OMG : Keadaan Di Sekitar Kereta Api Negara india (12 Gambar)
Home » » OMG : Keadaan Di Sekitar Kereta Api Negara india (12 Gambar)

OMG : Keadaan Di Sekitar Kereta Api Negara india (12 Gambar)

30 Comments
Keadaan Di Sekitar Kereta Api Negara india.

Bila kita tengok KTM, memang kita rasa seperti negara kita mempunyai kereta api paling teruk di dunia tetapi anda patut lihat ke india pula. Bandingkan kedua-duanya...










30 comments:

  1. Macam ikan sardin dah


    v
    v
    v

    Meh tgk lawak JOZAN dlm MLM Minggu 1.Stylo Beb KLIK SINII

    ReplyDelete
  2. Adoi,kalau kencing berok.. Mmg kat situlah jwabnya,pa kata wak bwah?

    ReplyDelete
  3. Mesti ada yg naik free.. syukur MALAYSIA xmcm 2..

    ReplyDelete
  4. ntah la sdih pon ade gak......
    ¥
    ¥
    ¥
    ¥
    ¥
    ¥
    ¥

    ReplyDelete
  5. keretapi pengangkutan utama negara india..rakyat pon beratus juta...memang padan lah..syukur kat malaysia okay

    ReplyDelete
  6. try ko bayangkan mase ko tengah makan..nasi ko tu berlaukkan taik orang..ade mcm2 kaler..yg itam..yg kuning..yg coklat..yg coklat pling byk.huhu .ade yg liat..yg cair..yg pekat.. err..xsedap ponn.
    air ko plak..ko nampak mcm air milo tapi tu sbenarnya air dari taik cirit member ko..bau dia ko jgn byg..ko rasa dulu..kaler dia sbijik mcm air milo tapi ad sdikit ppejal tdk larut ala yg mcm serbuk milo yg xhancur tu le..utk pencuci muluut plak ko try ko amik buah mempelam cicah ngan air "milo" ko tu.. errr..xsedap kot..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Budak atas aku ni mesti kurang kasih sayang,power tol imaginasi die...mesti touching lebih...bapak bodoh.....

      Delete
    2. Mesti mak dia hitam....

      Delete
    3. tuh la , tersakil kot dia tuh , mcm dia je duduk kt india , bukan nak racist , tapi cara dia ckp tuh , haiyo , bayang kapala otak lu

      Delete
  7. btol jugak org atas,org bwah mcm mana,

    ReplyDelete
  8. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  9. x habis habis ngan jari membengong nyer tuh...

    ReplyDelete
  10. tiada perancang keluarga kat negara india

    ReplyDelete
  11. sedih plak aku tengok.. zamri plak xabes2 promote kote die.. macam la power sangat...

    ReplyDelete
  12. zamri.. akak nak 1

    ReplyDelete
  13. zamri ni sana sini promote kote die.. aku sumbat kote aku ke molot ko kang

    ReplyDelete
  14. ish akak nie...buatpe nk kote zamri...kote laki akak mane

    ReplyDelete
  15. Alahai... jumpa mr zamri kl ni lg.

    ReplyDelete
  16. ni bukan masalah keretapi yg teruk tapi masalah org yg teruk. buat mcmmana canggih pun kalau org teruk mcm ni semua jadi teruklah. kat india ni kena buat keretapi tiga tingkat baru boleh selesa sikit.
    P/s nasib india kat malaysia tak mcm ni :)
    betulkan org bwh:-

    ReplyDelete
  17. knape nak bandingkan dengan yang teruk..bandingkan dengan yang effisyen..baru boleh maju.. KTM tolonglah MAJUUUUUUU kedepan...

    ReplyDelete
  18. zamri..akak nak isap leh x..tp zamri isap kote akak dulu.meh amik kau.!!

    ReplyDelete
  19. ni confirm gi tandas kejap je balik tmpt duduk dah ade org songlap dah! 786 Alhamdulillah syukur.

    ReplyDelete
  20. Ramai sgt rakyat dorg. Aish.

    Meh jemput baca blog ni
    http://lifewithlovediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. syukur la .. kat mesia tak mcm tu

    ReplyDelete
  22. Zamri KL bodooooo

    ReplyDelete
  23. mmg bad ass

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri