SADIS - BALASAN BUANG SAMPAH MERATA-RATA DI CHINA (6 GAMBAR)
Home » » SADIS - BALASAN BUANG SAMPAH MERATA-RATA DI CHINA (6 GAMBAR)

SADIS - BALASAN BUANG SAMPAH MERATA-RATA DI CHINA (6 GAMBAR)

29 Comments
Di China seorang wanita yang membuang sampah sesuka hati menerima balasan yang sadis dari seorang penyapu sampah di Hunan, Zhou Ting (22) putus jari hantunya selepas dikelar oleh Guo Nengfang (33) kerana membuang sampah dari kenderaan yang dinaikinya. Menurut laporan NetEase Guo Nengfang bengang apabila melihat kawasan yang baru disapunya dikotorkan semula oleh Zhuo. Guo menyuruh Zhuo mengutip sampah yang dibuangnya tadi tetapi Zhuo enggan. Guo naik hangin dan mengelar tangan Zhuo dalam sebuah pergelutan. Jari Zhou berjaya disambung dan Guo kini ditahan polis. Yang menarik tentang insiden ini ialah Gio Nengfang kembali menyapu jalan selepas mencederakan Zhuo Ting. Beliau hanay berhenti bekerja dan melarikan diri keatas bangunan apabila cuba ditangkap polis. 




Laporan asal NetEase

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

29 comments:

  1. Untuk Yang Ade Astro je KLIK SINI

    ReplyDelete
  2. nasib baik aku xde astro

    ReplyDelete
  3. Kalo ad astro tp hujan acane??

    ReplyDelete
  4. Lain kali buang sampah jgn merata.. Kn dah kne potong jarii..
    Tgk ni.. main dgn diablo sampai mati

    ReplyDelete
  5. Astro nk untung je..cerita selalu ulang..siaran berbayar pun still ada iklan gak,bile ujan xde siaran..astro tau nak naik kan harga tp xnk upgrade kualiti..aptb

    ReplyDelete
  6. seb bek aku pkai skybox..astro g jahanam mahal nk mampos...

    ReplyDelete
  7. Aku pakai skyline jer... Xmampu nk pakai sky box mcm ko

    ReplyDelete
  8. bodoh syial...maaf jika terasa

    ReplyDelete
  9. aku kt umah ada wyg kulit je

    ReplyDelete
  10. internet ade.. astro g M
    cekik darah and siaran untok orang nyanyok
    bab dorang xkan perasan siaran ulang 10 kali

    ReplyDelete
  11. blog nie tiru BLOG SERIUS. pentiru

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko blajar mna bahasa melayu? peniru la pandai! .. -,-"

      Delete
  12. Moralnya, jangan membuang sampah sesuka hati ^.^

    ReplyDelete
  13. itu mkn die...haha

    ReplyDelete
  14. cantiklah pompuan cine tu :)

    ReplyDelete
  15. bodoh sial... sory jika trase..hahaha.. xboly blah la wey...(!:!!:!)

    ReplyDelete
  16. Padan ngan muka,sapa soh buang smpah mrata2....kan dh kena kerat jari...

    ReplyDelete
  17. Padan ngan muka,sapa soh buang smpah mrata2....kan dh kena kerat jari...

    ReplyDelete
  18. yang perempuan tu pergi buang sampah merata-rata sape suruh. org dah suruh pergi buang kat tong sampah, tak nak. kan padan muka engkau -,-

    ReplyDelete
  19. yang perempuan tu pergi buang sampah merata-rata sape suruh. org dah suruh pergi buang kat tong sampah, tak nak. kan padan muka engkau -,-

    ReplyDelete
  20. tu lahhh....ada tong sampah xnk guna...
    kan tngn u dah kena potong...

    ReplyDelete
  21. kat malaysia kalau jadi camni mesti negara kita ni bersih gile punye .
    org bawah aku bodoh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape rase sunyi atau horny call aku,0110222833
      (wira batang semangat waja)abg roy

      Delete
  22. orang atas babi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sape rase sunyi atau horny call aku,0110222833
      (wira batang semangat waja)abg roy

      Delete
  23. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
  24. kepada sesiapa yang ingin belajar bermain gitar dengan mudah, anda boleh kunjungi link dibawah.

    http://www.belajargitar.com/index.php?ref=hanaffi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri