OMG : Gambar Live Lelaki Bunuh Diri Setelah Bergaduh Dengan Awek (9 Gambar)
Home » » OMG : Gambar Live Lelaki Bunuh Diri Setelah Bergaduh Dengan Awek (9 Gambar)

OMG : Gambar Live Lelaki Bunuh Diri Setelah Bergaduh Dengan Awek (9 Gambar)

37 Comments
Tak pasti adakah betul atau hanya sekadar di pinggiran.. eh.. atau hanya sekadar lakonan.. Sapa-sapa tahu sila bagi pencerahan yer.. Siap dah ready dengan DSLR tu..











p/s : Gambar clear beb... real ni..

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

37 comments:

  1. apsal x hancur lak jtuh terlentang.. elok je jatuh tu..

    ReplyDelete
  2. darah pun xde

    ReplyDelete
  3. lakonan je ni

    ReplyDelete
  4. ade betolnye jugak... tau je lah org cine suke sngat bunuh diri..puii gi mati lah takat gaduh2 nak bunuh diri.. penakut

    ReplyDelete
  5. jiwang seyhh....

    ReplyDelete
  6. Ko tgk pmpn kekasih dia tu...keras aje tgn cmtu..klu memujuk kan ttntu dia dh kedepan menghadap bf dia atau dh terduduk menangis...

    ReplyDelete
  7. Visit ceritakedaiaku.blogspot.com
    thank you

    ReplyDelete
  8. awek die bdk nazi la..

    ReplyDelete
  9. X best la hmm..

    ReplyDelete
  10. X best la hmm..

    ReplyDelete
  11. aq rase nie semua tipu je tkn lh xde org ramai paramedik mane?

    ReplyDelete
  12. rasa ni mcm lakonan jer...sbb ada 2 org lalu tu..tpi x terkejut pon..buat x tw jer

    ReplyDelete
  13. Tlepas ni time nak blowjob kat atas 2. . .

    ReplyDelete
  14. FAKE!!!! siap pkai high speed camera lg..

    ReplyDelete
  15. Bodo polis dah datang awek masih kat atas lagi

    ReplyDelete
  16. asal plak awek dia tak turun nengok.. duk atas bumbung tu tak gerak2

    ReplyDelete
  17. asal plak awek dia tak turun nengok.. duk atas bumbung tu tak gerak2

    ReplyDelete
  18. asal plak awek dia tak turun nengok.. duk atas bumbung tu tak gerak2

    ReplyDelete
  19. music video baru nie... i believe i can fly... i believe i can touch the sky... lalalalala

    ReplyDelete
  20. err..tumpang lalu

    ReplyDelete
  21. ape la... cameraman ni pun satu... da nmpak org terjun knapa x selamatkan... xkan ambil gmbar dia smpai dia btul2 jatuh d tanah

    ReplyDelete
  22. saje nk test maket

    ReplyDelete
  23. Obviously ..nampak sgt fake dan x real... Semuanya ggambar dari atas sampai bawah "tak natural".dibuat buat.palsu fake fake fake

    ReplyDelete
  24. X best la cite ni..dah tgk pun cite ni..

    ReplyDelete
  25. Kenapa girlfriend dye macam bodoh je angkat tangan macam tu ? Kalau boyfriend dye dah nak mati macam tu, mesti menangis , jerik, mintak tolong. Girlfriend dgn boyfriend same2 lembu, macam tulaa.. Bonggok en ???

    ReplyDelete
  26. champiun jugak orang ambil picture ni..

    ReplyDelete
  27. Awek dia xsyg bf dia... Sbab tue dia cm xambik port.. Bahahaha

    ReplyDelete
  28. nie iklan canon dslr...huhu

    ReplyDelete
  29. Tlg la cina yg lain ikot trjon skali, aman sket bila cina byk yg mati, kekeke.

    ReplyDelete
  30. kalau kat china ...bukan org wat tak tahu...kalau ambil tau tak pasal2 kene tanggung laks seumur hidup...

    ReplyDelete
  31. said said said said23 November 2012 11:17

    hahaha.. wie, kalo dh jatuh tinggi cmtu kepala dah bersepai lah... nk nipu pn agak2 la.. kahkahkah.. lawok lawok...

    ReplyDelete
  32. nk nipu agak2 la...xkn polis da smpai awek dia still dok atas bgunan tu x trun2..mcm org bangang..da la tangan keras je...hahaha

    ReplyDelete
  33. ini dikatakan bodoh tahap cipanzi ..

    ReplyDelete
  34. mcm lakonan je...
    klu btul2, konfem2 kpale daa brderai..
    nie, drh pn xde...

    ReplyDelete
  35. scene lakonan dalam salah satu babak bunuh diri..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri