WOW! Antara Top 5 artis Malaysia yang dianggap "Hot Mama" untuk 2012
Home » » WOW! Antara Top 5 artis Malaysia yang dianggap "Hot Mama" untuk 2012

WOW! Antara Top 5 artis Malaysia yang dianggap "Hot Mama" untuk 2012

32 Comments
Nampaknya tahun ini ramai artis wanita yang mengandung dan kebanyakannya adalah baru pertama kali bergelar seorang ibu.

Berikut merupakan Top 5 foto artis mengandung dan kesemuanya kelihatan sungguh comel sehingga boleh dikategorikan sebagai “Hot mummy wannabe.”
Antara lima artis ini, siapakah yang paling comel??


Fasha Sandha



Eira Syazira



Faezah Elai



Ning Baizura



Lina Teoh

32 comments:

  1. Perut mcm labu,apa kata wak bwah?

    ReplyDelete
  2. perut Eira Syazira mcm dh nk meletup.

    ReplyDelete
  3. kembaq 2 tuueee

    ReplyDelete
  4. hot mama? biase je

    ReplyDelete
  5. Hot la wei,mmg hot!! Sapa komen pas aq,dia mcm minah dlam gamba atas...

    ReplyDelete
  6. aq laki la sengal..mcm minah ats mane lak ni...

    ReplyDelete
  7. memang hot sngt..
    nty msuk nrake lg hott

    ReplyDelete
  8. fasha sandha x entitle laa utk hot mama. bekas2 je tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahaha pedih pedih. . .

      Delete
  9. Astaghfirullah, kau bukannya tuhan nak hukum orang masuk neraka, berhati2 bila bercakap nanti kena batang hidung sendiri baru tau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Manusia zmn skrg mmg dah anggap diri tu Tuhan..suka ati die je nak jatuhkan hukum org tu confirm masuk neraka..ntah2 solat 5 waktu pun goyah. Benci btl ngan spesis manusia camtu.

      Delete
    2. Manusia zmn skrg mmg dah anggap diri tu Tuhan..suka ati die je nak jatuhkan hukum org tu confirm masuk neraka..ntah2 solat 5 waktu pun goyah. Benci btl ngan spesis manusia camtu.

      Delete
  10. SALAM, dari MBSB,iaitu sebuah anak syarikaat KWSP..PROMOSI OVERLAPPING ATAU LOAN BARU...!!!
    Kepada semua kaki tngan krajaan SAHAJA.
    Kami di MBSB menawarkan skim pinjaman peribadi dengan kadar interest serendah 4.3%, pay out 100% bayaran bulanan rendah.
    Kepada yang tidak boleh meminjam dari MBSB seperti GOVT/BERKANUN MAJLIS/YAYASAN/DEWAN BANDARAYA & GLC yg tidak layak,tawaran hebat untuk anda iaitu Istimewa Petronesa (KFH) kadar keuntungan hanya 3.99%(TETAP)..
    Anda juga boleh menutup akaun lama seperti berikut;

    1. pinjaman terdahulu
    2. pinjaman perumahan
    3. pinjaman kereta
    4. pinjaman Bank
    5. pinjaman kredit kad
    6. dan pelbagai lg pinjaman yang melibatkan perbankan...

    *PESARA tentera & kaki tangan kerajaan juga boleh memohon.

    Proses permohonan pinjaman MBSB semakin lancar, 10 hari sudah akad.
    Jangan tangguh2, Sila submit permohonan anda skrg, sementara proses lancar DAN SAYA SEDIA MEMBANTU.
    Di Seluruh MALAYSIA.



    Untuk Lebih INFO
    http://faizmbsb.blogspot.com/

    ReplyDelete
  11. Tak tau pun Faezah Elai dah kwin lagi beranak.. Sygnyer

    ReplyDelete
  12. TIDAK!! BIAR BETUL?? LAGU NASYID PALING BODOH SEPANJANG ZAMAN!
    Follow Me On : BLOG MAZEER | Berita Terkini Hiburan Sensasi!

    ReplyDelete
  13. ni la bahana sebab waktu tido tak pakai seluar...

    ReplyDelete
  14. Sah kene buatan orang nih..

    ReplyDelete
  15. Same la mcm ibu2 kita yg tido x pakai sluar dlm n tkena buatan bapak sdiri. Tu yg thasil nyer kita d sini.

    ReplyDelete
  16. aqq stuju ngan owng atas ni...haha cam bangang je

    ReplyDelete
  17. mane nora danish?erra fazira?

    ReplyDelete
    Replies
    1. tol2 .. fasha aq ase x hot pun .. yg len tu aq setuju la .. fasha no, no, no .. dye nmpk cm opah2 ade la ..

      Delete
  18. yeah rite..hott!..so is hell

    ReplyDelete
  19. Orang PAS masuk syurga la,, po nik da bg jaminan, sana BN, idop BN

    ReplyDelete
  20. hahaha mcm2 komen erm,,

    ReplyDelete
  21. tak HOT pun ..biasa je..tue laki faezah ke??buruk nye..

    ReplyDelete
  22. ee pening ku bace komenter dorang

    ReplyDelete
  23. yg penting si MEMEY tu x termasuk okey...^_^

    ReplyDelete
  24. Nora xde kew???

    ReplyDelete
  25. Kepala butuh ko hot mama... xde artis lain dah ker yg nk beranak? smpai xde pilihan yg best pon... semua diatas hampeh2, lngsung xlayan even masa sblum kawin dulu...

    ReplyDelete
  26. nora danish la bru betol hot mama , ape la admin ni .

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri