WTF! [10 FOTO] "ANAK" JET LI KINI SUDAH BESAR
Home » » WTF! [10 FOTO] "ANAK" JET LI KINI SUDAH BESAR

WTF! [10 FOTO] "ANAK" JET LI KINI SUDAH BESAR

12 Nov 2012 32 Comments
Miu Tse ialah pelakon cilik yang menjadi anak kepada Jet Li di dalam dua filem popular 90-an iaitu My Father Is A Hero dan The Legend of Shaolin. 

Dari kecil Miu Tse sudah menunjukkan super bakat seperti Sakuragi Hanamichi di dalam seni bela diri Kung Pao. Tahukah anda setelah berehat dari dunia perfileman selama lapan tahun, beliau kembali berlakun di dalam filem Iron Lion pada tahun 2003. 

Miu Tse kini berumur 28 tahun dan kini menjadi bintang TVB. Lama juga kami tertanya-tanya apa terjadi kepada little Jet Li. Nah! hari ini persoalan ini terjawab




32 comments:

  1. The kid doesn't look much like Jet Li..

    http://iearn123.com/ref.php?page=act/ref&invcod=55446

    ReplyDelete
    Replies
    1. this kid just become her son only in two film...not her real son...LOL

      Delete
  2. kejap2 hensem kejap2 xhensem pulak..=3

    ReplyDelete
  3. muka ikut mak dia ni tu muka tak serupa jet li.

    ReplyDelete
  4. Ehe bukan pun anak Jet Li, dia ni selalu belakon sebagai anak dia je bukan anak kandung lol

    ReplyDelete
  5. bodohnya yg komen kata tu anak jet li... maksud post tu dia selalu belakon jadi anak jet li... pandai2 ja ckp ikot mak dia... puiii

    ReplyDelete
  6. abis sape budak kungfu yg berlakon dlm karate kid terbaru bersama anak will smith tu.budak china tu...mcm muka budak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dier la tu... yg berlakon citer karate kid... yg jd budak jahat... berlakon ngan anak wll smith.

      Delete
  7. si admin pun buat tanda quotation mark pada "anak"..so faham2 la :)

    ReplyDelete
  8. .lwk pun tdk.

    ReplyDelete
  9. Hahaha..kntoi la admin..ni bkan anak jet li la..ak dh search td..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Siap search bagai... org baca sekali da faham... bm fail ko nih...

      Delete
  10. hurmm..kepala hotak berjambul tol korang ni..

    ReplyDelete
  11. ni bkn anak jet li..ni anak jet ski

    ReplyDelete
  12. ak ingt Donnie Yen mse kecik2....

    ReplyDelete
  13. ni anak jet pejuang

    ReplyDelete
  14. ni anak haram!

    ReplyDelete
  15. mate ade same..

    ReplyDelete
  16. lahh sangkakn yg slalu blakon time kecik dgn jet li tu jackey chung, rupanya org len...

    ReplyDelete
  17. oiii...baca lah dulu ape yang admin tulis tu..ni ank jet li dalam filem je la..bukan betul2...dia ibart kn je ank jetli..sbb dorang slalu belakon same2

    ReplyDelete
  18. bodohnya mmg la ni bukan anak jet li, kan admin taip yang berlakon jadi anak jet li dlm filem tu? ape la bodoh sgt korang ni mst exam failed sbb x baca betul2....

    ReplyDelete
  19. Miu Tse ialah pelakon cilik yang menjadi anak kepada Jet Li di dalam dua filem popular 90-an iaitu My Father Is A Hero dan The Legend of Shaolin.
    fahami ayat ini dan maksud "anak" oleh admin....haiyaaaa

    ReplyDelete
  20. bkn anak jetli..ank jelly

    ReplyDelete
  21. satu je yg hebat sal yg tkng komen niey,sanggup search kat google semata2 nak malukan admin, =_='

    ReplyDelete
  22. sabar jelah admin..jom pekena roti canai ft teh tarik ..

    ReplyDelete
  23. pulak...ade plak pelakon karate kid. Budak ni belakon masa 90-an. Mesti dah umur 20-an dah. F.y.i. Dia bukan anak Jet Li, Jek Li pelat maen..) Jom buat duit! Copy link & register. http://bit.ly/UITxM7

    ReplyDelete
  24. Miu Tse ialah pelakon cilik yang menjadi anak kepada Jet Li di dalam dua filem popular 90-an iaitu My Father Is A Hero dan The Legend of Shaolin. <<<<< ayat mula2 skali .. ape punye lembab la .. siap google nk tgk ni comfirm ke bukan anak jet li .. mmg bukan la .. pasal tak sama genetik .. hahahahahahahaahh ..

    ReplyDelete
  25. miu tse ialah pelakon popular 90-an yaitu cili padi dan adik manja

    ReplyDelete
  26. kalau bukan anak jet li mungkin anak jet car atau flashget(download baik punya).

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri