OMG : Siapakah Artis Wanita Hollywood Ini? (2 Gambar)
Home » » OMG : Siapakah Artis Wanita Hollywood Ini? (2 Gambar)

OMG : Siapakah Artis Wanita Hollywood Ini? (2 Gambar)

2 Nov 2012 8 Comments

Ini ialah wajah terbaru Mandy Moore, pelakon filem yang pernah femes suatu ketika dahulu, A Walk To Remember.


Nampaknya usia muda bukanlah satu alasan buat pelakon dan penyanyi Mandy Moore untuk mengubah wajahnya menerusi pembedahan plastik.


Menurut laporan RadarOnline, salah seorang doktor pakar bedah plastik Dr. Anthony Youn, menganggap Mandy, 28, telah melakukan pembedahan plastik pada wajah sehingga ia benar-benar menjejaskan rupa aslinya.


Perubahan wajah Mandy yang begitu ketara itu mula disedari ketika selebriti itu ditemui pada pelancaran butik Rachel Zoe dan Jockey iaitu ‘Major Must Have’ di West Hollywood, California, Rabu lalu.





“Tidak mungkin wajahnya berubah dengan teknik urutan atau senaman kerana saya suspek dia mungkin telah melakukan suntikan Botox di bahagian dahi sehingga menyebabkan keningnya menjadi rata.


“Dia juga mungkin membuat implan dagu bagi mendapatkan wajah yang lebih bersegi,” katanya.

Pada majlis pelancaran ‘Major Must Have’, ramai yang tidak sedar dengan kehadiran Mandy gara-gara perubahan ketara pada wajahnya.

p/s : Beza gler kot..

8 comments:

  1. urmmm...Omputeh nk popular...abaikn jelh

    ReplyDelete
  2. Alaar..da x cantek cam dulu da..elok2 cantek,,g ubah..spoil!!

    ReplyDelete
  3. Omputeh xpk dosa,diaorg bleh pe sj...

    ReplyDelete
  4. Artis Malaysia lg lah ramai..muka semua dah mcm Singa dah...ter'over botok...!!!lol kemarin nampak ziela dekat sungai Wang mak iiii!!!menakutkan dgn bibir bak tayar kereta...

    ReplyDelete
  5. Kesian nye... dulu punya main cute...

    Ilmu: Kesan Far Infrared Ray terhadap wanita
    (http://hanis-izzati.blogspot.com/2012/12/fir-far-infrared-ray.html)

    ReplyDelete
  6. Aku punya konek besar bebbnnk lancap sial babi sedapp wehh lega aummm.
    Belilah ketum, syiaalll.

    ReplyDelete
  7. tak ley bukak la gmbar terakhir tu..canne nk tgk..alahai =.=

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri