OMG : Just-in Beaver, Patung Justin Bieber Versi Gay Sex Doll (4 Gambar)
Home » » OMG : Just-in Beaver, Patung Justin Bieber Versi Gay Sex Doll (4 Gambar)

OMG : Just-in Beaver, Patung Justin Bieber Versi Gay Sex Doll (4 Gambar)

30 Comments
Just-in Beaver, Patung Justin Bieber Versi Gay Sex Doll.
Memang terlampau femes si JB ni sehingga ada patung Gay dia dihasilkan. Mari lihat sendiri patung ini.




30 comments:

  1. saya rasa ini bukan justin bieber :0

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anda berminat dgn alat penarik signal wifi?
      Brand--->SignalKing, Alfa, ARGtek, WifiSky,
      Sila tengok banyak pilihan di website-->blogwifibooster.blogspot.com



      Anda bosan dengan connection wifi yang perlahan??
      Kami ada jalan penyelesaian, mudah dan murah.
      Tunggu apa lagi, jom tengok produk yang kami tawarkan-->blogwifibooster.blogspot.com

      Delete
  2. mmg la bkn...it just a joke..

    ReplyDelete
  3. Oi! Btul la tu bibir.. Yg kamu menidakan ni knapa?? Sah,yg atas mmg gay..

    ReplyDelete
  4. mcm mana nk order? hahah

    ReplyDelete
  5. ni bukan justin bieber laaa..
    ape laa yg benci sangat dekat justin bieber tu..xpaham betol lahhh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaw mnt jstin bibir?? Kaw mnt dy sah otak kaw dh cacat.. Tiade ubt slain kaw bnci kn dy..

      Delete
    2. comment yg dekat ats ni yg terencat akal .. bengong gilaa laa kau ..

      Delete
    3. dah jgn gadu2 jgn hine2 kite same2 manusie x blewh benci2 jb mmg hangat..spe lar kite nk kutuk org yg hangat cam dye

      Delete
    4. Benci JB kerana telah mengejek islam.

      Delete
  6. ok bukak urk bidaan ..bermula dgn 100K .. come on..

    ReplyDelete
  7. just-in bubur lambuk

    ReplyDelete
  8. buto.. dye mane ade six pack

    ReplyDelete
  9. bieber gay bodoh terencat akal. sape minat die takde mase depan, bergaji rendahh. kahkah

    ReplyDelete
  10. haha.....perut cam pompuan.....dia hangat????itu pun sbb ade org jumpa dia kat youtube...kalau x x de nya hangat!!!!!

    ReplyDelete
  11. Patut la selena gomez mintak cerai..gay rupenye budak ni..memang betul la sape yg minat kat budak ni, otak dia cacat...tak gitu org bawah?

    ReplyDelete
  12. Yep.Betul sgt2...wahai org kat atas.

    ReplyDelete
  13. selena gomez tak puas batin tulah cerai kat bibir tu. just-in dubur. sah main anal saja justin ni. btl ka org bawah. yg tak setuju semua gay minat main dubur sama justin dubur

    ReplyDelete
  14. Yg atas sume gay

    ReplyDelete
  15. kau pon gay org atas!!

    ReplyDelete
  16. Haha....bodoh la korg ni smua...mmg la patung tu bukan justin y sebenar...tp hampir sama n org y buat patung tu mmg nak kaut keuntungan..sbb tu buat patung y hampir sme ngan justin....org nk untung ape pn leh jadi...nk wat patung korng kene fuck smpai kuar tahi hijau pn boleh...

    ReplyDelete
  17. Jangan la kmu minat dgan justin bieber 2. .dia tu sokong israel dan sokong yahudi. .lebih baik kmu minat dgn CR7(Cristiano Ronaldo) sbb dya snggup dermakan kasut emasnya kpada palestin untuk membina skolah untuk anak2 di gaza. .

    ReplyDelete
  18. rata2 yg komen kt sini sume perangai mcm gay .yg paling ketara gay komen atas aku ni ,kah4

    ReplyDelete
  19. yang seko ataih aku ni gay anjing..bodo..orang cakap betoy,kate gay..fuck u..

    ReplyDelete
  20. hahaha..org tu saje nk kene kan justin bieber..

    ReplyDelete
  21. Bangsat Ni Taylor Lautner laa

    ReplyDelete
  22. mcm puki ja kahkahkah

    ReplyDelete
  23. Anda berminat dgn alat penarik signal wifi?
    Brand--->SignalKing, Alfa, ARGtek, WifiSky,
    Sila tengok banyak pilihan di website-->blogwifibooster.blogspot.com



    Anda bosan dengan connection wifi yang perlahan??
    Kami ada jalan penyelesaian, mudah dan murah.
    Tunggu apa lagi, jom tengok produk yang kami tawarkan-->blogwifibooster.blogspot.com

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri