Serius : Cikgu Wanita Yoga Paling Diminati Ramai Dan Cantik Di China (10 Gambar)
Home » » Serius : Cikgu Wanita Yoga Paling Diminati Ramai Dan Cantik Di China (10 Gambar)

Serius : Cikgu Wanita Yoga Paling Diminati Ramai Dan Cantik Di China (10 Gambar)

47 Comments
Ribuan orang di China ini bergegas untuk menjadi pelajar cikgu Yoga yang cantik ini. Cikgu ini dipanggil Maqimiya. Baru-baru ini dia telah menjayakan National Thousand Yoga Fans Gathering di Yangzhou untuk ribuan penduduk. Selain itu, dia juga seorang penari serta ahli Master Taekwondo.









Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

47 comments:

  1. yg mai semua ni nak tngok poen la ni x da keje lain dah ni

    ReplyDelete
  2. Aku pn..tetiba minat nk blaja yoga

    ReplyDelete
  3. nk blaja yoga lah.,.,hahaha

    ReplyDelete
  4. ketiak basah wei..hahahahaha

    ReplyDelete
  5. Aku keempat \(´▽`)/....

    ReplyDelete
  6. Tak cantik pun. Komen orang bawah???

    ReplyDelete
  7. Orang atas ni gay, tu suka jubo.

    ReplyDelete
  8. kalau yg ajar yoga pompuan, terus jer minat. kalau lelaki, mmg hampeh ler jawabnyer erk? hahaha

    ReplyDelete
  9. lawa lagi awek melayu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Btl2 lwa g orng mlyu,

      Delete
  10. nak join kena pakai spende 2 lapis ni

    ReplyDelete
  11. yg atas2 aku ne semua tak pernah nmpak prmpuan seksi..dosa..hahahaaaa

    ReplyDelete
  12. nikah,enjoy mlm pertama

    ReplyDelete
  13. kalu atas katil nie , mcm2 skill bole dpt . huhu . negatif sungguh aq .

    ReplyDelete
  14. aiyaa u minat amoi k admin?

    ReplyDelete
  15. Nako ado nako?

    ReplyDelete
  16. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mak die gampang ayah celaka... Kawin dpt die....

      Delete
  17. zamri atas ni gay
    mak bapak die pelacur

    ReplyDelete
  18. gile laaaa.. 5 jam lick pussy krem lidah...kakkakakka

    ReplyDelete
  19. aq suke la blog penpatah ni....semua post psl perempuan seksi jerrr sejak kebelakangan ni.....haha

    ReplyDelete
  20. Hoho...sempoiii.....bleh tungin tblikkk....

    ReplyDelete
  21. ape pon .. mmg sedap ..

    ReplyDelete
  22. Oh my melayu!

    ReplyDelete
  23. hak tuiiii.....

    ReplyDelete
  24. melayu...melayu....:'(

    ReplyDelete
  25. tetibe aq mint pulak blajar y0ga

    ReplyDelete
  26. Lancap hbs la...

    ReplyDelete
  27. Kenape dengan komen akhir2 nih semua lucah. Please ahh stop boley. Annoying okay!

    ReplyDelete
  28. buat dosa je post mende2 camni

    ReplyDelete
  29. Replies
    1. opah aku pon leh menari bodo

      Delete
  30. mohon kak mah jadi guru yoga di malaysia

    ReplyDelete
  31. Haish ..nape laa korg komen mcm tuu ..

    ReplyDelete
  32. tiba2 je aku rse minat sngt dgn yoga.. mahu belajar lebih menDALAM.. lalala...

    ReplyDelete
  33. ish klu rosmah mansur buat aksi mcm tue fewittttttttttt.meleleh eah orang kt bawah aku

    ReplyDelete
  34. klau awek mlayu cntik tp dh rosak mcm smpah mcm mne ?
    kte ni xpyah la nk ckp bngsa apa yg lawa,sopan santun ape sume..dh Tuhan bg mcm tu nk ubah mcm mna lg ?xpyah la nk komen lbih2..ingat dr tu cntik sgt?hensem sgt?

    ReplyDelete
  35. aku cikgu yoga melayu....serious best time ambik lesen dulu....belajar semua termasuk sensual yoga...eehhhhehe

    ReplyDelete
  36. emmm..bole tahan amoi ni..buat adik botak mengamuk je pagi2 ni..emm..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri