OMG : Wanita Sweden Ditangkap Kerana Melakukan Seks Dengan Rangka Manusia (4 Gambar)
Home » » OMG : Wanita Sweden Ditangkap Kerana Melakukan Seks Dengan Rangka Manusia (4 Gambar)

OMG : Wanita Sweden Ditangkap Kerana Melakukan Seks Dengan Rangka Manusia (4 Gambar)

33 Comments
Seorang wanita berusia 37 tahun dari Gothenburg, Sweeden kini ditahan pihak berkuasa negara itu kerana disyaki melakukan hubungan seks – dengan rangka manusia. Siasatan polis menunjukkan dia menggunakan 100 tulang manusia, termasuk enam tengkorak dan satu tulang belakang, untuk menjalankan aktiviti seksnya.


Menurut laporan agensi berita Sweeden, TT, pihak polis telah menjumpai beberapa buah cakera padat (CD) yang bertajuk ‘My Necrophilia’ dan ‘My first experience’ serta beberapa keping gambar wanita itu bersama dengan tengkorak-tengkoraknya. Wanita tersebut telah didakwa di Makhamah Daerah Gothenburg semalam.


Bagaimanapun, dia telah menafikan segala pertuduhan yang dikenakan terhadapnya dengan alasan bahawa dia bertindak mengumpul tulang-tulang tersebut sebagai ‘koleksi sejarah’ semata-mata.


Siasatan menunjukkan wanita tersebut pernah menulis dalam forum internet beberapa tahun lalu bahawa;


” Moral saya hanya menghadkan apa yang saya ingin lakukan, justeru saya akan terima apa sahaja yang akan dikenakan terhadap saya.”


Beberapa keping gambar yang diambil dari bilik mayat turut ditemui di rumah wanita tersebut disamping beg-beg membungkus mayat dan juga sebuah mesin gerudi. Namun, pihak polis masih tidak menemui sebarang bukti yang menunjukkan bahawa dia telah menggali mana-mana kubur untuk mendapatkan ‘koleksi sejarahnya’ itu.


Sabit kesalahan, dia boleh dijatuhkan hukuman penjara selama dua tahun jika didapati bersalah.


” Terdapat beberapa keping gambar menunjukkan wanita tersebut sedang menjilat tengkorak,” kata pihak pendakwa, Kristina Ehrenborg-Staffas kepada akhbar The Local di Sweeden.


“Kami dapati bahawa wanita itu adalah wanita yang sama seperti dalam gambar-gambar berkenaan, namun wanita tersebut mendakwa bahawa itu bukanlah gambarnya.


” Sebaliknya dia mendakwa memperoleh gambar-gambar itu menerusi internet.”

#Trend Pompuan sekarang memang macam ni ke?










Sumber : Here

33 comments:

  1. mcmna agknya dia bromen dgn tulang rangka..???

    ReplyDelete
  2. tulang blakang msok dalam,pastu dye ohhyee2 la...

    ReplyDelete
  3. org atas main dgn babi jantina..5jam lick pussy babi...x habis2 dgn iklan bodo kw itu!!.esok lusa mati kena langor lori babi!

    ReplyDelete
  4. nah ohyeah ohyeah jugak. haha

    ReplyDelete
  5. tak luke ke pepet dia? jolok ngan tulang tu?

    ReplyDelete
  6. zamri kepala butuh tu sama ngan kepala kau kan?ngaku je..

    ReplyDelete
  7. Eeee psycho nye.kang antu dia cekik br tau

    ReplyDelete
  8. Bjuta2 laki, rangka plak pilihan dier.....

    ReplyDelete
  9. Org kat cnie kurang sopan smuenya komen lgsung x ada kene megena dgn cerita

    ReplyDelete
  10. Ish200000000x.. Pempuan2 , pa nk jdi ni!!!!






    Let's Pray For Gaza.

    ReplyDelete
  11. aq sokong org yg menyumpah menatang babi yg share komen pele tu..yg share komen pele tu mesti gian sangat nak kene kocak dekat jubo..bodo punye gay babi..

    ReplyDelete
  12. macam vangang jek

    ReplyDelete
  13. Gay babi sial punya cibai

    ReplyDelete
  14. bodoh die macam orang bawah aku ni ha..

    ReplyDelete
  15. Tulang rangka ada kote ka?

    ReplyDelete
  16. Babi x salah wei!!

    -[0][o]-

    ReplyDelete
  17. haiihhh..pelik2 je

    ReplyDelete
  18. Blog Santan [Serius] Bunyi ‘Suara Aneh Dari Langit’ Di Sarawak Dapat Perhatian Dunia www.onesantanblogs.com

    ReplyDelete
  19. Umno terus mara untuk rakyat malaysia.... Sokonglah bn!!!

    ReplyDelete
  20. Zaman skang dah berubah......

    ReplyDelete
  21. zamri kl mesti suke ni

    ReplyDelete
  22. tengok tengkorak boleh stim? Macam mana dia Sumbat ek.

    ReplyDelete
  23. oii org ats babi jugak koe di persalah kann..mmmg cinabeng btol org ats tuu..

    ReplyDelete
  24. http://www.facebook.com/pages/Ministry-of-Perfume/344247482359120


    Jom pakat2 like page ni jom ;D



    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri