link la ke FB tuang asal katung translet qlate ni, saim2 rodong ambe jugop ni... https://www.facebook.com/doraemonkelate?fref=ts

    ReplyDelete
  5. Najib aku tengok dah macam Nobita dah, asyik merengek je kerja, merengek korek duit petronas dan kwsp.. (manlaksa)

    ReplyDelete
  6. sdap sgoti citow nih

    ReplyDelete
  7. pergh...satu pon x faham

    ReplyDelete
  8. hahahaha bongok!lawok sgh

    ReplyDelete
  9. aku tak paham sangat la -.-

    ReplyDelete
  10. hahah,.. kalu la doremon kcek gni dlm tv,.. cayo la bdok kl lasung pong dok klih,.. haha

    ReplyDelete
  11. Kelantan semakkkk!! F.u.c.k

    ReplyDelete
  12. kelantan best..,

    ReplyDelete
  13. Kelantan burik.....fuck kelantan

    ReplyDelete
  14. apasal ko nak fuck2 nie,xsuke diam jew la.

    ReplyDelete
  15. sedak molek crito ni... hahaha...

    ReplyDelete
  16. wei babi... kelantan pun dlm mlysia boh.. kecek molek gak skit... xyoh r nok fuck2.

    ReplyDelete
  17. hahahha..sedak molek jah..mugo kawe sep barat..hahahha

    ReplyDelete
  18. tu yang comment fuck2 tu indon rasenye. diorang paham bahase diorang je. biasalah indon babi,x de tamadunnyerr org

    ReplyDelete
  19. haha.. mane versi kelantan no 1?

    ReplyDelete
  20. Setakat copy sebijik dari komik baik x payah ,
    aku pikir ni idea asal dari translater ,

    mcam x de idea je , Puiii

    ReplyDelete
  21. Haha. molek la ni. Siapa yang nak mula belajar kecek kelate boleh belajar.
    Kawan copy kat blog ye

    ReplyDelete
  22. WAAA HATU TAK DOK MUKO!!!! AHAHAHAHAAHAHHA nk terkencing aku ni

    ReplyDelete
  23. Hmm,,1 patah perkataan pun aku tak fhm,,

    ReplyDelete
  24. Salam.. kalau nk baca komik doraemon kelantan boleh ke blog sy

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri