Panas : Penjelasan Nora Danish Mengenai Gambar Mabuk (3 Gambar)
Home » » Panas : Penjelasan Nora Danish Mengenai Gambar Mabuk (3 Gambar)

Panas : Penjelasan Nora Danish Mengenai Gambar Mabuk (3 Gambar)

9 Nov 2012 112 Comments

Ini penjelasan gambar nora danish mabuk di kelab malam yang tersebar semalam. Berdasarkan half censored pada wajah pelakon tu, ramai yang kata pelakon itu Nora Danish.








Tapi berdasarkan blog media malaya, ada 1 sumber terdekat dengan nora danish mengatakan gambar itu ialah gambar percutian nora di bali bersama keluarga bekas suami dia, iaitu jejai. Memang betul perempuan dalam gambar tu ialah nora tapi situasi dia bukanlah macam yang didakwa sebelum ini. Dan pasal ternampak bahagian yang memalukan dalam gambar tu, sebenarnya nora memakai seluar pendek yang macam amoi chinese pakai tu. Disebabkan bahagian tu cencored, terus timbul dakwaan dari sesetengah pihak gambar tu nampak seluar dalam Nora Danish.

p/s : Susah jadi artis ni.. macam-macam kontroversi.. ish3..


Sumber : akidazami

112 comments:

  1. aq 1st w0oooo....sap0 lpas aq ni dy0 b0d0 yg tramat la b0d0.....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kau lg bodoh.batak jd first plak tu.bangang nk mampus

      Delete
    2. aku sokong yg ptama batak bin anua jubo

      Delete
    3. tdk ku sngka 0re mlaysia ni rama hk b0d0......wakakakakakakaka

      Delete
    4. Spe yg first tu ank monyet mak die kene men ngan monyet pastu lhir la die

      Delete
    5. Dia maksudkan dia 1st org Malaysia yang paling bodo.

      Delete
  2. Betina ni bukan baik sangat pun.. Kalau dia baik takde laki dia cerai dan cari lain.-pandai buat2 muka simpati lah kau nora..

    ReplyDelete
    Replies
    1. fasha sanda kot ni....

      Delete
    2. heee..ye kot

      Delete
    3. Salah..yang sebenarnya nora danish ni servis x baek..fasha sandha kemut kuat..

      Delete
    4. Tu bkn nora la bangang. Tu rozita bawan..

      Delete
    5. hai fasha, awak kemut kuat lah

      Delete
    6. nora main senyap tak ada suara sebab tu dia kena tinggal. fasha punya becak.

      Delete
  3. Replies
    1. Tgk pn dh taw..ni pic edit..tgn ngan kepala xsma..hahaha suma fitnah

      Delete
    2. Org ats. Ko jgn nk tunjuk hebat la

      Delete
    3. ko tahu anon no 3.. anon no 2 tu..kalau mak dia main ngn laki lain depan mata dia pun, dia tetap kata tu semua fitnah... biasalah.. al-juburi tetap dihati mereka

      Delete
    4. hahaha Anonymous30 November 2012 04:49 xleh trima knyataan.. dah terang2 nora tu ngaku tu memang gambar dia.. ko pulak yang lebih2 kate edit... aduyaii..

      Delete
  4. cheap! macam xde beza pon seluar dalam tu ngan seluar pendek

    ReplyDelete
  5. X baik fitnah org.. mungkin ade masalah masing... sblum komen .. cermin diri dulu ^_^ ape yg kita dpt kalau kutukorg?.. dpt dosa adalah

    ReplyDelete
  6. mungkin korang ade hal sendiri kot nak diubah. ape pun die ibu yg tabah besarkan anak.

    ReplyDelete
  7. tau nk cari aib org je :3 , vavi pnyer blog

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. ayien sabarlah semalam mak ko sedap, sendat.. cara mak ko kemut mcm nora danish punye lubang.. pehhh ada kawan2 lain bantai mak ayien ni sila2 lah.. ayien ko dh test blom pantat mak ko??

      Delete
    2. astaqfirullah

      Delete
    3. jage lah bahasa..

      Delete
    4. bodoh gilew comment~ bese la kurang didikan jd camni la~ budak2

      Delete
  9. Sape yg tutup aib seseorg, maka aibnye juga akan ditutup.. Wallahualam

    ReplyDelete
  10. komen ketiga dari atas tu mcm fasha je

    ReplyDelete
    Replies
    1. a'a kan...

      Delete
    2. fasha pun ajet2 kemut best. jejai tiap2 malam lepak club skrng. hi table full spectator lagey.

      Delete
  11. Inikan gambar & cite lama...buat apa nak bangkitkan lg..

    ReplyDelete
  12. iistigfar korang semua....2 pun owg islam....sepatutnya doakan dia...bukan nak maki dia....

    ReplyDelete
  13. org bangsa ..... memang x ada keja.tahu bergossip je... suruh belajar.... baca buku malas....... cerita dulu pun nak dibuka. kalo org tu dah bertaubat dan mengerjakan umrah mungkin dia nak menutup kisah lama. manusia memang cepat menghukum.
    waallahuallam

    ReplyDelete
  14. ... KENAPA BNYK MANUSIA YG BAKUP ORG YG BUAT SALAH? TERANG2 SALAH CKP CARI KESALAHAN....
    TAHU TAK KORG ORG YG BACKUP SAPE YG WAT SALAH
    ADALAH DIKIRA BERDOSA JUGAK... SO KORG BACKUP LA KESALAHAN NANTI SAME2 DOK KAT HOT SPRING GUD LUCK SLAVE :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kite xtau lgi die salah ke idak..yang post gmbr ni yang slah.sbb bukak aib org..

      Delete
    2. Judging org tanpa bukti kukuh pun duduk gak kat hot spring skali ngan kitorang. Nak i bawakan extra towel untuk u? It would be nice to meet u there. :-)

      Delete
    3. Judging org tanpa bukti kukuh pun duduk gak kat hot spring skali ngan kitorang. Nak i bawakan extra towel untuk u? It would be nice to meet u there. :-)

      Delete
  15. ADE KE CKP MUNGKIN DYE ADE MASALAH...KALO ORG ADE MASALAH.. BERDOA KAT ALLAH... BUKAN TAMBAH LAGI DOSA. PUI...

    ReplyDelete
  16. kau jadi bini abang je la Nora ea, abang dah lama minat Nora, abang hensem dan keje kontarak tukang buat rumah Hehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Msti cpt pncut..dh byk tenaga kua

      Delete
  17. udah2 lah tuuu.. xpayah lah kuar gambar2 aib lama nora tuu. terguris hati ku... akhasss ^^

    ReplyDelete
  18. Dah tau diri tu artis, jagelah perangai..bengap!!

    ReplyDelete
  19. hey you ass holl!!!..cuba la sedar sikit..kata kat orang x guna ...aku cabar ko pi cakap kat batang hidung dia kalau berani...tau tuduh je..entah betul ka x ...percaya kat gambar yang x jelas... INGAT SIKIT!!! Nora danish bukan jenis macam korang sangka..walaupun dia bercerai bukan maksud bolih kutuk kat belakang dia suka suka ..ukur saiz kat badan sendiri kalau nak nilai orang lain...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nk kwin ngan dia ke..cnfrm xdpt

      Delete
    2. poyo pulak budak ni. mcm budak aku penah buli kat teknik je ni. tong sampah dlm kepala kan? aku ada simpan video tu....

      Delete
  20. gambar tak jelas pon

    ReplyDelete
  21. Malayu = kepo

    ReplyDelete
  22. salah org ni... nora danish mane buat cam ni

    ReplyDelete
  23. orang yang first tu..ANAK HARAM!!!!

    ReplyDelete
  24. Yeala.komen yg ke3 tu mcm fasha jew....

    ReplyDelete
  25. Yeala.komen yg ke3 tu mcm fasha jew....

    ReplyDelete
  26. eleh setkt gambor cmtu dh ckp mabuk..tu bkn mabuk bangang tp rehat dan lelapkn mata..kalo mabuk dh tertonggeng kat mana2..x lah cntik letak kepala ats bantal..ye lah komen yg ke 3 sahih mmg fasha betina yg pakai bikini kt bali wlu tetek secoet jek

    ReplyDelete
  27. Si fasha kaki ting tong...dunia artis kan ibarat menjual so kene pandai bw diri la..

    ReplyDelete
  28. I love u nora.. U tetap terbaekk...

    ReplyDelete
  29. Orang melayu yg ada kt sini ni kalo tang ngutuk mmg terbaik.....lantak koranglah memekik ntahape2....jaga sikit mulut takut2 anak keturunan ko mcm tu jgk jadiknyer....igt, allah maha adil weh!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mana ada manusia sempurna...hitam atau putih jln hidup sendr yg tentukan.sbb itu ms mati ada org lain yg akn bc talkin utk si mati fhm!lps tu tanggung sendr lah azabnye ye...

      Delete
    2. bukan kutuk. saja nak bagi panas. kurang2 hilang sikit masalah duniawi ni.

      Delete
  30. hmmm agak2 laa org yg post ni pun.. takkan laa orang pergi disco pakai topi berbagai.. so, mmg logic laa ni pic percutian seperti yg nora kata.. ni consider pic peribadi kan.. apa yang nak dihebohkan n buka aib orang...

    ReplyDelete
  31. Geli aku tgk minah prangai mcm ni..

    ReplyDelete
  32. Nora mau kongkek..?? Hundled lai2....

    ReplyDelete
  33. komen kat bawah aku nie orang gile

    ReplyDelete
  34. love kak nora ! so sweettt bebeyhhh

    ReplyDelete
  35. Kat atas ni nak kawin ngan nora =_= pastu dier nak main bola atas katil ngan Nora

    ReplyDelete
  36. org 1st adalah org yg xde life14 November 2012 01:56

    yg 1st tu.. ko ni mesti budak2 kn? dr ayat pun dah taw ko bodoh, apatah lg kalau tgk muka ko, lagi bodoh dan hodoh. hahahha

    ReplyDelete
  37. org pemikiran tahap bwahan mmg perangai mcm .sbb ko lwa j.klau ko x lwa mmg ko x kan dpt ape2 pun

    ReplyDelete
  38. Pape ntah nora ni, kejap mcm baik, kejap mcm sial perangai dedah sana dedah sini. Dh jadi baiktu teruskn jelah.
    Siapa komen lepas aku dia gay.

    ReplyDelete
  39. Aku gay :D. Puas hati? Dapat hadiah ke?

    ReplyDelete
  40. dont judge people dude !!
    korang cakap je macam tu . tp kalau nora dah dpn mate .. pengsan jugak ..

    itu la yg dinamakan bangang . !! phuihh !!

    ReplyDelete
  41. sdpnya ngutuk org ni.tp ingt ckit kt akhirat nt blsn utk mengumpat n fitnah tu mkn dgg sedara sdiri...ingt2 la kt akhirat ckit..klaupn nmpk kemaluan tu bkn slh dia..dh tdo mn nk sdr.lg satu klau pkai topi cmtu sah2 ler org tgh bcuti.x kn la g club pkai cmtu...nauzubillah

    ReplyDelete
  42. INI SEMUA SALAH UMNO

    ReplyDelete
    Replies
    1. aha salah umno sbb tak buang PAS luar negara

      Delete
  43. mmg UMNO ngan PAS salah hahaha melayu semua bodo bengap..x sedar diri u all semua jadi pupet haha!!

    ReplyDelete
  44. x caye lsung!!!dah la gambar x jelas..bodoh punya ORG YG hntr gmbr nie.....lbih baik x yh hantar klau gambr pun x nmpk.,,

    ReplyDelete
  45. haa!! ne apa kutuk org melayu bodoh ne... tkde bangsa ke? sapa lgik yg suke ckp bodoh tu! PARENTS korg tk pnah ajr cakap elok2 ke? sedar laa wa wie TAHUN2020 da nk hampir thp pemikirn mngalahkn adek AQ.. Tkde IQ ke korg nk mc nk mnum SUSU kapak...

    ReplyDelete
  46. apa2 pun yg nora danish buat,,itu hak dia,aku ttp sokong nora danish...

    ReplyDelete
    Replies
    1. bapak ko tu hak die..lu ingat ni malaysia die sorang jeke yang tnggal??.kalau die buat salah bala dengan ko2 kali dpat..kalau lah die buat slah kite tgur jangan biar...bodoh ke pe budak ni

      Delete
    2. Hahah..pdn mke..ckp xpky otak

      Delete
  47. aku tetap usha bontot nora danish, setiap kali dia muncul di kaca televisyen rumahku, aku selalu tertipu tatkala artis lain yg menonjolkan tetek sahaja tapi dia tidak, aku paham, ya aku paham nora, aku paham, ya ya ya paham dah

    ReplyDelete
  48. moralnya disini....
    UNDILAH BARISAN NASIONAL!!!!!! ^_^

    ReplyDelete
  49. org atas aq bangang tahap lembuuu....

    ReplyDelete
  50. BN = barisan neraka .aku rasa nora danish ni pnyokong tegar bn .

    ReplyDelete
  51. Orang bawah gilebodoh

    ReplyDelete
  52. orang-orang yang dok mengate tu pun sengal...

    ReplyDelete
  53. acah2 lah korang ni semua...ni arr manusia..x reti2 sedar diri..asyik nak mengutuk orang jea...x maju langsung...sebab dye artis jea korang kutuk...kalau dye orang biase belum tentu ko kutuk dye kan..bangang betol....BELUM TENTU KETURUNAN KO BAIK2 TAU...ingat sikit...esok korang mati mcm mana nak minta maaf kat dye..??da terang2 korang terlupa kan..??neraka la jawabnya....budusssss!

    ReplyDelete
  54. Anon 10:28, lu sapa nk judge org lain... dah mmg salah, kena la kutuk... gua kutuk sumer, tak kira artis ke, org biasa ke, klu prangai buruk, tanggunglah padahnya, haha... kturunan aku buruk pun aku kutuk... kturunan ko buruk lagi aku kutuk...

    ReplyDelete
  55. Hahah. betul org ats ak ni. ko tk tgk ker byk gmbr org biasa dlm blog ni kene maki hamun. wat statement bodoh pulak. klu tk ktuk, tkdak efect. klu ktuk baru dia sedar nk mrh, hah hah. zmn skang dh tkleh lmbut2, tk mkn samannn.

    ReplyDelete
  56. jg tpi kain sndri la...low ada yg kat sne ne uda ada laki or bf bguz kmu jg la laki or bf kmu 2 ,,sblum dorg crik lain,,bg yg uda berbini or gf 2 hargailah mreka..jgn dok tgok gmbr ne jk...jgn ska2 jk nk ckp org 2 prgi buruk,,trus lla nk men ktuk2,,low prgi kmu 2 baik sgt ..xdala nk ktuk2 org smpi nk kasi malu org plak...pkirla low org ktuk kmu,,kmu ska ker?????
    pkir2kan la..

    ReplyDelete
  57. nora sedap wo....jom buat duit sama-sama! Copy link & join us. http://www.emailcashpro.com/?source=[Friend's Email]&r=joedanmx

    ReplyDelete
  58. assalamualaikum..lawak aku tengok komen korang..aib orang pon admin n korang2 yang tak puas hati nak sebarkan..tak takut ke di akhirat nanti Allah buka aib korang semua depan orang lain?satu g..mungkin sekarang dia dah berhijrah untuk jadi lebih baik dari dulu..patutnye korang doakan dia bukan maki dia..dia kecik hati n tak maafkan korang yang ngata kat dia..korang dah dapat dosa free dan takkan terampun melainkan korang mintak maaf dan dapat kemaafan dari orang yang korang sakitkan hati tu..then..satu g la..korang dok kata dia seksi ke apa ke..dok maki dia..sape suh korang tengok?korang pon dapat dosa gak sebab tak jaga pandangan mata korang tu..dan admin pon..kenapa mesti buka aib orang yang ingin berubah?cerita dulu..dulu..setiap manusia pasti akan berubah..samaada ke arah baik atau jahat..kalau orang tu dah berubah doakanla dia dan sembunyikan la aib dia..ni tak..admin tak takut aib admin dibuka ke?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Betul3...sungguh lawak mereka2 nie..mcm budak2 br nak up..mereka dan keluarga mereka sama je kot..

      Delete
  59. Pyrexia of unknown origin

    ReplyDelete
  60. Nora ni memang macamtu nak cari lelaki.pantat die ketat lagi.mesti la nak main.fikir sikit org atass

    ReplyDelete
  61. So sad u ollllllzzz.. Apo la korg,bia la ngn idup die.. Die xusik pn pepet mak korg,yg korg saket ati sgt kt die np...

    ReplyDelete
  62. bajet omputih katanya

    ReplyDelete
  63. ADA AKU KISAH

    ReplyDelete
  64. Apa kesah jadi janda. Ok pe. Boleh pake kontol2an.

    ReplyDelete
  65. Apa kesah jadi janda. Ok pe. Boleh pake kontol2an.

    ReplyDelete
  66. http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  67. ape lg mana zamri kl ni....

    ReplyDelete
  68. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha... macam sial citer ko..

      Delete
  69. Umngok bangang.. Kah kah kah..

    ReplyDelete
  70. Da la tu..kubur masing2...aku nak penuhkan amal ibadat aku lebih baik dr nak sebok benda ne..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri