Serius : Rupa Selebriti Wanita Terkenal Tanpa Make-Up (12 Gambar)
Home » » Serius : Rupa Selebriti Wanita Terkenal Tanpa Make-Up (12 Gambar)

Serius : Rupa Selebriti Wanita Terkenal Tanpa Make-Up (12 Gambar)

58 Comments
Rupa Selebriti Wanita Terkenal Tanpa Make-Up.
Ada yang memang nampak cantik tanpa make-up tapi ada yang agak #Shit.


Beyonce


Rosie Huntington Whitely


Cameron Diaz


Kate Hudson


Kate Moss


Halle Berry


Jennifer Love Hewitt


Salma Hayek


Uma Thurman


Hillary Duff


Kim Kardashian


Mila Kunis

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

58 comments:

  1. Cun la jugak

    v
    v
    v
    Rugi x layan Lawak JOZAN Minggu 1 MLM KLIK SINII

    ReplyDelete
  2. mila kunis sgt lawa!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mila kudis

      Delete
    2. mka pompuan yg ko ska uw cam zombi je ..

      Delete
    3. gf ko pon cam zombi gak...

      Delete
  3. orang bawah aku laki ke perempuan?

    ReplyDelete
  4. ofcos, lelaki.. tpi yg kt bwah aku ni, aku x tau..

    ReplyDelete
  5. laki puas ati tak,btw hillary duff nampak tembam ngandung ke amacam org bwah....!

    ReplyDelete
  6. err..korek idong pon sodap..apo kato org bawah den?

    ReplyDelete
  7. saper-saper jerr~~17 November 2012 20:33

    uma thurman pegang rokok ke 2??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup.... Malboro....

      Delete
  8. entah la.. cube tanye org bawah aku

    ReplyDelete
  9. aq nak dier pegang kote aq amacam org bwh nak join tak meh r.....!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kote kecik, kudis pulak tu..
      ko pergi basuh kote ko ngan sabun skrg...

      Delete
  10. molek jgk 2.. meh aku join skali.. yg bwh aku ni nk join x??

    ReplyDelete
  11. Bereh je.. Jom org bwh aku join sekali..

    ReplyDelete
  12. Uzo. Xleh solat

    ReplyDelete
  13. orang atas uzo, ape kata org bawah? Uzo jugak ke?

    ReplyDelete
  14. orang atas uzo, ape kata org bawah? Uzo jugak ke?

    ReplyDelete
  15. Kawe dop uzo tp darah gak bawah ni

    ReplyDelete
  16. Komen ntah apa2 ntah...hampeh...

    ReplyDelete
  17. aku datang bintang! xleh sholat!

    ReplyDelete
  18. ape kate org bawah

    ReplyDelete
  19. Aku xtaw nak kata apa. Org bwh plak?

    ReplyDelete
  20. hah amek ko owg atas zamry kl dh kuar jan kote dia, owg bwh nk join ker

    ReplyDelete
  21. Milla kunis lawa. Tapi yahudi,aku xnak.

    ReplyDelete
  22. Astargfirullah
    Tolong la umat islam...
    Jagalah maruah sbgai org islam...
    Usah permainkn agama..

    ReplyDelete
  23. dear bullshits,
    dnt talk like rubbish! I Knew most of u are shit! But please dont act like shit as u are! Please behave while posting ur cmments..i noticed tht admin is also like a bulshit!

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks pigshit!
      I Knew most the best pigshit over the world!
      anyway thanks
      welcome to land of shit!

      Delete
  24. kadang2 cara ambil gambar pn blh buat seseorang tu cantik walaupn hakikatnya nk termuntah tgk...

    ReplyDelete
  25. Atas aq gay..hahaha.. (!:!!:!)..

    ReplyDelete
  26. Atas aku ni pun gay,, bwh aku ni pun gay kot.

    ReplyDelete
  27. nobody3 like you...

    ReplyDelete
  28. beyonce terbaik .. hahahahah . tersembul ..

    ReplyDelete
  29. orang yang paling atas tu dan yg sewaktu dgn nya..dah mula meroyan seks>>>>
    bahasa mlambang kan bangsa>>>
    bangsa :POOP:

    ReplyDelete
  30. so, kesimpulannya, klu kasi awek2 malaysia makeup mcm ala2 barat, mesti lebih cntik dr artis2 kt sana..

    ReplyDelete
  31. hmmmph! budak sekolah betul lah org yg suke tulis ayat mcm ni

    org bawah aku / org ats aku

    ReplyDelete
  32. bapak ko gile mak ko sewel org atas

    ReplyDelete
  33. rosie ok lagi

    ReplyDelete
  34. resepi cempedak goreng. Di dalam bekas, satukan tepung bersama marjerin, garam dan gula. Bancuh dengan air ( guna whisk lagi senang ) warnakan kuning dan ketepikan.
    Panaskan minyak di dalam kuali untuk menggoreng.
    Masukkan isi cempedak ke dalam adunan tepung dan goreng segera sehingga cempedak masak dan garing.
    Angkat dan toskan....sedia dimakan....

    enjoy ur day!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi bodo..mcm org lain x pndai nak masak..

      Delete
    2. resepi ayam kfc xde ke?
      aku nak jual kat pasar malam..hahaha..








      Delete
  35. bodoh nk mampus

    ReplyDelete
  36. beyonce, halle berry, salma hayek je cntik.. flawless

    ReplyDelete
  37. cantik je.. xde la hodoh pon.

    ReplyDelete
  38. orang bawah nak komen ape lg? :p

    ReplyDelete
  39. Lucu la kmu urang......hahaha

    ReplyDelete
  40. kim menten cun..luv u..mwahh

    beyonce aku cerai talak tige

    ReplyDelete
  41. Artist pun manusia juga la sama cm korg.. cer awek korg yg xcun tu dimekapkn n difesyenkn kompom cm artist gk.. haiyoo

    ReplyDelete
  42. tiap2 ari surf & bagi komen dekat penpatah tapi tak dapat duit? nak side income? kerja dari rumah pun boleh generate duit asalkan ada internet & akaun paypal...saya tidak menjanjikan
    hasil yang lumayan dlm sekelip mata, tapi sekiranya komited & fikir long term profit, saya
    gerenti anda senang2 boleh dpt 300usd setiap bulan. klik sini; Paid To Click

    ReplyDelete
  43. Jangan sampai kena saman sudah.. byk sgt makeover..

    ReplyDelete
  44. hendak buat duit percuma?
    sila click ni..
    http://staycash.com/?task=3971
    tak tipu punya pun..
    kalau tak boleh click sila copy paste dekat address bar..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri