OMG : Pasangan Kekasih Yang Berjantina Pelik (6 Gambar)
Home » » OMG : Pasangan Kekasih Yang Berjantina Pelik (6 Gambar)

OMG : Pasangan Kekasih Yang Berjantina Pelik (6 Gambar)

15 Nov 2012 60 Comments

Pasangan kekasih ini kelihatan seperti mana-mana pasangan lain, namun sebenarnya mereka dilahirkan dengan jantina yang bertentangan. Pretty Katie Hill, 18, ​​menghabiskan masa 15 tahun pertama hidupnya sebagai Luke, anak kolonel Marin. Manakala teman lelakinya, Shiva Andrews, 16, dilahirkan sebagai seorang gadis yang dipanggil Emerald yang cemerlang dalam tarian balet dan pernah memenangi pertandingan kecantikan. Kedua-dua nya pernah bergelut dengan kekeliruan seksualiti mereka sehingga menjadi mangsa buli.





Katie selalu terasa seperti seorang gadis yang terperangkap di dalam badan seorang budak lelaki, begitu juga dengan Shiva. Mereka bertemu apabila kedua-dua mereka pergi ke tempat rawatan mengubah jantina di Tulsa, Oklahoma, dan serta-merta jatuh cinta.





Katie, yang kini mempunyai payu dara hasil pengambilan hormon wanita berkata: "Kami sempurna untuk satu sama lain kerana kita kedua-duanya mempunyai masalah yang sama ketika membesar." Pada awalnya, kedua-dua ibu bapa mereka masing-masing mempunyai masalah menerima keadaan anak-anak mereka namun kini teguh menyokong kehidupan mereka.







p/s : Gulp.. dunno what to say man..

60 comments:

  1. Replies
    1. Assalamualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). .Tak perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah us$245. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, mcm email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus kerumah.) Kalau dah faham dan nak register, sila click;
      http://www.theweeklypay.com/index.php?share=213591
      apabila anda klik link di atas anda akn tau ape fungsi job ini..jgn buang masa..xsalah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki

      copy mana2 link berikut dan paste di url anda.
      http://bit.ly/1ip2iDF
      http://www.theweeklypay.com/index.php?share=213591

      Delete
  2. Erk? Kunsa? Apa kata wak bwah?

    ReplyDelete
  3. macam cibai!!

    ReplyDelete
  4. *abgmalu* (203.62.1) malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ReplyDelete
  5. Siapa ada link kunsa sex? Komen pat aq sni..

    ReplyDelete
  6. fuq.com kat sini ade kunsa n etc.

    ReplyDelete
  7. so 2 wrongs CAN make a right.........

    ReplyDelete
  8. Elok la tuh.. yg pmpuan jd laki, y laki jd pmpuan..bila kawin, nnti laki dy y mngandung.. sakit otak 2-2~~

    ReplyDelete
  9. eemmm...betul la tu..sok bila time nk bsalin doktor plak kompius..eehehhee

    ReplyDelete
  10. so the wife still have P and husband still have V?

    ReplyDelete
  11. pulak dah..nyah suka pengkid..BRAVO..end of the story!

    ReplyDelete
  12. Macam2 hal sekarang..
    JOM RAMAI2 TENGOK Wanayu.com

    ReplyDelete
  13. Lalu anak mereka juga akn kompius nnti.. well done..

    ReplyDelete
  14. sbb aku cntek ;)

    ReplyDelete
  15. buto pak ang gemok

    ReplyDelete
  16. Aq pulak gagah perkasa.. Awak bwah?amcm pulaq?

    ReplyDelete
  17. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  18. aku jahat....tipu errr...aku baik (sikit)

    ReplyDelete
  19. takyah nak bebuat tekejut biawak aar.kat malaysia pon banyak cam nih.nak
    uzubillahminzalik

    ReplyDelete
  20. anak: mak,budak2 lain kt sekolah smuanya mak diorg yg lahirkn, tp knapa pulak sy bapak yg lahirkn? o-oh...

    ReplyDelete
  21. orang atas aku sume gampang. nak2 si zamri tu..ade ke patot isap pantat sampai 5jam. bodoh gile.

    ReplyDelete
  22. Betol lah tu, sorang laki, sorang pompuan, tp yg rupo laki tu nanti yg perut beso.(mengandong lah katakan)

    ReplyDelete
  23. jnji diorg bkn gay...

    ReplyDelete
  24. sekurang-kurangnya x mcm justin bieber....dh lelaki nak suara cam perempuan lak....haish....pasni elok2 ade kote jd pantat lak.....

    ReplyDelete
  25. orang bawah aku hodoh lah

    ReplyDelete
  26. apa kata owng bwh hahaha

    ReplyDelete
  27. Orang atas gile

    ReplyDelete
  28. Adeh ! Kunsa ke ?? Alahai sayang nya lh klo kunsa.. :)

    ReplyDelete
  29. Klu blm operate anu, kemungkinan dorang boleh dpt baby lg ni! Yg 'isteri' fuck 'suami' ;-)


    *aaaaaaaaaaaaah nikmatnyaaaaaaa....! ahhh...uhhh...ahhh...uhhh...ahhh...!

    ReplyDelete
  30. Cite dgn apak kau .

    ReplyDelete
  31. hahaha bengong jer... apa agak2 jadik nanti?

    ReplyDelete
  32. org atas sume bodoh!!
    org bawa lak mcm sial!!
    apa kata org tengah hahahax (apo)

    ReplyDelete
  33. I don't want to live in this planet anymore

    ReplyDelete
  34. Kepale jadah isap pantat sampai 5 jam. Tak nak berbuih pulak mulut kau tu zamri oii. Kena dapat pantat berbulu package busuk, lagi lah. APTB! Puiii!

    ReplyDelete
  35. orang bawah aku kunsa

    ReplyDelete
  36. semua bangang

    ReplyDelete
  37. Bersatu Kita Bersatu
    Mari Kita Tipu Melayu
    Jiwa Teguh Berpadu
    Kita Mesti Menipu

    Bersama Kita Bersama
    Mendukung Hasrat Semua
    Untuk Jadi Kaya
    Menteri Dan Isteri
    Lambang Kita Yang Gagah
    Dipandang Mulia Dan Indah
    "Bersatu, Bersetia, Berkhidmat"
    Cogan Katanya
    UMNO Terus Mara
    Untuk Menipu Rakyat Malaysia

    ReplyDelete
  38. Semua yg diatas suka gay cam zamri kl org bawah aku suka memantat cam mazeer..

    ReplyDelete
  39. Atas aku kuat melancap.

    ReplyDelete
  40. pungkok mak hang !! Org ats smua gla seks!

    ReplyDelete
  41. tu pun nak kecoh..adeh..

    ReplyDelete
  42. Justin Baba.....

    ReplyDelete
  43. tapi diorang x gay kan??hahaha..lawak tp btol lah..cume yg slh,diorang tukar jantina..hahaha..

    ReplyDelete
  44. Which is mom and which is dad.

    ReplyDelete
  45. lari konsep ibu mengandung......

    ReplyDelete
  46. It is so disgusting to see hatred in readers about this article. Straight but not narrow. x

    ReplyDelete
  47. bodo taik sep ni

    ReplyDelete
  48. dunia dah terbalik.. betul2 di akhir zaman ni...

    ReplyDelete
  49. Ok la dari kawin sama jenis? ape daa korang... Zzzzz.... -_______-

    ReplyDelete
  50. appearence tu aku ley terima lagi,but if buang bahagian *tut* tu,memang bodo tahap abadi

    ReplyDelete
  51. Assalamualaikum semua. .daripada berFB tak ada hasil, baik berFB yang ada hasil. .saya ada nak perkenalkan satu program dari US. .yang boleh membuat pendapatan sampingan. .Free register, tiada apa2 bayaran di kenakan. .tiada tipu muslihat ( Kalau tipu pun bukan kita rugi apa2 pun). .Tak perlu cari orang. .Tak perlu jual barang, dan Kerja sikit2 je. .saya baru 8 jam join dah us$245. Syarat kelayakan: Anda ada facebook dan tau computer sikit2. Anda hanya perlu open link di bawah dan register sebagai member. Lepas register terus dapat upah USD25, bersamaan RM80.00 lah lebih kurang .Dah tu,anda akan dapat link anda sendiri..pastu apa lagi? Copy link anda, atau copy terus semua ayat saya ni, and paste kat facebook atau apa2 saja yg anda tahu, mcm email, tweeter dan sebagainya. .Setiap orang yang open link anda, anda akan menerima ganjaran sebanyak USD10 atau RM30 lah lebih kurang. Mudah kan!!! Duit anda boleh pilih, sama ada duit masuk account terus, atau cek (akan di pos terus kerumah.) Kalau dah faham dan nak register, sila click;
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=213591
    apabila anda klik link di atas anda akn tau ape fungsi job ini..jgn buang masa..xsalah untuk kita mencuba dan mengubah nasib kita..selamat mencuba dan mencari rezeki

    copy mana2 link berikut dan paste di url anda.
    http://bit.ly/1ip2iDF
    http://www.theweeklypay.com/index.php?share=213591

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri