OMG : Imej 3D Dewa-Dewi Muncul di Tengah Bandar Phnom Penh (6 Gambar)
Home » , » OMG : Imej 3D Dewa-Dewi Muncul di Tengah Bandar Phnom Penh (6 Gambar)

OMG : Imej 3D Dewa-Dewi Muncul di Tengah Bandar Phnom Penh (6 Gambar)

29 Nov 2012 24 Comments
Imej 3D yang menunjukkan rupa dewa-dewi kepercayaan warga Kemboja telah muncul di bandar Phnom Penh baru baru ini. Ini merupakan projek terbaru kerajaan Kemboja bagi menggabungkan elemen budaya dan pembangunan di bandar utama itu. 










24 comments:

  1. mau nye eksiden kalu tgk ni tgh jalan

    ReplyDelete
  2. seram gilerr ..bkn macam dewi ..macam sawi aq nengok ..hehe ..seram gampang ..x brani gua nengok kali ke2 ..mengong ah admin ni ..haihhh -..- ..

    ReplyDelete
  3. parker bodoh.... lalalalala.. gua nak potong zamri kl punya kote..

    ReplyDelete
  4. Kalau aq x lalu dh la jlan tu tgh2 mlm, ble kena strok nnti

    ReplyDelete
  5. Mcm setan org2 Kemboja ni

    ReplyDelete
  6. bodoh korang nin!! cuba kalau ada orang hina kalimah ada di selipar lah, kat pelir lembu lah, kalau tak pun kat langit. mesti korang buat huru-hara punya. rosak sana-sini lah, simbah air kencing lah, bakar gereja lah, last-last jumpa anak melayu yang bodoh yg jadi batu api. tapi budak cina simbah air kencing takut plak korang. Sebab orang Cina gangster, korang takut?? Cabuk punyer Melayu Malaya. Bodoh bahlul!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. apebendelah..xde nk bakar2lah.yang bakarlah itu keling p7nye keje lah..lah..yang bahlol lah itu keturunan lu lah..gengster mane pon lah die masuk kubur jgk lah.nk tau gengster ke idak melayu cuba lah lu pegi serang kg2 yang mjoriti melayulah...lah lah la lu..keling ka apek ka melayu beranilah atas nama agama bangsa n negara..xcaya?try lah

      Delete
    2. Lu mau mati ka apek?

      Delete
  7. BODOH PUNYE CINE , GUA MMG FUCK GILER PUAK2 CAMNI , X RETI BERSYUKUR .. BADAN BESAR ..PELIR XDAK ...KALAO BRANI MARI LA .. LU SEMBANG DLM NI SRUPA BPK LU PNYA ANJING MNYALAK BUAT APA ..?!! CINA BABI BERAK X BASOH , AQ PEGI SKOLA STIAP ARI DGN KORUNK BAU GAMPANG !!X MANDI PAGI KA APA ..?!!!LANCAU CINA BAJET GANGSTER !!!SAPE MULA DULU LU PIKIR LA SNDIRI ..!!!

    ReplyDelete
  8. Kalau gangster kasi lick la zamri kL 5our non stop.. Ada brani. Zamri mmg gangster pailang taiku ching. Do the best zamri. - lu bang

    ReplyDelete
  9. ...respect la ckit...bukannya mereka kacau hidup you orang pun..

    ReplyDelete
  10. haha stakat berlindungkan nme anon tu x pyh nk kte org kcut...2 x 5 jek...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul2 betul...king word tu..sembang je lebih klu betul2 jumpa mau haram x dtg hahahaha

      Delete
  11. Nie nk komen racist ke hapa... actually pengomen2 yg racist ats nie la yg byk mnjahanamkan hbungan antra kaum kt M'sia nie. korang x puas aty dduk brbilang kaum kt cni, DIPERSILAKAN KLUAR DR M'SIA.... PM pun x ingin korang jd rkyat. dh dduk aman2 mcm nie lg nk buat hal racist. smua bdoh x pi skolah la 2...

    ReplyDelete
  12. yeah SHARP!... fuck mazeer!

    ReplyDelete
  13. aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex
    aku gila sex aku gila sex aku gila sex

    ReplyDelete
  14. org ats mkn taik sndri,,sbb tu jd gile sex

    ReplyDelete
  15. hahahaha.... mcm2 korang nie...

    ReplyDelete
  16. mnympah la korg ni...bkin smpah je kt cni..

    ReplyDelete
  17. nak kata real macam tipu. .tapi kalau tak cuba terasa rugi pulak Jana Duit RM900 Sehari Tanpa Modal. .Assalammualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di
    kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun
    bukan kita rugi apa2 pun). .Tak perlu cari
    orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2
    je. .saya baru 8 jam join dah us$245. Syarat
    kelayakan:
    Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu, anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu,mcm email,tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh
    pilih, samaada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus ke rumah.) Kalau dah faham dan nak register, sila click: http://www.theweeklypay.com/index.php?share=197890

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri