Pelik : Koleksi Gambar Manusia Pelik Daripada Abad Ke-19 (10 Gambar)
Home » » Pelik : Koleksi Gambar Manusia Pelik Daripada Abad Ke-19 (10 Gambar)

Pelik : Koleksi Gambar Manusia Pelik Daripada Abad Ke-19 (10 Gambar)

23 Nov 2012 50 Comments
Berikut merupakan koleksi gambar milik Ronald G Becker yang menggabungkan hasil fotografi milik Charles Eisenmann, Frank Wendt dan ramai lagi yang pakar dalam mencipta dan memasarkan gambar ahli circus di New York pada abad ke 19.

Kebanyakan gambar peserta circus dibawah adalah asli tapi ada juga sesetengah yang direka oleh boss circus untuk menarik perhatian orang ramai bagi menonton circus miliknya itu.


























50 comments:

  1. gambar mula2 2 mcm 0rg bwah aq ni masa kcik....wawawawa...

    ReplyDelete
  2. sape nk bertumbuk ngan aq??....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bkn tumbuk je, kaki aku sumbat kt mulut ko

      Delete
  3. yahoo!! aq first..mcm mane dgn org bwh??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kepala bapak ko first !!

      Delete
    2. mane ko tau kepala bapak die first???

      Delete
    3. korang berdua ni bangang

      Delete
    4. same la tiga2 bangang !!! aku xtermasok.,.,.

      Delete
    5. hahaha aku yg cute ni mampu gelak je lols

      Delete
    6. bapak2 x main laa ..buto!!..

      Delete
  4. tuk no 2 tu,bah aq layan,dimana?

    ReplyDelete
  5. tengah tunggu iklan zakar,mna engkau?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nee menlihat bpa kau makan taie x)

      Delete
  6. tuk no 3,kau pandai tak liat sapa yang first tu?mana mata awak?kat jubor?
    Tuk no 1,mua emak dan bpa kau gambr no 6,

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku?nee menanam emak kau?

      Delete
  7. sudah-sudah kmu bergaduh pasal saya hehe

    ReplyDelete
  8. org atas aku ni muko supo berok perangai supo lembu..!

    ReplyDelete
    Replies
    1. entah2 mua kau cam jubor babi

      Delete
  9. Sume bangang feat. Bangap...

    ReplyDelete
  10. semua yang diatas anak luar nikah

    ReplyDelete
  11. sape td yg tunggu2 iklan zakar,,ni dah mai..hisap la ..pe tggu lagi org bawah

    ReplyDelete
  12. Iklan kote pak dia jer,iklan pepet mak dia xdak ke?

    ReplyDelete
  13. Boring la bca komen anonymous2 smua yg d atas2..paling benci dan mnyampah dgn gambar lucah tu...alahai.

    ReplyDelete
  14. hai sye gadis gersang... pls nak konek

    ReplyDelete
  15. stament laen komen laen apak die....

    ReplyDelete
  16. korang sume babi

    ReplyDelete
  17. Beristighfar sme2 jom
    astagfirullah hal azim

    ReplyDelete
  18. kalau tak pahit, bukan tongkat ali namanya...

    ReplyDelete
  19. orng.semananjing! miahahahaha..

    ReplyDelete
  20. ni bukan dari sarkas ni dari markas pas

    ReplyDelete
  21. dia pakai photoshop zaman lama..kan orang bawah?!

    ReplyDelete
  22. you are suck guys....bodoh

    ReplyDelete
  23. oi org atas,xpayah nk bodo2 sgt la

    ReplyDelete
  24. Umobile Sim Card:
    Pay RM 150 (RANDOM NO )
    Get RM350 + Internet conection (2month) 3gb
    No need any document.
    Intrested ? Just PM FOR SERIOS BUYER ONLY .
    If buy 2 card can Discaount RM 130 .
    If want ask only dont want buy ,please dont float my INBOX Thanks
    EMAIL:asy_txt@yahoo.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. sial ko ni , ku tumbuk muka mu ni

      Delete
  25. orang kat atas ni cute ke? ke bajet? muehhhehehehe

    ReplyDelete
  26. chewbacca spotted

    ReplyDelete
  27. jadah ape ni.aku paling cute skali disni.kalah neelofa n maembong

    ReplyDelete
  28. korang ni klu comment tu biarlah sesuai skit. masing2 dah beso malu skitlah kat budak2 yg baca blog ni. sekian maceh.....

    ReplyDelete
  29. sama2 lah kita beramal..tak gtu org bawah?

    ReplyDelete
  30. taik palat kitak orang melaya

    ReplyDelete
  31. orang atas gila ke ?hahaahah

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri