WTF : Apa Nak Jadi Dengan Budak Zaman Sekarang (Gambar)
Home » » WTF : Apa Nak Jadi Dengan Budak Zaman Sekarang (Gambar)

WTF : Apa Nak Jadi Dengan Budak Zaman Sekarang (Gambar)

3 Nov 2012 78 Comments

Benda macam ni pun nak post dekat Facebook ker? Ish3.. Budak-budak sekarang dah tak tau nak menilai baik buruk.. Apa nak jadila..


78 comments:

  1. iskk..budak nie..aku ngap kang baru tau hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. Aq fuck kat pantat kan bru tahu .

    ReplyDelete
  3. Aq fuck kat pantat kan bru tahu .

    ReplyDelete
  4. Dpat yg blah kiri uww,,memang ketepap,ketepap,,lancar2,,fuck me

    ReplyDelete
  5. http://i.imgur.com/BxiLv.gif

    ReplyDelete
  6. post ko pon lebih kurang jugak admin mengajar budak2... terang2 tajuk post ko tulis WTF... 2X5 je...Lulz

    ReplyDelete
  7. Bagus kau insaf

    ReplyDelete
  8. a'ah bdk tu baik tangkap gmbr pantat dia terosss bru ada umphhh

    ReplyDelete
  9. Ap nk jd la bdak2 skrg ni.. ENTRY TERBARU Farid kamil kahwin

    ReplyDelete
  10. keruntuhan ahklak.. disebabkn persekitaranyna...

    ReplyDelete
  11. dah pernah kena la tu

    ReplyDelete
  12. Macam mau dua batang skali balun je~ sape nak jadi geng partner gambang? Jom p cari budak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. aku nak..jom..tapi gangbang lah..bukan gambang hahah

      Delete
    2. ahaha..gambang waterpark ke?muahaha

      Delete
  13. kena pancut dalam mulut memang terus tesedak baru kau tau! -_-

    ReplyDelete
  14. Dok guna JARI tuu la gosok2 klitoris :D Ahhhhh,

    ReplyDelete
  15. ntah cape ler yg nk kawen nan pompuan ni bsok

    ReplyDelete
  16. astafurulllahhalazim.....kowg pown dua kali lima....mulut cam hape....ini ke msyrkt melayu islam zaman sekarang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pancut ko bru tau!

      Delete
    2. Siti halimah... Meh isap pelir abg...

      Delete
    3. Yea.. Pelir abg pun nk....

      Delete
    4. Idong ko besa...jolok kote muat nie

      Delete
  17. ala x pelik un dalam fb aq un adew gak minah mcm nie...puii punye pompan....lelaki xpenah un wat mcm nie....bongok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak yah nak bahasa alien sangat laa... un laa aq laaa adew laa.. bodo..

      Delete
  18. Xde masalah pun dgn gmbr ni, jgn cepat sgt menuduh. Masa kecik dulu, adavje antara kita yg bergambar dgn gaya tgn ultraman, suria perkasa hitam, gaban, dan yg buat simbol peace tu biasa la. Pd usia gini, memang peka dgn bnda2 yg unik dan dianggap pailang/kasar. Ini salah satu symbol nye. Aku bersyukur sbb budak ni tak tgkp gmbr dedah aurat atau mendekati zina.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ap pny bngang la ko ni ..tu x terdedah ke aurat budak tu ?

      Delete
    2. Gi belajar kafa blk la bro.. aurat pompuan pon ko dah xtau?

      Delete
    3. Gi belajar kafa blk la bro.. aurat pompuan pon ko dah xtau?

      Delete
    4. What the hell are you????? Tak da masalah????? Sy yg biol ke awak yg bengong??? Hahahaha this is all about sensitivity ahh lantak la... Suka hati sy la nak eja mcm mana kan asal kluar bunyi sama... Ok skarang pempuan ni wat simbol lucah bukan ultraman.. Ultraman punya budak! Haiyooo

      Delete
  19. sebenarnya Admin yg bodoh....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ini aku setuju haha

      Delete
    2. Plzzzz arrr. Admin dah mmg bodoh sejak azali lagi la!!!!!

      Delete
  20. Slh sape sbnrnye.....yg ambil gmbr ataw yg komen ataw yg upload gmbr ni....atoi...oening atan

    ReplyDelete
  21. Maaf yer admin.. Salah orng kita nampak tp salah sendiri kita tak nampak.. Admin selalu menggunakan perkataan WTF dan OMG.... Dan saya rasa admin tau ramai yg membaca ada kah itu salah satu sikap yg baik.. Saya rasa admin dgn pempuan tu lebih kurang jer... Kan indah kalau admin WTF tukar kepada beristifar.. OMG tukar kepada YA ALLAH... Kan indah mcm tu... Maaf yer....

    ReplyDelete
    Replies
    1. what the fish la...smua bengong..bdak pakai tudung tp tunjuk mcm tu..nmpak sgt kebodohan tu..yg x btudung pun x brni nak bt...

      Delete
    2. jangan pandai cakap jerrrr....

      Delete
  22. Tengok stokin pon dah tau bdak nie~
    Dah la pkai stokin pendek berwarna plak tu huh apa nak jadi ngan budak zaman skrang ..

    ReplyDelete
  23. tibai bawu tau...

    ReplyDelete
  24. Ni namanya islam bocorNi

    ReplyDelete
  25. Bodo lebih dr berokk!

    ReplyDelete
  26. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ReplyDelete
  27. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  28. nyum2..belen skolah..

    ReplyDelete
  29. Lerrr sorry ar pada yg terasalah eh,terus terang aku ckp kebanyakan tengok betul2 aku tk ckp semua!mina2 tudung sekarang takda adat,namanyer pakai tudung,tapi prangai masha allah mengalahkan orang yg tk kai tudung,yg ada plak lebih pada trend fashion sekarang mcm2 diorang lilit kat kepala tu aku tengok da macam pocong pon ada,pocong pon ikat kemas!!yg dalam gambar ni sbenarnya otak mati!!amik gambar dgn jari maki mcm tu!!takda adat tkda sopan. Betul!!nasib baik bukan adik aku kalau adek aku dalama aku campak srikar kat muka dia!!memalukan nama mak bapak jer,suar nyer pompuan!!

    ReplyDelete
  30. spe komen atas aku smua kote ade kulup..hahahahaha

    ReplyDelete
  31. Peh byangkan pepet dia tgh bersila, tolak bagi baring~ jilat2 skit bagi dia xtahan~ sumbat konek... umpohhhh

    ReplyDelete
  32. Hahahha sumer komen mcm org gila seks, ni ke melayu zaman skg? Nk betulkn org lain tp mulut sndri mcm sampah.. Kutuk negara barat yg sosial..tp korg sndri menampakkan gaya yg lebih teruk.. Baik npk terang2 daripda diam diam ubi berisi tp berulat...npk sopan luar tp dalam sampah

    ReplyDelete
  33. sapa komen lepas aku kote dia ada kulop...

    ReplyDelete
  34. Kote bapak org atas ak ni ad kulop. Cm gampang!!

    ReplyDelete
  35. Cute lah dia ni!!

    ReplyDelete
  36. Orang atas aku ada kulup bawah aku gila seks.

    ReplyDelete
  37. Kau nk ke...meh la..

    ReplyDelete
  38. admin tgk budak2 pompuan tunjuk fuck admin pon ;-
    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    admin PEDOPHILE!!

    ReplyDelete
  39. PEREMPUAN GILA SANGAP!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  40. Korang nasihat orang habis? Kau orang tu apa benda? Cakap bahasa lucah, kuat nasihat tapi diri sendiri tak jaga. Budak budak ni kita tak boleh buat apa, biar je Allah yang tunjukkan. Allah itu maha adil

    ReplyDelete
  41. Tengok movie Mr. Bean terlalu banyak kot.

    ReplyDelete
  42. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  43. Haha. Budak tu just tunjuk lmbang jari je. Tu pun korang nk laknat2. Habis yang komen mcm pukimak tu apa cerita? Tknak laknat skli? 2x5 je bangang. Koh3

    ReplyDelete
  44. Korang dgn budak ni pon same je..bahase mncerminkan peribadi ye tuan puan skalian.. :)

    ReplyDelete
  45. Korang dgn budak ni pon same je..bahase mncerminkan peribadi ye tuan puan skalian.. :)

    ReplyDelete
  46. org atas.. cipap ko tembam x? mintak sikit..

    ReplyDelete
  47. mcm admin kisah je ape yg korang ckp.......kahkahkah.....budus

    ReplyDelete
  48. Tnjuk jari tngah lbih elok dri tnjuk peace or rock.. Tnjuk Peace or rock asal dri yahudi.. Tpi klau tnjuk jri tngah ngan niat laen slah jgak tu...

    ReplyDelete
  49. Muka cam hodoh jer... mesti geli nak fuck budak nih... eiii...

    ReplyDelete
  50. Saya ada menjual pelir palsu pakai buang..harga boleh runding...boleh tahan 6 jam juga boleh dijadikan makanan ringan..bodoh korang semua..pegi mampos.. pale pelir pak hang..lancauuuuu..

    ReplyDelete
  51. Orang yang komen lucah suma perangai cam aper .. Berani komen lucah tapi selindung diri .. Berani sgt komen lucah tapi kecut telor ke takde langsung telor.. Takat pakai anynomous budak sekolah rendah pon bole.. Tak payah la komen benda2 merapu ni menampakkan kebangangan otak ko berfungsi je.. Patutla zina makin mejadi sebab perangai orang mcm ni.. Syaitan bertopeng manusia .. Bukan nak nasihat org tapi perangai cam bapak setan .. Ya Allah berikanla hidayah2 pada hamba2 ni sekalian..

    ReplyDelete
  52. Lain xde ker nak gaduh jerr.........

    ReplyDelete
  53. Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri