Wanita : Rawatan Muka Menggunakan Masker Emas 24K (4 Gambar)
Home » » Wanita : Rawatan Muka Menggunakan Masker Emas 24K (4 Gambar)

Wanita : Rawatan Muka Menggunakan Masker Emas 24K (4 Gambar)

10 Nov 2012 11 Comments
Sekarang dah semakin banyak produk kecantikan menggunakan emas 24k sebagai ramuannya. Di Hanoi, Vietnam, bersempena dengan Hari Valentine yang lepas, para gadis (yang kaya mungkin) sanggup membelanjakan 1.8 juta Vietnam dong (RM263) pada rawatan topeng muka emas 24k, bertujuan untuk membantu memutihkan kulit.




p/s : Sanggup habiskan duit demi mencantikkan wajah..Bukan setakat pompuan, lelaki pun ada beb..

11 comments:

  1. bodoh bangang kot....!! sampai xleh nak pikiaq... aku dalam keadaan macam nih pon tau nak seronok...!! bleh plak tinggal aku dalam keadaan macam nih.. ada otak pikiaqqq la sama... jgn nak menyusahkan org lain..org ada anak bini nak kena bela.., bagi makan... tau nak seronok... bagus la...., sampai tak pikiaq perasaan orang lain.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ko nie apa masalah ko nie.

      Delete
    2. die ni mmg bangang sume blog die komen cmtu.. bodoh sial..

      Delete
  2. yng kw sbuk nk mrah org ni apasl biar dirong tu kw yng bodoh

    ReplyDelete
  3. org yg first sekali tu paling bodoh

    ReplyDelete
  4. orang yg first tu lepas geram kat comment blog ni.. ahaha.. aku pon penah buat mcm tu gak.. geram tak tau mana nak lepas, nk jerit org keliling banyak. cari tempat komen ntuk smua orang baca lepas geram kat situ..

    ReplyDelete
  5. haha , masing2

    ReplyDelete
  6. komen yg first skali 2 ntah pape... msti gduh ngn pompuan smpnan.

    ReplyDelete
  7. apa kau cita ni

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri