OMG : Bayi Keluar Dari Tanah Selepas Banjir (5 Gambar)
Home » , » OMG : Bayi Keluar Dari Tanah Selepas Banjir (5 Gambar)

OMG : Bayi Keluar Dari Tanah Selepas Banjir (5 Gambar)

21 Comments

Kejadian ini berlaku di Bangladesh. Seorang lelaki menemui bayi yang secara tiba-tiba muncul dari dalam tanah. Memang kelihatan seperti tak logik, tetapi kejadian ini benar-benar berlaku.


Menurut orang tempatan, bayi ini merupakan anak dari seorang perempuan mangsa banjir yang baru-baru ini melanda daerah itu kerana di sekitar tempat itu pula ditemui mayat seorang wanita yang kelihatan seperti masih tanda-tanda orang baru lepas bersalin. Ajaibnya, bayi ini masih hidup.














p/s : Kekuasaan Allah S.W.T...

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

21 comments:

  1. kuasa Allah..subhanaAllah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. subhannallah,

    ReplyDelete
  3. SubhanaAllah.. Kuasa Allah swt maha besar.. (◎⌒ ⌒◎)

    ReplyDelete
  4. ALLAHUAKBAR..ALLAH MAHA BESAR LAGI MAHA MENGASIHANI...

    ReplyDelete
  5. Kuasa Allah...apa pun blh jd kalau Dia nak.

    ReplyDelete
  6. Arwah mimang baik orangnya...

    ReplyDelete
  7. Subhanallah, maha suci Allah.. terima kasih Allah kerana menyelamatkan bayi tersebut

    ReplyDelete
  8. Cerita yang sangat ajaib. Mohon share di www.suarapemikir.blogspot.com Thanks

    ReplyDelete
  9. Replies
    1. Ko ni post cm ni np.bodoh siak ko ni

      Delete
  10. Kuasa allah...
    ENTRY TIPS KOREK HIDUNG DGN PISAU Klik sini

    ReplyDelete
  11. subhanallah...

    ReplyDelete
  12. Allah maha besar...allahuakbar...

    ReplyDelete
  13. ni bukan Bangladeshlaa...admin, selidik dulu laa apa yang nak dipos.....sah2 kesni dekat negara kita or Barat..tgk sikit warna kulit baby tu...warna Melayu or orang Puteh..bukan Bangladesh....mengarutje...lagipun dulu pernah keluar papaer, baby ni kena buang oleh parent dia...dan ada org menemuinya ketika sedang menangis kelaparan...kat Malaysia kalau tak silap...ORANG ATAS SEMUA KENA TIPU

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri