Seram : Taman Neraka Di Thailand Yang Ngeri Dan Menggerunkan (9 Gambar)
Home » , » Seram : Taman Neraka Di Thailand Yang Ngeri Dan Menggerunkan (9 Gambar)

Seram : Taman Neraka Di Thailand Yang Ngeri Dan Menggerunkan (9 Gambar)

12 Nov 2012 22 Comments
Berhampiran Bangsaen Beach di Chonburi, terdapat sebuah kuil yang dikenali sebagai Wang Saen Suk (วัง แสนสุข) di mana mereka mempunyai taman menarik yang menunjukkan pengunjung dengan sangat jelasnya apa yang akan berlaku kepada mereka jika mereka berbuat dosa.Sebagai contoh, jika anda orang-orang yang dusta, lidah anda akan terjulur keluar dan jika anda mempunyai hubungan sulit dengan isteri orang lain, anda akan dipaksa untuk memanjat pokok yang berduri.Bayaran masuk ke taman neraka Wang Saen Suk ialah 20 Baht. Ada papan tanda dalam bahasa Thai dan English yang akan menerangkan setiap hukuman ini.








22 comments:

  1. dorg pwn msuk nraka nati

    ReplyDelete
  2. kat singapore pun ada .. bila u all dtg pergi lah ke Haw Par Villa .. tapi patong2nya tk sebesar ini .. so kira dia orang pun tahu akan balasan selepas di neraka

    ReplyDelete
  3. neraka spt di dalam gambar tak cukup gerun spt di neraka Allah..smuanya jelas di dalam al-quran..

    ReplyDelete
  4. Itu neraka imagenasi manusia x mengambarkan neraka sebenar

    ReplyDelete
  5. orang kafirun masuk dalam neraka ke-4, orang Islam yang sangat-sangat berdosa masuk dalam neraka paling bawah iaitu neraka Jahanam neraka ke-6

    ReplyDelete
  6. Sesunguhnya ALLAH SWT lebih mengetahui..

    ReplyDelete
  7. Haw par villa tu dah berkurun tutup. Ni mesti pergi waktu duit.mesia besar dari spore..

    ReplyDelete
  8. neraka sbnr lagi dahsyat... yg ni dkire slh disisi islam sbb mmbine patung

    ReplyDelete
  9. camne leh di panggil taman kalau neraka lol (taman=tempat berekreasi)

    ReplyDelete
  10. yg dlm bayangan ak lg dahsyat..ini dh mcm ptong2 org kne hukum hudud jerp....

    ReplyDelete
  11. manusia mmg suka brimanginasi lebih2.

    ReplyDelete
  12. apa yg dasyat sangat pasal neraka?? belum wujud lagi pun....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Neraka dan syurga dah dicipta sbelum ada manusia....

      Delete
  13. mrepek..khurafat

    ReplyDelete
  14. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. you are drunk badass

      Delete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri