WTF : Gadis Dengan Dress Yang Sangat Damn Shit (Gambar)
Home » » WTF : Gadis Dengan Dress Yang Sangat Damn Shit (Gambar)

WTF : Gadis Dengan Dress Yang Sangat Damn Shit (Gambar)

79 Comments
Gadis Dengan Dress Yang Sangat Damn Shit.

Anda nampak yang dia ada?? hehe



79 comments:

  1. macam edit jer ni??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Woi roslindah komen 1 da la. Org laen pn nk kmen jgak

      Delete
    2. roslindah 2 tamak komen

      Delete
    3. bkn edit la..2 baju memang ada jual..rosalinda nak jilat ckit blh ? tp sblm ak jilat basuh dl erk..hahaha

      Delete
    4. Roslinda gile sekss...

      Delete
    5. Yuyu Zulaika27 June 2013 21:00

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tengok gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. Admin skrg bnyk buh gmbr dan citer yg agak keterlaluan.aku nk remove la dari fb aku.x bermanfaat....

    ReplyDelete
    Replies
    1. NOBODY CARESSSSSS ..........

      Delete
    2. Klo tanak, remove jela. nak bising2 wat pe. bukan berkudis pon tangan.

      Delete
    3. perlu ke nak umum satu dunia ??? nk remove, remove je la.. publisiti murahan...

      Delete
  3. Betul ker nie ???

    ReplyDelete
  4. Tu corak baju tu..tengok ler kaki baju ngan kaki pompuan tu..maner sama...

    ReplyDelete
  5. Bju apa la ni kn.. Lucah je.. Baik tgk Farid kamil kahwin

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kan da lme farid kmil kwin kan?.. Ciap mgandung ag. Diana tu.. Mmang adat org skarang ea mgandung dulu bru kwin

      Delete
    2. Kau tak pena dgr ekh org kata bunting pelamin? Dah sah la kau tuh bodoh tahap org tak ppegi sekolah sebab tuh sampai fitnahkan org. silap2 kau yg mengandung dulu, nikah nya tidak.

      Delete
  6. ni bkn gadis la..ni mak nenek

    ReplyDelete
  7. Admin ni makin x senonoh..annoying Je Ape Yg dia share..remove Jee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. remove jela. tu pon nak bising ke? aptb... herrr

      Delete
    2. biar lah..ko xsuke ko remove je la..ada lagi org lain yg suke bce blog ni...

      Delete
    3. g mampos laa..bising jer..

      Delete
  8. Jom pakat remove admin nie.haha sengal

    ReplyDelete
  9. eee.. tak malu.....

    ReplyDelete
  10. ha..ha..ha..ha.brni tol ppuan to kuar pakai baju nih.....

    ReplyDelete
  11. hahaha dari baca sini jom terjah BLOG YANG SIOT pulak!! kah kah kah!!

    ReplyDelete
  12. gmbq edit..cuba tngk paha..x sama langsung

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bongok lu..mmg la xsme..2 bju je la..

      Delete
    2. tu apron kot , baru balik pasor

      Delete
  13. Ak rase pkiran korang2 yg komen nie sempit la .. pkir positif laa skit .. Mybe admin juz nk fun fun je .. Lgi pon mcm laa korang x pnah tngok blue ..haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup..agree wit u...hahh

      Delete
  14. bkn edit la.. tu pattern baju dia.. baju gambar tuttt..

    ReplyDelete
  15. Baju ni banyak kat itali..

    ReplyDelete
  16. tgok la btol2...apron je kot

    ReplyDelete
  17. Aku pun nak remove FB aku, dah la admin banyak mencarut, pastu gambah entah ape2 je

    ReplyDelete
  18. Tengok ja pun dah tau edit.. paha dengan bayang2 paha d baju x sama.. mmg baju dia guna ni shit like hell laaa

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu corak bju la bng*ng.

      Delete
    2. Bodoh tahap ikan flowerhorn

      Delete
  19. Ape ke bngang yg ckp edit tu, tgklah bukak tu mate luas2 !dh memang patern bju die cmtu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg diorg ni bangang...otak sempit...patern bju pn nk kecoh ckp mcm2

      Delete
  20. Negeri luar
    diorang ade seni x mcm korang....nk kritik2 then ckp edit pui....kalau smpai rogol2 tu bukan seni...tu sensasi...:P

    ReplyDelete
  21. https://www.facebook.com/HanyaKepadaMuYaAllah
    jom like page ni ^^
    insyaallah ada sedikit kebaikan :)

    ReplyDelete
  22. Ooo, tu gambaq kat apron dia. Saja nak pakai, nak pikat jantan kot

    ReplyDelete
  23. apron ler tuh haduii

    ReplyDelete
  24. Ei, apa admin ni....!
    nak remove lah cam apa tah

    ReplyDelete
  25. Yg cakap ni gambar edit adalah warga bodoh+buta....
    Yg cakap admin mencarut n nak remove blog ni adalah warga yang murni..sebab dia x pandai nak joke n having fun dgn cara admin...(x hargai kerja org lain..rsa dri tu sempurna sgt..)so..di persilakan kerana blog ni x ssuai dgn dorg..sekian wasalam....

    ReplyDelete
  26. Setuju dgn yg d atas...user bangang...nak slhkan admin plak...lol...

    ReplyDelete
  27. ni bukan pasal tunjuk kemaluan ke apa ker..admin tu nak tunjuk corak memde die pakai palui la yg kate edit ke mende..mengong tahap cipan tol r

    ReplyDelete
  28. BAJU NI MEMANG ADA KAT ITALY DAAAAA...

    ReplyDelete
  29. Macam babi hutan sial...

    ReplyDelete
  30. pukima kamu yg komen
    sebelum aku . Fuck d muka kamu

    ReplyDelete
  31. tengok la peha kirinya...........

    ReplyDelete
  32. name pon bju.. ce mu tngop bju mu .gmbo muke org dok ke gerok bila mu jln ! ni fikir negatif ja .

    ReplyDelete
  33. eee ... pe ke pelik .. XD

    ReplyDelete
  34. wi ar enonimes

    wi ar lejen
    wi du not forgif
    wi du not forget
    ekspek es

    -Enonimes-

    ReplyDelete
  35. Tapi nape cm kecik ke..x standard orang kay ell..mat saleha sgt

    ReplyDelete
  36. ada aku kesah ?

    ReplyDelete
  37. PRUTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT....opss..TERKENTY plak..amik sikit sorang...rasaKEHNAGATAN, KEGHAIRAHAN, KESEDAPAN . my LOVELY KENTY (KENTUT)...muah :) ;)

    ReplyDelete
  38. bodohhh ,, kentut pulak kau . 10:55

    ReplyDelete
  39. http://tannhayy.blogspot.com/ tolong follow blog ni,please..jasa korang semua akan dikenang sampai bila-bila..

    ReplyDelete
  40. aku g satu kedai kecantikan wanita... nak beli collagen tuk awek aku... aku sorg waktu tu sampai kedai tu aku masuk... ade sorang penjaga merangkap tuan kedai umur lewatt 40an... tapi solid terbaik geram aku... aku pun beli la... sambil2 tu aku borak ngan dia... mcm2 borak sampaila dia offer satu barang kat aku.. dia tanye dah kawen ker.. ku ckp dah hehe sj jew.. dia bg satu brg namenyer cincin getah arjuna power kat aku.. aku ckp untuk ape ni... di ckp untuk kepuasan malam pasangan suami isteri.. aku pon haaa kan jer lahh.. aku bukak n ckp kat dia muat kew ni mcm mane nak pakai... dia ckp masuk kan kat anu ko n smpai dekat ngan telo... oooo aku faham... aku pon ckp boleh try x smbil sengih... dia ckp bayar dulu pastu try la kat blakang.... aku pon buat ape dia suruh... aku pakai dah tu x muat masuk... aku panggil dia... dia dtg sambil ckp ish kamu ni kot ye nak panggil pakai la seluar tu... aku ckp alaaa x pe akak tolong la x muat ni... dia pon tolong dan pegang anu aku... ahhh sedapnya... ku dah x tahan terus ckp boleh try alat ni kat akak x... dia yg dah stim ckp ok jer... kami pon main sepuasnya... perghhh sedap... kebetulan dtg lak anak dia kat kedai tu... babi betul laaa... aku stop main dia pakai baju balik... terus ke anaknya sambil berbisik terus anaknya dtg kat aku main ngan aku... perghhh mak ngan anak tibai aku sedap giler... dtg lak nenek dia nak join... mase tu aku terus pukol nenek dia smpai koma n terus sambung main balik... ah sedapnya... tamat

    ReplyDelete
  41. korang sume BABI+PUKIMAK+LANCAU!!!

    ReplyDelete
  42. KonToT je -lol-

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri