OMG : Bebola Mata Gergasi Ditemui Di Persisir Pantai Florida (3 Gambar)
Home » » OMG : Bebola Mata Gergasi Ditemui Di Persisir Pantai Florida (3 Gambar)

OMG : Bebola Mata Gergasi Ditemui Di Persisir Pantai Florida (3 Gambar)

37 Comments

PANTAI POMPANO, Florida - Beberapa saintis Amerika Syarikat (AS) cuba menyelesaikan misteri satu bola mata gergasi yang ditemui di sini.

Mata gergasi yang sebesar bola lisut itu ditemui oleh seorang lelaki semasa dia berjalan pada Rabu lalu.

Beberapa pegawai hidupan liar menyatakan mata itu mungkin milik sotong gergasi atau ikan paus kerana ia ditemui di pantai.

Mata tersebut kini disimpan di sebuah makmal Suruhanjaya Pemuliharaan Hidupan Liar dan Ikan Florida (AS) untuk dikaji bagi menentukan sama ada ia milik haiwan hidupan laut.

Ia disimpan dalam larutan formalin bagi mengelak berlakunya proses pereputan. - Agensi







p/s : Masak kari best ni... pergh..

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

37 comments:

  1. Apa da mata dajjal,
    Agak2 la wei..
    Da terang nmpk mcm mata sotong
    Bongok ko ni
    Tu la mak suru g skola xnk,
    Ponteng gi mgatal!!
    Sengal ubi kayu

    ReplyDelete
    Replies
    1. mulut bbi punye org..

      Delete
    2. t(-_-t)

      Delete
  2. saintis tu pn xtau kata mata sapa pn lg dah pndai2 mata dajal. Yg sorg lg maki2 org len duk bt pndai kata mata sotong. Picit teloq bru tau

    ReplyDelete
  3. Replies
    1. aku suka komen ko ni...haha...

      Delete
    2. mate sasuke

      Delete
  4. mata transformer gado ritu nie...

    ReplyDelete
  5. mata sotong lain sikit...nie cam mata ikan....

    ReplyDelete
  6. mata hati.......

    ReplyDelete
  7. matta band...

    ReplyDelete
  8. hahaha nk terkentut ku ktwa baca komen org2 nie adehhhh

    ReplyDelete
  9. ni mata paus la bodoh,bengal,dungu,xde otak,ade tpi otak udang....

    ReplyDelete
  10. mate paus ke?

    ReplyDelete
  11. mata ikan paus lah....aku belajar sains..

    ReplyDelete
  12. ne msti pngruh cite naruto org ats ne...

    ReplyDelete
  13. Mata la mata tak kira la mata sotong ke mata hati ke mata air ke yg penting mata mata mata mata mata mata mata.

    ReplyDelete
  14. ni biji kelentit la hahaha

    ReplyDelete
  15. Mata spongebob tuu....

    ReplyDelete
  16. besar jugak..mata apa la niee

    ReplyDelete
  17. Takyah belagak tau lah mata paus .. Ko ingat ko saintis ke ? Saintis barat pun x tahu , ko p belagak tau plak . Dasar pak Pandir xD

    ReplyDelete
  18. hhahahahaa..ne mata kucing

    ReplyDelete
  19. jgn main mata

    ReplyDelete
  20. Mata bertentangan mata...biaq saintis barat tu yg decide mata apa pedulik apa...kui kui kui....

    ReplyDelete
  21. Rabu lalu achik dia ! Da lame dh cerita ni..

    ReplyDelete
  22. Dunia seMATA-MATA...
    Baik aku tidur.
    Tidur kalau bc doa ibadah. Hehe...

    ReplyDelete
  23. mata ape pun xpe..jgn kacau gaji aku ckup..nk overlap lagi ni..wakakak

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri