WTF! Apabila Lady Gaga, Britney & Rihana bertudung,britney paling cun hehe
Home » , » WTF! Apabila Lady Gaga, Britney & Rihana bertudung,britney paling cun hehe

WTF! Apabila Lady Gaga, Britney & Rihana bertudung,britney paling cun hehe

75 Comments
Inilah jadinya apabila tiga penyanyi tersohor dunia iaitu Britney, Lady Gaga dan Rihana memakai tudung masing-masing. Memang sangat lawa, cantik, sopan dan nampak bertamadun.


Gambar edit ok.

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

75 comments:

  1. sangatlah lawa =.=

    ReplyDelete
  2. wkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkwwkwkwkwkwkkw

    www.kaze-kate.net

    http://www.kaze-kate.net/

    ReplyDelete
    Replies
    1. wak lu!!! lembab cam babi??bodohhhhhhh!!

      Delete
    2. Yuyu Zulaika1 July 2013 14:32

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  3. http://www.facebook.com/NiagaKecilCollection

    ReplyDelete
  4. rihanna senget sikit..

    ReplyDelete
  5. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nih p msin jauh2 mnyemak ja.tnjuk batang btuh ang maw kalau eloq xpa jagak!

      Delete
    2. Pendekk...xsedap

      Delete
    3. Dah sunat ke belum ni?!

      Delete
  6. britney mcm wardina

    ReplyDelete
  7. bodoh tnjuk sniri punya.. bangang!!

    ReplyDelete
  8. serius ke nie...
    hahaha...
    cute sehhh....
    ble wat bini nie

    ReplyDelete
  9. apsal bro admin?...teringin nak kawen ketiga-tiga sekali ke?....ganas belaka-laka tu, setakat admin punya aku rasa semacam keretapi masuk terowing boleh buat u-turn lagi...kih kih kih....

    ReplyDelete
  10. try la buat isteri tapi kalau malam ke laur p jual puki kat orang ..... BRITNEY SPEAR ni !!!

    ReplyDelete
  11. Rihana pelik sikit...britney n lady g. Cntik~

    ReplyDelete
  12. nampak sangat edit :)

    ReplyDelete
  13. ntah...edit je ni...ingt aq bodo cm admin ke...

    ReplyDelete
  14. babi anjing korg smua ni...
    nk gdo pe...

    ReplyDelete
  15. Lady gaga akan kawin dgn aq next week!!

    ReplyDelete
  16. adeh...memang la edit...xpayah la nak "nampak sgt edit..." adoiiiyaaiii...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ya btl..xkn koran pcya dorg pkai tdung btl2..msti la edit kn....

      Delete
  17. saya beli dua...!

    ReplyDelete
  18. oi anjing.dh terang2 tulis bwh gmba tu edit.b0ngok smpi ke sudah.buta kayu

    ReplyDelete
  19. Lady Gaga putih melepak, sesuai buat bini laa...

    ReplyDelete
  20. xda pun cantek....smakin hodoh ada la...hahahahahahahahahahahaa

    ReplyDelete
  21. dh tntu2 la diaorg edit..admin cuma tjokkan klu tiga artis ni pkai tudung manis ke x..pe hal bnda cmni pun nk kecoh..semak

    ReplyDelete
  22. Tgok la masyarakat melayu ne..siap komen bg gambar kote...itu ke yg diajar dlm masyarakat korang..?..bodoh..Bagus awak tinggalkan agama awak la..x perlu beragama pn..ade agama tp perangai iblis..

    ReplyDelete
  23. mmg la edit pon..dh clear admin ckp kat atas tu...logik ke...xyah la nk ckp bhs kasar kat cni...

    ReplyDelete
  24. mana kau taw yg komen gambar kote tu masyarakat melayu? bodoh tah org bangsa lain ke? tu la masyarakat malaysia sgt cepat menghukum

    ReplyDelete
  25. Edit je ni...korang tak nampak ke dia taip kat baah tu...

    ReplyDelete
  26. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    what ever .... fap fap fap

    ReplyDelete
  27. Assalamualaikum....saya ada cara untuk membantu anda mendapatkan wang lebih. InsyaAllah dengan modal hanya RM540-RM800. Anda berpeluang mencari wang poket lebih dengan cara yang lebih sistematik dan terkini.....just emailkan pada saya hasrat murni anda tersebut....terima kasih. nazakihata@gmail.com atau boleh whatt app di no: 018-2997055....

    terima kasih.....:) Salam Hormat.....Penuh Iltizam......

    ReplyDelete
  28. sultan agong sendiri dihina, tapi britney spears, lady gaga diharap pakai tudung.. apeke bangang admin ni.. KAMI DULU MEMINATI BLOG INI,DIHARAP BUAT SESUATU DAN UBAH PERANGAI SEBELUM POPULARITI BLOG NI HILANG!!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. sultan memerintah dah tak ikut cara Islam.mmg la rakyat tak respek..gua respek sultan terengganu,kedah dan kelantan sahaja.yg lain tuh,dah tak boleh pakai

      Delete
  29. lady gaga cam faradhiya laa..

    ReplyDelete
  30. fap fap fap fap

    ReplyDelete
  31. briney mcm muka kakak aku..seyes!!

    ReplyDelete
  32. bdoh blake....lg2 yg gmbr kote.

    ReplyDelete
  33. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  34. memang cantik kalau mereka pakai tudung n masuk islam hehehhehe

    ReplyDelete
  35. kesian2....sape yg post gambo tuh rupenye ade mslh mental sbb org gile je ade kecenderungan mlampau pd sesuatu smpi buat sesuatu d lua tabi'e...org normal tahu bezakn antare yg baik n burok n masih boleh control kcenderungan tesebut...kesian kt org2 mcm ni....ish ish..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  36. gambo yg dinyatekn oleh post d ats adelh gamba kemaluan yg d post oleh org3 yg komen tug...

    ReplyDelete
  37. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  38. إسلام که مريک

    ReplyDelete
  39. ce tunjuk kt dorg .. kot2 terbuka hati tengok sopan camtu

    ReplyDelete
  40. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  41. dah terang terang nampak yang kat bawah dia tulis edit okayy . masalah betul law asyik nak cari salah orang jaa kan ?

    ReplyDelete
  42. bangang sape2 yang edit tu mmg xde keje la,,,,bodoh... kata la bertamadun,,,,haizz

    ReplyDelete
  43. aku nak lady gaga ngan britney

    ReplyDelete
  44. saper diorang nih? tak knal XD

    ReplyDelete
  45. comelnya britney! haha

    ReplyDelete
  46. Lawa gile! Damn cute... kan bagus kalau diorang masuk islam pastu pakai tudung.. insyaallah lawa..

    ReplyDelete
  47. bgus la.mmg cntik...hrap2 btull la gmbr ni..kdg tu ,org bleh edit gmbr cmni...

    ReplyDelete
  48. kalu artis kite islam kene edit pakaian beragama keristian ape korang rase mesti korang marah kan

    ReplyDelete
  49. XMRH PONN... BODOHHH ORG ATAS AKU NIH.. AGAK KO NI KAPIR KE?? LAKNATULLAHH!!!

    ReplyDelete
  50. nape muka rihanna cam kurang kalsium jer ..btw ..c lady gaga uw un flemacen ..haram jadah ah dya nak pki tudung ..dh sembah jin sume ..ptuihh ..

    ReplyDelete
  51. WOW CANTIK SEH

    ReplyDelete
  52. kn admin dh tulis gambar tu diedit. ape bengong la korang ni..

    ReplyDelete
  53. Britney paling cantik...

    ReplyDelete
  54. semua owg atas aku bangsat!!! semua owg bawah aku lagi bangsat double2!!!

    ReplyDelete
  55. selamat hari raya...maaf zahir dan batin...

    ReplyDelete
  56. x gune tol gambar nie.nmpk sangat edit.sape lah yg pcaye gmbr nie mmng bodo.hahahahahhahahahahhahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang la bodoh..dah terang lagi bersuluh kene tulis 'inilah yang akan jadi' means xbetul laa bodoh tahap gaban
      ................................................_¸„„„„_
      ........................................„--~*'¯.......'\
      ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
      ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
      ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
      **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
      .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
      :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
      .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
      :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
      :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
      :.': : : : :"-„ : : :"\
      .:.:.: : : : :" : : : : \,
      :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
      : : : : : : :, : : : : :
      "-„_::::_„-*__„„~"

      Delete
  57. di papua niugini org pompuan hat paling hitam paling comel, oleh yang demekian sumua bini pemimpin mesarakat diaorg hitangletong belake,

    bini JKK hitangletong, comel

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri