Sadis : [Video] Mari Lihat Sendiri Cara Orang Buta Sediakan Makanan Sendiri
Home » , » Sadis : [Video] Mari Lihat Sendiri Cara Orang Buta Sediakan Makanan Sendiri

Sadis : [Video] Mari Lihat Sendiri Cara Orang Buta Sediakan Makanan Sendiri

16 Comments

Mari Lihat Sendiri Cara Orang Buta Sediakan Makanan Sendiri. Kadang-kadang orang dengan penglihatan nak masak pun tak pandai apatah lagi bila kita tanya pasal orang buta. Memang kesian tengok mereka yang buta ni apabila nak sediakan makanan. Mereka terpaksa sentiasa peka dengan bunyi atau bau untuk memastikan masakan mereka masak atau tidak. Mari lihat sendiri seorang buta memasak burger dan french fries. Di dalam video adalah Tommy Edison yang terkenal dalam Youtube dengan video dia merakamkan isu-isu kehidupan sebagai seorang buta. Untuk episod kali, ini dia telah menyentuh isu 'Memasak' bagi seorang buta.



Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

16 comments:

  1. mna family dya ..bkn nk bantu ..kasihan nyer ..ya allah ..even dya bkn org islam ..but aq mendoakan ..agar bantu larh org kurang upaya ini ya allah ..supaya dpt mengurangkan bebanan yg d tangung nyer ..aminn

    ReplyDelete
  2. Family dia la yg tgh rakam video tu

    ReplyDelete
  3. Org ats tu stupid of the year..dh kompem2 yg bik video uh istri die..tu r org suh g sek agame mlas..dh besa bodo xbrtmpat..cri r tmpt ssuai kalu nk bodo pn..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Die ni giler..nth ble lak yg rakam tu ad tulis istri die..hahaha..

      Delete
  4. cool gile mamat ni.... walaupun x nmpk and masa masak tu probably ada kecederaan kecik but still boleh chill and gelak2... respect...

    ReplyDelete
  5. Hebat lg pengomen yg setia.. hahah

    ReplyDelete
  6. sket2 minum .. pastu masak .. stylo gak ..

    ReplyDelete
  7. Eleh takat macam ni...,ni ak cite ni...kisah benar..,,berdekatan kampung aku kat batu pahat..,kat kampung sungai dulang laut...enam (6) beradik perempuan,sume da uzur...umur dalam 80an la hingga 60an,,,idop sebatng kara...serbe serbi daif lagi miskin...makan minum.masak berak kencing sume sendiri,yg mat salleh ni dalam uma cantik...lau ko xpecaye ni aku bg alamat...kampung sungai dulang laut,83100 rengit batu pahat johor... sorang lagi..kat kampung seri menanti,83200 senggarang batu pahat johor.. die bute tapi mengajar silat...sbb aku pernah belajar silat ngn die dulu zamn sekolah..,xtaw ade lagi ke x pak cik tu... takat cm mat saleh ni...ciket pon ak xheran

    ReplyDelete
  8. Apela korang ni,mamat ni menceritakan bgaimana khdupan seorg buta,supaya korang lbih hargai hdup yg ada dgan mata yg celik lg nampk..

    ReplyDelete
  9. Apela korang ni,mamat ni menceritakan bgaimana khdupan seorg buta,supaya korang lbih hargai hdup yg ada dgan mata yg celik lg nampk..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri