Panas : Julia Perez Tayang Tatu Azan Di Badan (2 Gambar)
Home » » Panas : Julia Perez Tayang Tatu Azan Di Badan (2 Gambar)

Panas : Julia Perez Tayang Tatu Azan Di Badan (2 Gambar)

60 Comments

Jika sebelum ni Julia Perez telah membuat kontroversi tarian tiang, kali ni dia melakukan sesuatu yang lebih panas.


Tatu itu dapat dilihat apabila Julia memakai baju fesyen ala-ala berkemban ketika menghadiri acara DahSyat di studio RCTI, Kebon Jeruk, Jakarta Barat, Isnin lalu.


Bukan main-main, tatu rangkaian huruf Arab tersebut adalah kaligrafi lafaz azan, yakni kalimat - “Hayya ‘alal Falaah”.




p/s : apa pendapat korang?

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

60 comments:

  1. Dia mau menuju ke neraka.. Bia la.. Sapa komen pas aq.. Dia suko ngan rosmah mancul.. Hari2 isap tetek dia

    ReplyDelete
    Replies
    1. oh yeke? aku hisap tetek mak kau. amacam? best kot

      Delete
  2. kalo rosmah tu mau main ngan aku,huh sedap ba tu.memang sedap isap tetek rosmah tu

    ReplyDelete
  3. org yg 1st komen tu...Islam ke kafir....aq nk igtkn kaw kw bru je fitnah org yg bernme rosmah (yg aq rx tw ad brape juta) berzina...baik kw jge2 sket...bwk2 bnyak bertaubat...

    ReplyDelete
  4. Jom belajar Cetak Baju Sendiri
    http://cetakbaju2u.blogspot.com/
    Hari-hari boleh buar duit..apa lagi jom belajar

    ReplyDelete
  5. Fikir dulu sblm berkata.. Ade akal guna sebaik-baiknye !!

    ReplyDelete
  6. tunggu je la kesudahanmu...

    ReplyDelete
  7. yg first komen tu pun masuk neraka jawabnye...

    ReplyDelete
  8. Bodoh bdk 1st ni. Mcm budak2

    ReplyDelete
  9. apa ke benda.........................................................

    ReplyDelete
  10. tu bhase arab daa... mari mnuju kjayaan. pe y pliknye? bknnye mksud dia haiya ala solah. terserlah kebodohan admin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. jgn ckp org bodoh. sndri bodo sblum ckp pk dulu. kalo dh nma tatu ttp gak haram. admin tulis haiya al fallah. baca dulu sblm cndem org bahalul

      Delete
  11. nampak sangat admin tu bodoh..
    ngan orang yg 1st comment tu..
    yg tu bodoh sangat2!

    ReplyDelete
  12. betul tu. bukan nya tatoo tu mempunyai kalimah ALLAH atau nama nabi MUHAMMAD. KHAIYA ALAL FALAH hanya lah bermaksud MARI LAH MENUJU KEJAYAAN. manusia macam memang dah terpesong jauh. kita memang sudah tak dapat mengubahnya.

    ReplyDelete
  13. tatu tetap haram walau ape pon perkataan nya...

    ReplyDelete
  14. btol2.. tatu.. haram2..

    ReplyDelete
  15. astagfirullahalazim..

    ReplyDelete
  16. dia skrg dh nk buang dh tato tu..

    ReplyDelete
  17. dah akhir zaman...

    ReplyDelete
  18. Ni lah org mlayu/islam . Sal org lain pula kite bgado ,kutuk2 satu same lain . Bia jelah irg tu buat tatu ke pe .law dia islam dia takkn buat tu sume .tpi dy bkn islam sbb tu dy buat tu . Law pasal tulisan yg dy buat tu ade kne mngena ngan azan , tu urusan dy dgn Allah swt . Allah je yg akn mmberi blasan pade org2 yg cm tu. Korg semua cume nasihat sj bkn maki hamun cm ni .

    ReplyDelete
  19. yg backup pompuan tu sume bodo...dh trang2 tatu tu aram...nk backup dier wat.....bengong....

    ReplyDelete
  20. Sentimental sungguh..sbr yea semua..

    ReplyDelete
  21. wah berjaya admin bikin panas semua org.haha'

    ReplyDelete
  22. bkn backup pompuan 2 la bangang anonymous 11 Nov 15:28 xde kalimah Allah @ Muhammad & kmi pn x brmksud la nk mghalalkan isu tatu sbb tau dia kafir. isu skrg mkna azan dia pkai 2 mksud MARI MENUJU KEJAYAAN. nk ckp 2 pikir la dlu agknya ko x pi skolah 2 yg mentaliti thap bayi bru lahir..

    ReplyDelete
  23. x de tulisan laen ke nk buat?

    ReplyDelete
  24. Julia parez ni bukan islam kan? nk buat tatoo pon tak kisah la .. kalau dia islam mmg haram la ape pon ayatnye ..

    ReplyDelete
  25. ni dinamakan islam atas kad pengenalan.. doa kan smoga dapat hidayah dr Allah amin

    ReplyDelete
  26. Jika Dia bukan islam pon tetap haram .. jangan berhujah jika tiada ilmu saudara

    ReplyDelete
    Replies
    1. engko ni ahli syurga ker cakap camtu?

      Delete
    2. dia bagi pndpt la giler. bgus ke ko nk tau status org tu syrga o neraka?

      Delete
  27. Dunia akhir zaman..tu cara org munafik menhina Islam..http://bit.ly/VYp70B

    ReplyDelete
  28. Sekiranya julia ni islam maka biarlah Allah sahaja menghukumnya..... kita sebagai hamba x perlu la nk menambah dosa dgn mengata dia.... wallahuaklam

    ReplyDelete
  29. La nama rosmah umum, yg kau nak lebih2 asal. Dalam buku teks bahasa melayu byk la fitnah kalau g2. Ali budak jahat, Rosli memukul saifudin... Ha fitnah la tu...

    ReplyDelete
  30. jgn nk bt kire la ngan kafir laknatullah...!!!!

    ReplyDelete
  31. aku ske comment aminyakob...Islam mmg ngharamkn tatu...tp kafir tau ke halal haram??...arak pun ditogak mereka...

    ReplyDelete
    Replies
    1. label kafir tu dalam dunia agama engkorang jer. agama org lain maner ader nak label manusia lain gelaran kafir laknat ker, atau macam2. ajaran indah ler konon? kene kritik sikit dah melenting. isu kecik kasi sebarkan seluruh dunia, suroh boikot la, macam2 la. cakap religion of peace. tapi bila berperang bom sana sini, semua tutup muka pakai kain. apsal tutup muka? kalau berjihad mati syahid takyah la tutup muka? bagos betol

      Delete
  32. yg kome first tue dah terang2 masuk syurga ke??? jeng3... jika perkataan seperti itu yg hari2 kamu ucapkan...insyaAllah memang harapan nak ke syurga itu tipis... sy xcakap kamu xkan masuk syurga..tp juz peluang tue tipis...jadi selagi masih hidup nie bertaubatlah yer... takut nanti malaikat maut dah kat depan mate... xsempat lak nak bertaubat...jadi tawlah tempat anda di mana...saya xperfect..saya juga taw serba sedikit tentang politik...tp sy x berani hina hamba ciptaan Allah...kalau nak hina..hina larh sesuatu yg anda imagine sendiri.. =)

    ReplyDelete
  33. Salam. Kalau takde ilmu jangan menuduh/berkata sebarangan. Aibkan org tu pun haram. Pandang cermin nilai diri dulu.

    ReplyDelete
  34. Yg korang gatal gie komen tue apersal.....semua budget ustat ngan ustazah biler bab nie.....yang patut kita buat ialah saling ingat meningati itu yang sebaik nyer....

    ReplyDelete
  35. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  36. Boddoh blake. Minah tu kapir. Ko pegi ckp hukum haram wat jadah ape. Dah memag die org kapir. Xsalah die nk pakai tatoo. Xde paksaan dlm beragama. Bila die masuk islam baru la ko nk ckp halal haram pn. Bongok. Ayat mari menuju kejayaan ke mari menuju lubang jamban ke ikut die lah.

    ReplyDelete
  37. boleh tuju lagu?

    ReplyDelete
  38. saya kena selesema teruk..
    sape2 tolong bagi ubat mujarab untuk ubat selesema.
    please..

    ReplyDelete
  39. aq bce yg last je. . anyway ade akal fikir baik2

    ReplyDelete
  40. melayu sama melayu bergaduh..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. mne ko taw depa sume nie melayu...mne taw mat salih blaja bahasa melayu ke..

      Delete
  41. Eish tak habis2 . Dia ni dah la tak cantik , sepatutnya perangai biar cantik . tp ini tidak . elok sangat buat perangai tak cantik serupa ngan muka .

    ReplyDelete
  42. julia ni islam la.. ari tu ade brita ye g umrah.. adohai

    ReplyDelete
  43. mneguk arak tu bkn org kafir je yg mneguknya cik abg oi..yg islam tu apa la kurangnya...p kelab mlm adakah dlm smua tu yg KAFIR je ker??

    ReplyDelete
  44. Biar lah dia.Allah s.w.t maha mengatahui.

    ReplyDelete
  45. sume noob... aku je pndai... hahaha.. melawak je

    ReplyDelete
  46. bodoh punye pompuan,dia patut mati!

    ReplyDelete
  47. NI LA DIA PERANGAI SEBENAR INDONESIAL..MMG BANGSA SIAL BANGSAT PON

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri