Sadis : Budak 11 Tahun Mati Dilanggar Lari Pemandu Audi Hitam (10 Gambar)
Home » » Sadis : Budak 11 Tahun Mati Dilanggar Lari Pemandu Audi Hitam (10 Gambar)

Sadis : Budak 11 Tahun Mati Dilanggar Lari Pemandu Audi Hitam (10 Gambar)

23 Comments
Budak 11 Tahun Mati Dilanggar Lari Pemandu Audi Hitam.
Cerita ini menunjukkan betapa manusia sekarang apabila melakukan sesuatu yang salah selalu melarikan diri dan tidak mengaku.


Seorang budak perempuan yang baru berusia 11 tahun, Zhu Qian habis lewat pada hari kejadian kerana mempunyai kelas solekan di sekolah. Seorang saksi, Mr. Li menyatakan gadis ini berjalan dengan elok di atas jalan pejalan kaki tetapi sebuah kereta Audi yang memandu terlampau laju tiba-tiba menuju ke arah dia. Kereta Audi tersebut dipandu oleh remaja yang baru berusia 18 tahun, Zhu X telah melanggar lampu isyarat merah dan kerana terlampau laju dia langsung tak terkawal keretanya. Selepas melanggat budak tersebut, dia berhenti untuk dua saat sebelum terus beredar dari situ. Budak tersebut didapati terbuang sejauh 10 meter dan telah diheret sejauh 26.5 meter. Akhirnya Zhu X berjaya ditahan dengan keretanya kini dibawa untuk siasatan pada 10 malam hari kejadian di rumahnya.










23 comments:

  1. penjara sumoq idup n potong kote die,bwh nih amacam ok tak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yuyu Zulaika1 July 2013 07:19

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  2. Wokeh bro,tpi ngko skali kena potong... Wakakakaka

    ReplyDelete
  3. Eh! ko kalo komen asek kenakan org jer. sini aku ptng ko pulak. gay !

    ReplyDelete
  4. Biar itu urusan dye dengan tuhan. Moga2 dye segar akan perbuatan dye tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. This comment has been removed by the author.

      Delete
    2. salah...
      dia berdosa dgn family budak tu...dah langgar,lari tak nak bertanggungjawab...

      Delete
  5. org komen bwh aku kote kecik

    ReplyDelete
    Replies
    1. nnti kot ko ditakdirkan eksiden parah or mati...ramai bole tau kote ko kecik rupenye...:)

      Delete
  6. Tolong lah comment ayat2 yang elok, sopan..

    ReplyDelete
  7. adeii... siyes ni google translate ke apew???

    ReplyDelete
  8. Ksian bdk 2.. Naye je.. Xnk dh bwk kete lju2.. Huuu.. Bpk dy ralat btl.. T_T

    *Spe nk blajor mncarot or care nk maki owg.. Nie la blog yg ssuai.. ^_^*

    ReplyDelete
  9. lagi best kalu maki kat BLOG YANG SIOT! hahahahah!!

    ReplyDelete
  10. Blog yang siot! butoh hiang...

    ReplyDelete
  11. blog ni ok...tapi ayat/ ceritanya ada sikit pusing2

    ReplyDelete
  12. sdih aku tngok reaksi bpak dia, mcm mna lah klu kta d tmpat dorg, minta2 d jauh smua ni

    ReplyDelete
  13. biasa lah negara china mmg tiada moral mereka

    ReplyDelete
  14. menyesal ak pkai audi..bhahahha..tolol punye org bwh

    ReplyDelete
  15. Memanf bengong org atas kan..kasi je audi 2 kt org bwh, org atas 2 bleh nek basikal....:-P

    ReplyDelete
  16. kasian gadis itu dan keluarganya pasti sangat sedih sekali...

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko baru belajar bahasa melayu ke hape nih...???hahahah

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri