Pelik : Tandas, "Bilik Tidur" yang Baru untuk Perempuan? (12 Photos)
Home » » Pelik : Tandas, "Bilik Tidur" yang Baru untuk Perempuan? (12 Photos)

Pelik : Tandas, "Bilik Tidur" yang Baru untuk Perempuan? (12 Photos)

10 Nov 2012 28 Comments
Sebelum ini bilik tidur menjadi tempat tidur, selepas itu ruang tamu juga tumpuan untuk tidur. Tetapi yang peliknya sekarang perempuan tidur di TANDAS!!!











28 comments:

  1. Yg kaler pink tu semat la.. Lau cocok,kompem sedop.. Kn?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Delete
  2. Ni sume sbb mabuk.. Sbb 2 mnm arak 2 xbgs.. Tp ada gak org islam bodo yg mabuk

    ReplyDelete
  3. Xkn gmbr yg bwh skli nie pn mabuk???

    ReplyDelete
  4. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    ReplyDelete
  5. bodoh... jaga la adab tu skit ...... Dasar POKI !!!

    ReplyDelete
  6. Mabuk satu hal.. tu mmg sendiri cari pasal. Tapi, lelaki tak mungkin terfikir, wanita yg korang cintai pernah alami perkara ni. Bila perempuan ada pms atau morning sickness... Rasa macam nk bawak tandas atas katil!!! Berat mata memandang, berat lagi bahu memikul.

    ReplyDelete
  7. ish..kotor pasti dia hidu bau tandas tu kn..kn..

    ReplyDelete
  8. Assalamualaikum....saya ada cara untuk membantu anda mendapatkan wang lebih. InsyaAllah dengan modal hanya RM540-RM800. Anda berpeluang mencari wang poket lebih dengan cara yang lebih sistematik dan terkini.....just emailkan pada saya hasrat murni anda tersebut....terima kasih. nazakihata@gmail.com atau boleh whatt app di no: 018-2997055....

    terima kasih.....:) Salam Hormat.....Penuh Iltizam......

    ReplyDelete
  9. Negara dorang panas sebab tu tidur dalam tandas nak bagi sejuk.

    ReplyDelete
  10. aku pernah buat yang no. 6 tu je sbb tak ngantuk nk p skolah...

    ReplyDelete
  11. asl yg pink tu t'over

    ReplyDelete
  12. Alahan mgandung la tu..
    (Kne tdo tmpt sejuk)

    ReplyDelete
  13. aduhai, aku rela tidur dengan katak dr tidur dalam lubang tandas

    ReplyDelete
  14. EE! Trend ke sekarang?? asal ramai pompuan buat lak??

    ReplyDelete
  15. Suka minum air tandas

    ReplyDelete
  16. Bengong bodoh

    ReplyDelete
  17. bgus la tu..tdo ngn setan

    ReplyDelete
  18. Tgh mabuk mcm ni syok a...p jolok puki depa bukan sedaQ hehe~ mana mau cari mcm ni a~

    ReplyDelete
  19. Go to war

    Bunch of crap nante itte shuushifu no gong
    Ready go on countdown isshin ni kokushi musou ni te wo nobasu
    Doopu na furou & E. F. F. E. C. T banban noberu tii furi makuri no burou
    Tsukiru koto no nai imeeji no every day

    Wow... Wow...

    20XX nen chikyuu ga rock shite agari sugite clock wa lock sare
    Inishi no control no shinwa mitaku 99% no kakuritsu de hametsu
    Igai na tenkai de kono nagai seimei sen togireru'n da ne
    78 mai no kaado ga tsugu rekishijou saigo no birthday

    Mada mada geneki de furuitatte'n da socchi no tsugou de sawai de na masu masu sono shinpyou seiga mu ?

    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Sono uranai ni fuman zenkai desu
    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Demo chotto dokka shinji chatteru'n darou kedo...

    Yes mou yamu koto no nai zutsuu
    Oh mou genkai ! Kakugo shite isha e
    Oi naa ! Dr. Kantan ni tei kawashita dake desho

    Your baby is saying (x4)

    Hai ! Kitto sore wa shinkei teki na toppatsu teki na shoujou, dandan to nayami to kieteku yo

    Just because I know you are a liar (yeah !) Sensei (yeah !)
    Mou genai jin wa funkanzen live fuman zenkai desu
    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Nayami ga nai hou ga ijou nan ja nai no ?
    Kitto liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Fukanzen live fuman zenkai desu
    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Mi wo sutete koso ukabuse mo are

    Stay (for) life (for) ...
    Stay (for) liar (liar) out (no) out (no) ...
    Stay (for) liar (liar) out (no) out (no) ...
    Stay (for) liar (liar) out (no) out (no) ...
    Stay (for) life (for) ...

    Just because I know you are a liar (yeah !) Zettai (yeah !)
    Mou gendai jin wa fukanzen live fuman zenkai desu
    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Mi wo sutete koso ukabuse mo are

    Kitto liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Fukanzen live fuman zenkai desu
    Just because I know you are a liar (yeah !) Liar (yeah !)
    Oh ! What a crap !
    Oh ! Ari no hai deru suki mo nai

    Go to war

    ReplyDelete
  20. Hukum meghilangkan akal adalah haram - sebab tu ISLAM haramkan minum arak n seumpamanyer yg membawa hilang akal.

    ReplyDelete
  21. alahan datang budak lah tu..mengidam nak bau ketulan dalam mangkuk tu!!!! wekkkkkkkk

    ReplyDelete
  22. snag nk buat urusan

    ReplyDelete
  23. BEGINILAH MEREKA SELEPAS MABUK!

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri