WTF : Ditangkap Ketika Melakukan Seks Dengan Sofa (2 Gambar)
Home » » WTF : Ditangkap Ketika Melakukan Seks Dengan Sofa (2 Gambar)

WTF : Ditangkap Ketika Melakukan Seks Dengan Sofa (2 Gambar)

28 Comments

Wisconsin – Apabila nafsu menguasai diri, macam-macam perkara dilakukan oleh manusia. Walaupun perbuatannya itu merupakan perkara paling keji dan gila, namun ia tetap dilakukan hanya kerana nafsu yang bergelora.

Itu yang berlaku kepada seorang lelaki `gila’ Gerard Streator yang berusia 46 tahun. Lelaki sakit jiwa ini dilihat melakukan seks dengan sebuah sofa buruk yang tinggalkan di tepi jalan. Perbuatan kejinya itu dilihat oleh seorang pekerja sebuah hotel.

Menurut pekerja terbabit, ketika melalui jalan berkenaan, dia ternampak Gerard sedang membengkokkan badannya manakala seluarnya sudah ditanggalkan hingga ke paras buku lali.




“Kejadian itu berlaku pada pukul 11 malam selepas saya habis bertugas di sebuah hotel. Saya dapat menyaksikan dia sedang menggoyangkan punggungnya di sofa itu.

“Kejadian itu dapat dilihat dengan jelas kerana sofa itu berada di tepi jalan. Tiada orang berada di atas sofa buruk itu,’’ kata pekerja hotel tersebut.

Ketika Gerard sedang melakukan perbuatan itu, seorang pegawai polis yang kebetulan melalui jalan berkenaan, telah menjerit ke arahnya menyebabkan lelaki itu melarikan diri di sebalik apartment berhampiran.

Dia kemudiannya ditahan dan didakwa kerana melakukan kelucahan melampau. Sabit kesalahan, Gerard boleh dihukum penjara sembilan bulan dan denda £7,000.

p/s : Dengan sofa pun jadilah...

Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

28 comments:

  1. Mulia lagi org gile tu... drpd org siuman yg nk 'main free' tanpa fikir kesannya... skurang-kurangnya dia tak rogol org...

    ReplyDelete
    Replies
    1. rogol sofa xD

      Delete
    2. Tol aq skong nan pdgan anda......

      Delete
    3. Yuyu Zulaika27 June 2013 17:45

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. betulll..dye skit jiwa ,mnew thue apw2

    ReplyDelete
  3. mamat ni pantang jumpa benda mesti dia rogol.. Hahadoiyai benda 2 sodap dari betina kot..

    ReplyDelete
  4. kesian dia.. buat ngan sofa pun kena denda.. bukannya ada tuan pun sofa buruk tepi jln je.. kalau dia rogol org lagi la teruk.. biar la dia lepaskan yg tersumbat sampai ke kepala dia tu..

    ReplyDelete
  5. jngan2 dia maen ngan yg org lain x nmpak kot, dia je yg nmpak haaaaaaaaa, BUNIAN MAT SALEH TUUUUUUUUUUU

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia men dgn elves kut wakaka :p

      Delete
  6. Bodo..nanti dlm mahkamah jgn lupa bwk sofa tu tanye betol kah anda dirogol??polis dowang da xde keje...nama pun gila...hantar wad la..kalau xde tanjung rambutan kt mlysia ada...

    ReplyDelete
  7. sofa teraniaya7 November 2012 08:31

    muka gile seks.puii!

    ReplyDelete
  8. sofa so good..hahaha

    ReplyDelete
  9. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah
    jom like page ni ^^
    faedahkn hidup kita yg x berfaedah setakat ni :)
    insyaallah ada kebaikan

    ReplyDelete
  10. having sex or masturbate?

    ReplyDelete
  11. padan sofa tu, siapa suruh lepak kat tepi jln sampai 11pm. Dah lah tak pakai apa apa. Mana tak member gairah. Ada maksud tersirat kes ni.

    ReplyDelete
  12. Sakit mental ni

    ReplyDelete
  13. sofa.. nama pompuan, kalo metro ; sofa dinodai lelaki berhidung belang

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkahkah..siang sofa malam dinoda : kosmo

      Delete
  14. sangap truk dia ni..

    ReplyDelete
  15. Haha,,orang atas aku sex dengan sofa,orang yg bawah aku mesti nal sex dengan meje sebab baca komen 1 per 1,,haha

    ReplyDelete
  16. Arwah baik orangnya....

    ReplyDelete
  17. ada wyr putus dlm otak dia. ciann..

    ReplyDelete
  18. ne sgila gila psakit mental 2 gila kmu yg mng0men smbrngan...da nma nya gla..papun dia tk fkir..ayy0

    ReplyDelete
  19. Yuyu Zulaika27 June 2013 17:46

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri