Panas : [Video] Tarian "Ghairah" Di Filipina
Home » » Panas : [Video] Tarian "Ghairah" Di Filipina

Panas : [Video] Tarian "Ghairah" Di Filipina

32 Comments

Pergh.. Memang panas beb tarian kat Pattaya nih. Kompem tak tdo malam tengok ni.. Layan~~



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

32 comments:

  1. Cam bangang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuyu Zulaika30 June 2013 19:50

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Delete
  2. Mcm2 je la..bkin bangaaaaaaang

    ReplyDelete
  3. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    ReplyDelete
  4. Hahaha.. Cam ap tah.. ...
    Jom tgk gambar Hidung tercucuk pisau

    ReplyDelete
  5. bodo punya admin, tajuk kat filipina, ckp dlm ni pattaya pla ,, paluii

    ReplyDelete
  6. banyak dosa aku tgk bende niyh

    ReplyDelete
  7. babi berok setan haram jadah puki babi!puii..

    ReplyDelete
  8. dato seri anuar ibrahim mesti suke tengok kan?pe kate cai2 nuar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. bukan takat nuar... abg jibby ngan kak mah pon suke hape.. cer ko tunjuk.. mesti suke..

      Delete
    2. Hahaha najib lg la suka.. Da la kak mah tu lesbian.. Lg la suka.hahaha kuarga gila sex

      Delete
  9. auwww..auww.auww..haha
    xbleh bla..
    admin ni gay ke ape..

    ReplyDelete
  10. Lelaki bha 2.. Apa la... B0d0k... Org kat bwah aq ni palernya ungu.. Hehe

    ReplyDelete
  11. najib dgn rosmah mesti suka tgk kan? Ape kata macai2 najib?

    ReplyDelete
  12. ap kna mngena najib ngn rosmah? kalau da jadik pembangkang tu cari la idea lain nk burukkan umno pun.. ni ntah pape yg x logik.. nmpk sgt la kt situ..ksian.. kalau mcm tu gayanye jadik pembangkang la smpai kiamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sekor muhyidin,sekor najib, sekor rosmah. Hahaha ckup2 3 ekor pembangang

      Delete
  13. what the fuck is this man!! I want to see boobies not this shit!!Have to get my ass on XXNX porno VIDEO now!!yeah..your MOTHER FUCKER..

    ReplyDelete
  14. Ha sial la......anak haram brllll

    ReplyDelete
  15. !!!DIAM!!!
    *mulut korang busuk ar...*
    !!!RETI PULAK DIAM, BAGUS!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri