Sadis : Rupa Gadis Terkini Selepas Dilanggar Pemandu Mabuk (11 Gambar)
Home » , » Sadis : Rupa Gadis Terkini Selepas Dilanggar Pemandu Mabuk (11 Gambar)

Sadis : Rupa Gadis Terkini Selepas Dilanggar Pemandu Mabuk (11 Gambar)

30 Nov 2012 67 Comments
Hidup Jacqueline Saburido berubah sepenuhnya selepas seorang pemandu mabuk melanggar kereta dia dan empat orang rakannya. Jacqueline yang kini berusia 33 tahun telah menghadiri satu parti hari jadi rakannya pada tahun 1999. Selesai parti tersebut, seorang rakan sekelas setuju untuk menghantar mereka balik ke rumah sebelum mereka dilanda kemalangan. 

Kereta mereka berempat dilanggar oleh seorang lagi pelajar yang juga menghadiri parti tersebut tetapi mabuk selepas minum bir dengan rakan-rakan. Pelajar yang melanggar mereka , Reginald Stephey langsung tidak mengalami sebarang kecederaan tetapi dalam kereta Jacqueline, dua orang mati dengan serta merta dan dua orang lagi cedera ringan. 

Manakala Jacqueline kurang bernasib baik kerana kakinya tersangkut dan dia dibakar oleh api kebakaran kereta tersebut. Nasib baik Jacqueline masih hidup tetapi kesan bakar pada dirnya begitu teruk sehingga perlu menjalani sehingga 120 pembedahan dan jarinya dipotong. Reginald dipenjara tujuh tahun dan denda RM65,000. Sementara, Jacqueline kini mengajar orang ramai mengenai bahayanya memandu semasa mabuk Cuba tengok rupa Jacqueline sekarang, hampir mengalir air mata bila admin tengok keadaan dia. Nasib baik dia tabah untuk meneruskan hidupnya. 











via : stomp

67 comments:

  1. nak nangis kowt aq nengok ..elok2 mka lawa ..ttba dgn mengjut berubah ..ish2 kasihan ssgat sangat ..ya allah ..bantulah wanita ini ..walau pown dya bkn sedara seislam ku ..but kurgkn bebanan hidop nyer ..aminn ..:')

    ReplyDelete
    Replies
    1. harap faraj die fresh.. boleh main conpirm dara.. kalau nk compare ngn ppuan mlayu skang ni muke je cantik tp xde dara.. baik korang jd mcm ppun ni.. ppuan agama lain lg la bukan batang zakar je habis skru2 batang pokok pun ada dalam

      Delete
    2. Bodoh gila...gila seks ko ni..Nama je melayu..tp mcm tak ada agama.

      Delete
    3. Baik la anon 28 feb 17:23 tak payah dilahirkan pun...Tak ada sifat perikemanusiaan.Sian mak bapak ko dpt ank bebal mcm ko.

      Delete
    4. Yup..mcm celaka org atas tu...hati perut takde.bukannya tau nk kesian..taunya melayan nafsu je.agaknya batang pokok tu pun ko rasa nk kan..bodoh bangang..!!

      Delete
  2. hmmm..kesian tgk...bukan salah dia pun...

    ReplyDelete
  3. padan muke pg mabuk sape suruh. g mampos lg bgus.

    ReplyDelete
    Replies
    1. alangkah bodohnye org yg komen ni, dia tetap manusia n ada perasaan, ko duk kutuk ni pun dosa gak..

      Delete
    2. boddo,bkn dia la yg mabuk .yg lggar dia tu yg mabuk.failed la pemahaman ko .

      Delete
    3. yup...cubalah baca betul2..fahamkan...jangan ikut sedap hati je komen...

      Delete
    4. lu mangkuk,bodoh,bahlul,mangkuk,sangap baii.baca dulu.

      Delete
    5. bodo...klu xthu nk comment baik xyah comment.....read 1st thn comment la...

      Delete
    6. ko ni tersangat la bodo,dlu kecik2 mesti ko sllu ponteng kelas kan 2 la pasal bm PHAILED!

      Delete
    7. Bodohnya!! Bodoh sampai memalukan orang lain la kau ni. Baca tu pakai mata, bukan pakai otak bodoh kau tu. PFFFTT!!!

      Delete
  4. Sbb tulah islam haramkan arak. Im proud to be muslim

    ReplyDelete
    Replies
    1. Masih juga bertempiaran Islam yang minum arak. Rogol. Buat malu jer

      Delete
    2. tu lerr...Ingat agama tu akan menyelamatkan manusia ke..sikap tak ubah, sama jg berdose la wei..k bai..

      Delete
  5. UNDILAH BARISAN NASIONAL!!!!!!!
    UNDILAH BARISAN NASIONAL!!!!!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Undilah PAS!!!!!
      Undilah PAS!!!!!

      Delete
    2. Undilah PAS!!!!!
      Undilah PAS!!!!!

      Delete
    3. bereh gu....

      Delete
    4. barisan nasional <3

      Delete
  6. letakkan diri kte d tmpat dye..ske ke kte klu org suruh kte pegi mampos..tuyuklah..

    ReplyDelete
  7. Ak pn pnah kene gak tpi bkn ngn org mabuk..ak kne ngn org normal bajet2 mabuk mntk kaki..ad ke die lh jalan time trafik light hijau..mmg mkn bonet depan kete ak r cteny..skg ni dgr die koma..asl r die koma..klu ak taw die bakal koma mmg ak dh tekan habis pedel minyak ak..bia mati trus spesis cm gni..yg xreti ikut praturan..trgugat iman ak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tolonglah, ada jugak spesis org mcm ni, da lakukan kesalahan x taw nk insaf. pastu boleh slhkn org plak, sekurang2 nya org yg koma tu dosa dye trhapus sedikit demi sedkit dr kesakitan yg dia alami, tp awk plak, brdosa besar sbb menyebabkn org mati.

      Delete
  8. astaghfirullah.terkejut saya lihat.dia terpaksa menanggung akibat daripada kesilapan orang lain.semoga terus tabah jalani kehidupan...

    ReplyDelete
  9. KesiaN tgk dia..
    SemOga diA tabAh mghadApi dugaAn..

    ReplyDelete
  10. xboleh doakan kebaikan or ape2 untuk non-muslim kecuali mendoakan supaya dye mndpat hidayah Allah wallahualam :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. sbgai manusia xkan ko xda prasaan, bodoh..

      Delete
    2. Dalam hadis pun tak cakap tak boleh.. Biar buta huruf jangan buta agama..

      Delete
    3. Kenapa? Non-muslim tu bukan makhluk ciptaan Allah ke? Non muslim dicipta oleh "yang lain"? Waima khinzir pun dicipta oleh ALLAH. Inikan pula manusia dalam gambar tu. Perangai kamu yang begini lah yang membuatkan mereka yang bukan Islam memandang negatif terhadap Islam. Macamana nak kembangkan agama kita?

      Delete
  11. Oprah prnah pgil dy tuk talk show Oprah,mmg sedih sgt2,wlupon idup dy berubah lepas kejadian tu,tp dy tbah mnghadapi sume dugaan,n dorg pgil mak laki yg langgar pompuan ni,mak laki tu mtk maaf bg pihak laki tu,mak laki nangis2 n keep say i'm sorry tp pompuan ni ckp its okay..mmg sebak sgt time tgk 2 ;(

    ReplyDelete
  12. ksiannyeeerrr.., mcm lord voldermort, h.potter

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahah sempat lg nyatakn pelakon harry potter eh.

      Delete
    2. bodoh , tgh ak sedih tibe2 tbce comment kau . haha

      Delete
  13. betul2 kater org ats yg oprah panggil dia.tuhpon sbb pompuan ni dgn ikhlas maafkan pemandu mabuk tu.pmndu mabuk tu kater mmg idop dia berubah pas langgar pompuan tu,lagi 2org mninggal dlm eksiden tu.dia sakap pompuan tuh mmg mempunya hati yang sangat2 baik.. time tu dia speaking london la.kalo korang tgk tv al hijrah dlm kuliah solat mesti ade pmikir muda yang orang arab bg tazkirah.. dlm tazkirah tuh ade masukkan firma Allah kebaikan memaafkn org lain walaupon dia berbuat kemudaratan pada kita ataupon pada orang yang kita sayangi...pmikir muda ambik kisah pompuan ni sebagai contoh kuar oprah bla2.. aku blom jmpe kat youtube..kalo aku jumpe..aku akan update. link ni yang selalu kuar bila habis kuliah solat.. cube riki2.. www.mbc.com~wallahualam

    ReplyDelete
  14. http://www.youtube.com/watch?v=hecfPhLdX6M

    ReplyDelete
  15. Ya Allah, walaupun pun aku ni bukan saudara seagama dengan die...tapi aku betul2 kesian tengok die...dah nasib die di timpa malang....kesian die

    ReplyDelete
  16. sedih..semoga dia tabah menghadapi segalanya..

    ReplyDelete
  17. Rasa simpati dengan nasib malang die..kita yang sihat walafiat Masing2 kita muhasabah diri..malang x berbau..minta di jauhkn malapetaka sebegini..

    ReplyDelete
  18. kesian nyer.sedih pulak aku tgk keadaan die mcm tu.die pun tak minta prkara cmtu utk terjadi kpd die tapi apakah dayanya.itu sudah mnjadi takdirnya.tapi aku sgt kagum dgn Jacqueline Saburido ni krana die tabah menghadapi prkare mcm ni

    ReplyDelete
  19. Jackqui nie dah oke dah . muke pun dah elok sikit ... maybe dlm baru 30% camtuh .

    ReplyDelete
  20. sebenarnya bukan Islam sahaja haramkan arak tetapi Kristian pun mengharamkan arak terbukti dalam Ephesians 5:18. dan aku tak faham kenapa mereka tak ikut ayat niAnd "be not drunk with wine, wherein is excess ; but be filled with
    the Spirit"

    ReplyDelete
  21. kristian tak haramkan arak..dlm agama depa,arak jadi haram bila smpai mabuk

    ReplyDelete
  22. Nauzubillah...ini salah satu pengajaran saya dan mereka2 diluar yang perasan sempurna....Semoga kita semua dpt ikhtibar....

    ReplyDelete
  23. Kesian sgt. Salah org lain, dia yg merana. Arak mmg bahaya. Em.

    Jom usha blog ni http://lifewithlovediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  24. ni bukan tahap nak nangis da.. mmg da nangis da pn..

    paling sedih pic peluk bapak dia.. T__T

    ReplyDelete
  25. We read and reviewed How Rocket Learned to Read immediately online loans in
    this regard, you may need to get an enduring citizen of united state.

    ReplyDelete
  26. Thus, the complete the inner workings might be studied having a great ease instant payday loans no credit check covenant-lite loans not
    a main rating factor-moody's.

    ReplyDelete
  27. For instance a big bill or type of credit that may be paid off entirely, but remains to be showing a balance on your own
    credit report no direct deposit payday loans payday
    advance centers offer money quickly and usually do not even check credit.

    ReplyDelete
  28. Lorimer joined the organization in 2006 from Alchemy Business Group, an enterprise services and investment firm he founded, which
    targets business development and organizational alignment strategies
    payday loans same day funding
    still, we include hope because we be aware of god who is really a
    waymaker.

    my web site - payday loans same day funding

    ReplyDelete
  29. Upon receiving your letter, the bureau will conduct an investigation which can take
    as much as thirty days Payday Loan Advances if you're in the hurry to get yourself a new laptop and you also have terrible credit, you might feel such as your option is limited.

    my page :: Payday Loan Advances

    ReplyDelete
  30. Bad Credit Easy Fast Loan will be your ultimate position if you're in require of Bad Credit Easy Fast Loan within little time cash advances payday loans except as specifically permitted through the tos, you could possibly not copy or make any use of the service or any portion thereof.

    ReplyDelete
  31. Whatever you do, it should fulfill the purpose of lowering lender's risk paradise payday loans small-business loans typically require careful thought and creativity.

    ReplyDelete
  32. Dah macam cita V for Vendetta laa plak.. hero terperangkap dalam makmal terbakar and kulit dia jd macam pompuan kt atas tu... :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. lpastu pindah kt bilik bawah tanah pastu gulingkn kerajaan..haha

      Delete
  33. There are real, legitimate firms that cater to helping people
    in this situation to beat past bankruptcies, foreclosures, collections and charge-offs so
    that they're able to obtain a good car loans payday loans new york best rates for student debt consolidation may be obtained on federal education loans such as direct and ffel stafford loans, plus loans, federal perkins loans while others.

    ReplyDelete
  34. Semoga Allah memberi hidayah pd mangsa dan pelaku. Kepada my fren, ajib pm, tolong naikkan cukai arak,judi dan melancong luar negara setinggi mungkin. Kecuali ke Mekah dan Madinah. Spesis yg mcm ni sgt menyusahkan kami rakyat Malaysia. Guna kan cukai tu untuk cover subsidi minyak. Skrg ni org susah pun perlu isi minyak untuk jana pendapatan.

    ReplyDelete
  35. Hahahahaa...Muka slender man.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri