Serius : Kim Jong-Un Dinobatkan Lelaki Paling Seksi Dunia Untuk 2012 (5 Gambar)
Home » » Serius : Kim Jong-Un Dinobatkan Lelaki Paling Seksi Dunia Untuk 2012 (5 Gambar)

Serius : Kim Jong-Un Dinobatkan Lelaki Paling Seksi Dunia Untuk 2012 (5 Gambar)

42 Comments
Kim Jong-Un Dinobatkan Lelaki Paling Seksi Dunia Untuk 2012.

Apa komen anda? Seksi tak Jong-Un ni? Lebih seksi dari mana-mana artis Korea atau Malaysia?
Admin rasa mesti ramai gadis cair tengok keseksian si Kim Jong-Un ni kan?





Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

42 comments:

  1. Dia kn Psy,mmg lah manang.. Heyyy sexy ladies,op op op oppa gangnam style... Sambung
    V
    V
    V

    ReplyDelete
    Replies
    1. ini presiden north korea lah, apadaa~

      *tp mmng serupa ehe

      Delete
  2. psy pebendanya, org lain la

    ReplyDelete
  3. ntah membengong sangat...............

    ReplyDelete
  4. Keseksiannya terletak pada style rambut nya. t(",t)

    ReplyDelete
  5. org first nie giler

    ReplyDelete
  6. lorr...npe au

    ReplyDelete
  7. Kita manusia sama j..

    ReplyDelete
  8. psy pukimak apa..kahkah bodoh sial

    ReplyDelete
  9. org first ni nigger

    ReplyDelete
  10. Ini bukan psy lah.. nmpk sgt newbies

    ReplyDelete
  11. wtf sexy apa kebenda nya..!!

    ReplyDelete
  12. Cam bangang jer..muka taik keras nih..

    ReplyDelete
  13. taik putihla...

    ReplyDelete
  14. gigi kuning..dagu dua..perot kembung..seksi amat la sgt..nk muntah aku!

    ReplyDelete
  15. 2011: Basyar Al-Assad
    LOL!!!

    ReplyDelete
  16. Seksi tuu :-D hahahahahaha .

    ReplyDelete
  17. sexy kejadah!!!!

    ReplyDelete
  18. Are u kidding...??? Wei...seksi lg apek jual pau blakang umah aku ni weiiii....

    ReplyDelete
  19. comparison between supreme leaders huh...

    ReplyDelete
  20. Orang yang komen lepas aku tu seksi sebenar

    ReplyDelete
  21. i'm sexy and i'm know it..

    ReplyDelete
  22. wigle wigle wigle

    ReplyDelete
  23. Ngtuogsrgidstikhydxxghhkgfhih

    ReplyDelete
  24. agak2 la nak kipas ponnnn.....aku tgok mcm cina jual babi kat pasar pudu pon ada......

    ReplyDelete
  25. website the onion 2 website prank laa..

    ReplyDelete
  26. seksi terletak pada gendutnya

    ReplyDelete
  27. Kacaknye.....sodap ni...btol x org bawah...????

    ReplyDelete
  28. lancau ar seksi..kambing lg seksi dr ko sbb kmbing bogel

    ReplyDelete
  29. aku tgk muke dia rase cam nk terajang je, seksi apebendenye mcm ni

    ReplyDelete
  30. tiap kali org first komen mesti giler takde bende laen

    ReplyDelete
  31. alah .. semua tu pengampu .. pengampu org kaya .. seksinya .. kat duit .. hahaha

    ReplyDelete
  32. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
  33. Kim Jong-un dilahirkn pada 8 Januari 1983/1984), merupakan penyandang jawatan Pemimpin Agung Korea Utara. Beliau secara rasminya diisytiharkan sebagai Pemimpin Agung selepas pengebumian bapanya. Beliau merupakan anak lelaki ketiga dan bongsu kepada pendahulunya, Kim Jong-il dan isterinya Ko Young-hee.Sejak akhir tahun 2010, Kim Jong-un dianggap sebagai pewaris sah kepimpinan negara, dan selepas kematian bapanya, beliau diumumkan sebagai "Pewaris Agung" oleh media Korea Utara. Di upacara peringatan Kim Jong-il, presiden Korea Utara, Kim Yong-nam mengisytiharkan bahawa "Rakan seperjuangan terhormat Kim Jong-un merupakan pemimpin agung parti, tentera dan negara yang mewarisi fahaman, kepimpinan, keperibadian, nilai-nilai murni, kecekalan hati dan keberanian rakan seperjuangan terhormat Kim Jong-il". Kim tidak dijangka memegang jawatan secara rasmi sehingga para pegawai parti, parlimen dan pemerintahan atasan bersidang untuk mengesahkan perlantikannya selaku Setiausaha Agung Parti Buruh Korea dan pengerusi Suruhanjaya Ketenteraan Pusat. Pada 30 Disember 2011 Politburo Parti Buruh Korea secara rasmi melantik Kim sebagai Panglima Agung Tentera Rakyat Korea.
    Dalam Tentera Rakyat Korea, beliau berpangkat Daejang yang bersamaan dengan Jeneral. Kim dipercayai mengkaji sains komputer secara persendirian di Korea Utara. Beliau meraih dua ijazah iaitu satu untuk fizik di Universiti Kim Il-sung dan satu lagi di Akademi Tentera Kim Il-sung.

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri