OMG : Ini Semua Senjata Perang Digunakan Oleh Taliban (12 Gambar)
Home » » OMG : Ini Semua Senjata Perang Digunakan Oleh Taliban (12 Gambar)

OMG : Ini Semua Senjata Perang Digunakan Oleh Taliban (12 Gambar)

15 Comments
Ini Semua Senjata Perang Digunakan Oleh Taliban.








Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

15 comments:

  1. 3 seringgit 3 seringgit. mai mai..

    ReplyDelete
  2. pehh..!!dh mcm game borderlands...hehe..:D

    ReplyDelete
  3. kesian depa,
    wlaupn senjata api jauh ketinggalan zaman dari musuh Allah,
    namun masih tetap tabah jihad pada jalan Allah sbb senjata sebenarnya bagi seorang mukmin adalah doa..
    kemenangan pasti milik ISLAM..insyaAllah

    ReplyDelete
  4. Semangat jihad mengatasi segalanya.

    ReplyDelete
  5. Allahuakbar......

    ReplyDelete
  6. cam ni pon amerika takut ?????

    ReplyDelete
  7. 2 singgit 2 singgit 2 singggiiiittttt ~ Mael

    ReplyDelete
  8. mcm ni pun amerika takleh nak menang...

    ReplyDelete
  9. walaupun senjata diaorg langsung x setaraf senjata amerika, diaorg yakin Allah ada dgn diaorg.

    ReplyDelete
  10. teknologi senjata x penting. yg penting, smgt jihad dowg dlm usaha utk mlwan musuh Allah.

    ReplyDelete
  11. nmpk je karat2 senjata tu. Tp smangat dorang xlapuk dek ujan, xlekang dek paneh. Terbaik la!!

    ReplyDelete
  12. aq sokong sume comment yg bagos2

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri