Panas : [Video] Singapore Itu Anjing? Tak Patut...
Home » , » Panas : [Video] Singapore Itu Anjing? Tak Patut...

Panas : [Video] Singapore Itu Anjing? Tak Patut...

27 Nov 2012 76 Comments

Adakah ini kebangangan budaya malaysia? Apa kata anda.





76 comments:

  1. X patut kata gitu tau,FAM yg anjing!!dahla cara liga M bnyak berat sebelah...

    ReplyDelete
  2. kpalo bengap blako2

    ReplyDelete
  3. Harap2,sg ngan indon seri..
    Mlaysia pulak
    tapau kemenangan dari lao..
    Tulah FAM,dari
    tua keparat sultan sampai macik
    dobi,tukang
    kebun beserta pemain hm perlu
    rombak or
    better UBAH!! Kembalikn
    kemenangan
    mlaysia yg terdahulu... Kasi 15
    kali skor
    legen balik!!

    ReplyDelete
  4. buat malu negara ja..rata-rata Islam + Melayu...

    Tabik hormat kat mereka yang dalam crowd ni yang tak nyanyi.... Prinsip dan harga diri yang tinggi...

    Sapa kaitkan hal ni dengan politik semata-mta memang jahil (bodoh) ... jahil mcm orang2 ni

    ReplyDelete
  5. gi mmpus arr ultras... puii.. memalukan,...

    ReplyDelete
  6. tue arr... perangai xleh blahhh... buuu.. fuck ultras...

    ape kata org bawah ??

    ReplyDelete
  7. ni la orang melayu , kaum china ngan india lagi bagos dari hampa . hak pui , terima la sikit kekalahan . adat la , ade manang ade kalah . otak kat buntut macam ni la jadinya , rugi je mak pak hampa da besarkan/menyusukan . last2 macam ni jadinya ? astaga , dunia dunia .

    ReplyDelete
  8. siapa komen kat atas dan kat bawah aku ni.. semua perangai macam sial dan bodoh macam tenuk! hehehe..

    ReplyDelete
  9. ahh kau nak fuck ultras pulak? ko stadium pn tak pergi stkat maki2 dpn tv baik tak payah mat

    ReplyDelete
  10. pkara biasa, dah klah, so mnyalak la cam anjing...
    kecian, xbleh trima kekalahan di laman sndri... bodoh !!!

    ReplyDelete
  11. Semua yang nyanyi tu BODOH! Memalikan negara. Dah kalah terima jer laa. Rileks suda.

    ReplyDelete
  12. dah kalah banyak bising..dah kalah sabar jela..apa da....

    ReplyDelete
  13. ini rakyat malaysia???! begini raykat malaysia menghormati negara lain? ULTRAS MALAYA...byk cakap je byk...tp pikiran mcm org BODOH! sy respect kpd org yg x menyanyi....org yg memulakan nyanyian tu adalah org yg paling BODOH DASAR X RESPECT PALOI MEMANG PTT BG PENUMBUK..ptt la kalah mlm tu semua nye biadap2...bangang! hoi kalau nak menang sgt please RESPECT FIRST! ULTRAS MALAYA YG MEMALUKAN!

    ReplyDelete
  14. Amno terus mara,untuk rakyat semuaaaaa... Bersatu kita semua,untuk rakyat dan negara.. Amal rumpun melayuu

    ReplyDelete
  15. ni la manusia2 yg kurang pelajaran dlm bab2 nk hormat org. sepatutnye kte patut terima kekalahan cari kat mana silap kita

    ReplyDelete
  16. memalukan je la ak sbgai rakyat malaysia...
    ini bola...
    smgat kesukanan ilang mna...
    lau singapor tu anjing,kita yg klh gan dowg ni mst lg bwh dr anjing...
    xbgitu bkan??

    ReplyDelete
  17. kutuk org, sbb tu kalah..

    ReplyDelete
  18. Kurang ajar untok yg nyanyi tu.. Anjing pun baik dr korang.. Memalukan MALAYSIA :)

    ReplyDelete
  19. Hi, saya Iera. Saya jual badan.
    Area KL. Sapa2 nak boleh contact
    saya k. 18 ke atas sahaja. Harga
    boleh runding. Call dulu k :)
    0172363415

    ReplyDelete
    Replies
    1. sekilo brapa ringgit?

      Delete
  20. KORANG NI BANGANG LA, MACAM TAK PERNAH MASUK STADIUM! INGAT STADIUM TU MASJID KA? STADIUM TU KENA HOSTILE SIKIT TAU!

    ReplyDelete
  21. KORANG SEMUA NI LALANG TAW.... PUUUIII !!!

    ReplyDelete
  22. lau mcm tue la smngat kesukanan korang.. bgus bubar la kumpulan BINATANG bnama ULTRAS tue.. korang yg x henti2 mnyalak aq tgk.. dah tue pnggil org anjing... bodoh x btempat..

    ReplyDelete
  23. tuihhh... bodoh punya ultras... yg rata2 geng depa tu banyak nerd,noob dan menjerit ja pandai tapi hati kecik... bajet mcm banyak duit tapi otak lembab...

    ReplyDelete
  24. ini adalah kumpulan yg paling bodoh yg pernah sy tgk...memalukan malaysia and bangsa je....semua org ini xde nilai moral..RUGI IBUBAPA hantar ko org belajar..

    ReplyDelete
  25. sume pon same.ak pon xbaek .maki player sndiri,membabikan ref, membodohkan player...xyah tunjuk baek sgt la org ats..ni nk ckp sikit..pantat lu org ..jgn nk hipokrit sgt..

    ReplyDelete
  26. aku hairan la dgn dia org nie..kepala anjing sgt2...sebut je anjing2 anjing2 anjing...bila anjing dtg kat dia org..trus lari...PONDAN! DASAR PENAKUT! itu la org yg paloi...sebut2 je mcm anjing ka babi ka...bila di bagi trus lari...hahahahaha...dasar penakut! kalo semangat sgt nak sebut anjing kenpe takut kat anjing yg jinak? PENAKUT! lai2...nak try ke...aku dha byk kali try kat kawan ku yg suka tul cakap kepala anjing tu..di kasih dgn anjing 100m meter lalu trus nak bawa fight...itulah org yg paling takut..hahahaha BODOH! BANGSAT ULTRAS!

    ReplyDelete
  27. LOL...ape ar korg ni...mase malaysia lawan indonesia kat SEA game..ultras malaya nyayi"FAM bangsat" tgk la plawanan tu..korg bleh dgr nyayian tu.. :)

    ReplyDelete
  28. BUBU LISA..ko ni sundal singapore kn..g lyn kote la ..cm gampang muka kau

    ReplyDelete
  29. Yg marah2 tu fan SG,bangsat sgala.. Ntahla...

    ReplyDelete
  30. Bersatu Kita Bersatu
    Dengan Setia Berganding Bahu
    Jiwa Teguh Berpadu
    Kita Rumpun Melayu
    Bersama Kita Bersama
    Mendukung Hasrat Semua
    Berjasa Pada Bangsa
    Agama Dan Negara
    Lambang Kita Yang Gagah
    Dipandang Mulia Dan Indah
    "Bersatu, Bersetia, Berkhidmat"
    Cogan Katanya



    UMNO Terus Mara
    Untuk Rakyat Malaysia

    ReplyDelete
  31. dah lah kalah..buat macam ni lagi lah maruah negara tergadai...

    ReplyDelete
  32. kalah dn menang itu adat la dlm permainan...t lau malaysia menang...kita rakyat malaysia nak kate pe lak......????nak nyanyi lagu pe lak.....negaraku....????kan elok lau korang nyanyikan lagu negaraku dari korang nyanyikan lagu x bermakna tu....hurmmmm..

    ReplyDelete
  33. tak bole la nak salahkan singapore, memang patut mereka menang, main cantik.

    ReplyDelete
  34. sebelum nak mengutuk negara orang .. sila tgk negara sendiri macam mana .. aku tahu korang mmng bijak tapi bijak mengutuk,memaki.. akal korang yang diberi oleh Allah swt utk digunakkan mengutuk..mmng pndai Yahudi cipta game bola ni utk musnahkan agama Islam secara perlahan lahan...

    ReplyDelete
  35. Nih org2 ngn perangai KELANTAN lerr niii

    ReplyDelete
  36. Mgkin dyorng kurang kasih syg..

    ReplyDelete
  37. Kalau negara lain nyanyi MALAYSIA BABI,of course marah gak kan? Mcm mana kite nk dpt pghormatN klu diri sendiri biadap kat org. Lebih baik cabut/musnahkn banner, poster,iklan tv "BUDI BAHASA BUDAYA KITA". ..tukar ke"BUDAYA SAMSENG BUDAYA KITA". Klu mcm ni la attitude org Melayu bumiputera, tak mustahil PUPUS..jd bangsa yg plg hina sekali kat muka bumi. Bangsa lain brsorak riang tgk klemahan kita. Korg jgn igt 'hak istimewa' kaum Melayu terjamin slama lamanya..satu hari nti pasti hak tu akan musnah. Bringat lah ye..

    ReplyDelete
  38. Singapore itu anjing sial27 November 2012 at 04:07

    singapore itu anjing ! !
    singapore itu anjing !

    ReplyDelete
  39. singapore itu anjing
    singapore itu anjing

    ReplyDelete
  40. patot la malaysia kalah..ambik pengajaran..

    ReplyDelete
  41. macam orang x berpelajaran langsung. Islam tidak mengajar kita begitu. in order to be respected by others, respect others.

    ReplyDelete
  42. Sudah sudah lh tu... Terima je lah hakikat nya.. Klu tak nak kalah main je liga M k.. Tak usah lh lawan mana2 team luar... Sesungguhnya bola tu bulat..kalah menang ada permainan..puiii

    ReplyDelete
  43. PATUTLAH MALAYSIA KALAH. MCM BANGSA TAK BERTAMADUN. MEMALUKAN.

    ReplyDelete
  44. aku suka biskut ! :D

    ReplyDelete
  45. patut la malaysia kalah... puiii
    indonesia pn pnah hina malaysia dlm AFF 2010..
    malaysia menang.. ini semua keturunan indon ni.. puii

    ReplyDelete
  46. look ..pemain malaysia semue xiklas nak main bola yg dorang tau duit n publicity semate2... xde semangat berjuang tok malaysia... penyokong pon cam haram 2x5 xgune memalukan negara..

    ReplyDelete
  47. bangang ultras...shame on you..

    ReplyDelete
  48. menang kalah adat perlawanan... x kan la takda tindakan pihak berkuasa.. pekakkan telinga butakan mata....

    ReplyDelete
  49. patutlah kalah.. tuhan balas balik apa yg kita buat..

    ReplyDelete
  50. kat stadium bley le bising.cuba kat luar...

    ReplyDelete
  51. ultrass ..lg baguih hangpa wat team gtong ryong brsih msjid ke kwsan kbur ke..ada gak yg blh di kng..xde sivik lgsung

    ReplyDelete
  52. tu la.. org melayu.. kalah kutok org anjing nnti singapore kutok korang babi lak.. baru korang taw.. aku f**k org x pro
    memalukan negara..
    cmne kerajaan kate negara kite bersopan santun brbudi pekerti
    tengok cara..
    aku malu
    aku malu dengn rakyat negara ni

    ReplyDelete
  53. memalukan!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  54. Memalukan negara ja, anjing tu lg baguih dr korang, dont ever compare dogs to your stupidity, uncivilized attitude. Damn u peeps

    ReplyDelete
  55. respect org malaysia..salute..

    ReplyDelete
  56. ape la mcm budak2 nyanyi cam 2..kdg2 bila mlut cakap benda2 x baik dibalas dgn kputusan x baik..karma...jge la maruah negara skit..

    ReplyDelete
  57. bOla pon bola jugak tapi adat2 ketimuran dan asal usul jangan dilupai

    ReplyDelete
  58. Delete ja la cita ni. Memalukan negara sndiri.

    ReplyDelete
  59. taktawu malu..suruh azan, haram...sekoq pon takdak..suruh buat bende kejadah gini mau..cam taik..

    ReplyDelete
  60. Kami rakyat Singapura Melayu Islam yg berada di stadium terasa amat sedih dan terhina apabila penyokong ultras yg rata2 sebangsa dan seagama panggil Singapura anjing. Memang tidak ada didikan langsung. Di mana letaknya semangat kesukanan...

    ReplyDelete
  61. Diorang nyanyi sebelum game kalah pun. Rasa memang tak patut le. Agaknya sebab cacian tu Malaysia kalah kot. Bala hehehe

    ReplyDelete
  62. ramai betol yg menyalak kat cni... tp dlm ramai2 kat ats ni, sape yg g stadium. puih, cite pasal sygkn negara, bangsa melayu konon nya. korg mempukimak kan bdk2 yg nyanyi 2 x pe plak. cermin dri sdri dlu. yg korg sumpah seranah 2 sape? org melayu malaysia jgk la cibai. nk sembang baik konon, aku tgk dh lebih kurang je korg pny perangai, yg menegur dengan yg kena tegur. nk tegor org pn,kna tgk bhasa der. 2 pasal aku suh cermin dri sdri. memalukan la sangat. yg korg cibaikan rakyat malaysia sdri x pe plak. kalu korg follow rivalries msia- singapore dr dlu, korg taw la ape singapore block pny chanting. ape dorg tulis kat twitter,fb. ape singapore team ckp pasal plwanan dgn msia. ape coach dorg ckp,ape player dorg ckp... patut la kalah,msia kalah sebab ade fans yg x berape nk fan yg bacul mcm ni. x berani ke depan. esk lusa dah kena nyanyi malaysia b*bi, bru la sibuk tulis kat fb, "singapore bodo". dasar hipokrit... tunjuk baik. at least bdk2 ni berani, berani bersuara, berani sokong msia, dan berani utk x jd hipokrit. silap2 kalau aku tny bdk2 ats ni player msia name sorg2 sekor pn x taw. yg korg kenal apek, safee sali, safiq rahim, dgn aidil je la. sebab dorg artis... =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. so.. lau nyanyi cmtu nak tuhjuk ko cintakn m'sia la?? genius beb

      Delete
  63. Bila M'sia menang ramai yg bersorak gembira beri sokongan.. Tp bila kalah ramai yang marah.. Apa salahnya jika menang kita beri semangat..Kalah kita tambahkan semangat mereka agar terus membara untuk berusaha mendapatkan kejuaraan. .. Malaysia BOLEH!!

    ReplyDelete
  64. MALINGSHIT....!!!! AMPAS KALIAN SEMUA JINK....!!!! MANGKANYA JANGAN JADI NEGARA YANG SUKA MALING...BANGSAT...!!!

    ReplyDelete
  65. nama dah 'HARIMAU MALAYA', maaf ya tidak termsk SBH/SWAK, utk org melaya jak, ya nya jd mcm ya..

    ReplyDelete
  66. ANJING MEMANG HINA...TAPI MANUSIA FUYOOO... KALO MENGHINA OWG LAGI TERUK DARI ANJING................................................................................................
    DISEBABKAN SATU BOLA MANUSIA BINASA....
    TUAN2,PUAN2 YANG SERTAI DEMONSTRASI ITU....MINTA TOLONG ISTIGFAR...SEBELUM TERLAMBAT....MUDAH MUDAHAN ALLAH RAHMATI UMMAT INI...TINGGALKN PERKAUMAN,PERSATUAN,TUAN2....IKATLAH DENGAN TALI ALLAH YANG MAHA PEMURAH LAGI MAHA PENYAYANG.

    ReplyDelete
  67. kalau s'pore anjing, malaysia babi..habis cerita..

    ReplyDelete
  68. Harimau "Malaya"? apasal? Sabah/Sarawak takde ek? ke patut ltak Harimau Malaysia? ape kaitan anjing dgn Singapore?

    ReplyDelete
  69. sume yg dah kome atau yg akan komen gi mampos lah
    yg penting NO FUCKING LICKING AND NO PHONE !!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri