Pelik : Batu-Batuan Pelik Di "Love Valley", Turki (24 Gambar)
Home » » Pelik : Batu-Batuan Pelik Di "Love Valley", Turki (24 Gambar)

Pelik : Batu-Batuan Pelik Di "Love Valley", Turki (24 Gambar)

32 Comments
Love Valley ini terletak di Cappadocia, Turkey dan ia mempunyai sebab yg tersendiri kenapa ianya dipanggil Love Valley. Korang boleh tengok sendiri gambar kat bawah ni. Love Valley ini dipenuhi dengan batuan panjang yang menyerupai bentuk kemaluan lelaki. Lembah ini menarik perhatian pelancong dan ramai yg datang kesini untuk melihat sendiri dan mengambil gambar.




























Sumber : Here

32 comments:

  1. Lain macam je aku nengok bentuk batu tu..hak3..ada la nnt komen lebih2 pasni

    v
    v
    v
    Meh tgk lawak JOZAN dlm MLM Minggu 1.Stylo Beb KLIK SINI

    ReplyDelete
  2. KUbur zaman dulu2 , ceh hahahaha :3

    ReplyDelete
  3. becabang 3 w0ooo mcm pelir aq....aq lancap pakai dua tngn n ngan kaki.....best w0ooo....

    ReplyDelete
    Replies
    1. peliaq saiton cabang 3

      Delete
    2. tu bkn melancap, tu ko main playstation

      Delete
  4. kote orang bawah aku ni hitam macam haram jadah dah macam kote ANJING DAN BABI LAHANAT

    v
    v
    v

    ReplyDelete
  5. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  6. ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    ^
    @,@
    macam nie pon ade.....!

    ReplyDelete
  7. slurrrpppppp...aaaaaaaaahhhhhhhhh..

    ReplyDelete
  8. awas bin bonggoldihadapan

    ReplyDelete
  9. hahaha..senak perut bc komen korang ni.. adoiiiyaiii..

    ReplyDelete
  10. baru lps cukur konek

    ReplyDelete
  11. Anon bengong... kahkahkah!

    http://trupturk.blogspot.com/2012/11/koleksi-barangan-1-malaysia.html

    disini aku menyeru agar semua anon masuk UMNO!

    ReplyDelete
  12. pergh.. kalau besar tu kene jolok best wooo

    ReplyDelete
  13. rabak pungung ko nanti org ats,,, suka

    ReplyDelete
  14. Kapala butoh la

    ReplyDelete
  15. arkitek failed

    ReplyDelete
  16. wah banyaknya kemaluan

    ReplyDelete
  17. gatal btul zam kl nie..mna2 pun nk kna ada batang die jgk.... dh jdi blog lucah dgn komen ntah pape...

    ReplyDelete
  18. zamri mai daaa..

    ReplyDelete
  19. nang antaplah...kedak butuh hahaha

    ReplyDelete
  20. setiap komen korng akan disoal oleh ALlah... :)

    ReplyDelete
  21. batu konek je?batu pantat xde ker?

    ReplyDelete
  22. massive konek

    ReplyDelete
  23. ramainya yg sangap dok komen, bawak2 lah beringat

    ReplyDelete
  24. mcm bentuk kotey laki je .... kotey zamri kl !!!!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri