WOW! Gambar cantik Emma Maembong yang kini menjadi pujaan lelaki
Home » » WOW! Gambar cantik Emma Maembong yang kini menjadi pujaan lelaki

WOW! Gambar cantik Emma Maembong yang kini menjadi pujaan lelaki

14 Nov 2012 37 Comments
Entri gambar emma maembong yang kini mula terkenal dalam drama kau yang terindah tv3. Pasti ramai jejaka-jejaka diluar sana yang terpesona dengan emma maembong.

Ada juga yang hairan kenapa nama Emma Maembong? Hehe..AdminTak tahu lah kenapa gosip artis malaysia ni.

GAMBAR EMMA MAEMBONG Beberapa gambar emma maembong yang cantik, cun, seksi dan manis.




37 comments:

  1. 1,2,3,4,5...

    padan muka korang...

    ReplyDelete
  2. Uhhh..pedih..pedih..

    ReplyDelete
  3. ceh. da kawen. T_T

    ReplyDelete
  4. cantik dia pakai tudung...

    ReplyDelete
  5. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  6. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  7. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  8. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  9. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  10. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  11. Pasal pompuan pun nak bising..

    ReplyDelete
  12. Pasal pompuan pun nak bising..

    ReplyDelete
  13. sounds like 'mael lambong'

    ReplyDelete
  14. Aq pikir bnyak2 komen psal entry,rupanya.. Spam tah papa,sial

    ReplyDelete
  15. dia cerai jew dgn suaminya, aku kebas wakahkahkahkah

    ReplyDelete
  16. x dpt emma ,neelofa pown jadilah...

    ReplyDelete
  17. neelofa x lawa..

    ReplyDelete
  18. neelofa xcun lah..lawa sbb make up je..

    ReplyDelete
  19. nama komersial habis ..

    ReplyDelete
  20. bibir die natural pink. kalu dpt. fuhh,memg sedap.
    memg 24 jm xkua bilik. cam si zambri kl tu. kuikuikui

    ReplyDelete
  21. klo sda kwin knfom ndk laku...

    ReplyDelete
  22. orang atas3x ak nih gla sex thap cipan babi
    yg atas ak nih plak baroa laghanat nak mnyemak thap tenuk

    ReplyDelete
  23. Mepek sakk korang pasal betina pon nk gadoh,cantik semua nk kawin kenal diri orang tu betul2 ,pompuan sekarang masak pon tk tahu eee,taknk nini aku kalau harap tau dandan untuk aku jer rumah tangga pengotor ,banyak sakk mina2 sekarang. Harap jer lawa tapi haprakk!!!lepas tu dabosan cerai,lawa kemana semua kemana!!hahaha!!mrepeksss sialll!!!

    ReplyDelete
  24. cube tgk gambar yg no 3 belah kiri sekali kt dalam gambar.. ade ape eh kt situ?

    ReplyDelete
  25. get the news about football here ==>http://bit.ly/SXsNiK

    ReplyDelete
  26. emma ma'embong tu singkatan name dia la...name betul dia Fatimah Bt Ismail Bin Embong

    ReplyDelete
  27. fap..fap..fap...

    ReplyDelete
  28. emma tu member aku tu..

    ReplyDelete
  29. ni serious aku tak tipu... suka hati korang nak percaya atau tak... aku tak kisah..bukan ko pernah alami tapi aku... Pepet dia tembam dan kelopak cipap dia kemerah-merahan pink... tak percaya? sudah....

    ReplyDelete
  30. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  31. Kahwin tu shooting la.die ada boyfren je

    ReplyDelete
  32. plastik habis

    ni stok main sedap la. pastu tinggal. hahahhahahhahahaaa

    ReplyDelete
  33. gilerrrrrrrrrrzzzzzzzzzz... kASI sengeeeeettt

    ReplyDelete
  34. fap fap fap fap.....

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri