WTF : Gadis Malaysia Kantoi Buang Air Besar Dalam Lif (5 Gambar)
Home » » WTF : Gadis Malaysia Kantoi Buang Air Besar Dalam Lif (5 Gambar)

WTF : Gadis Malaysia Kantoi Buang Air Besar Dalam Lif (5 Gambar)

5 Nov 2012 86 Comments

Gadis Malaysia Kantoi Buang Air Besar Dalam Lif.
Admin tak pasti di mana tetapi yang pasti memang Malaysia. Gadis ini tak dapat tahan untuk buang air besar, jadi dia bercadang untuk lakukannya dalam lif selepas dia percaya tak ada orang yang akan tahu. Namun dia terlupa yang semua lif terdapat CCTV. Mari lihat rakaman si gadis ini.


86 comments:

  1. 1st!!ko xpuas hati?ku xkesah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. haaa ?? ape ko ni ? ade org tnye ke ?? gile !!

      Delete
    2. Yuyu Zulaika28 June 2013 13:45

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Delete
  2. dia kencing je tp lucu jga org dpt tgk.. Gilo minah ni.

    ReplyDelete
  3. kau 1st ? ade aku kesah ?

    ReplyDelete
  4. tak tahan la tu.. nak wat macam mana.. melepas jela kat situ ------> KOREK HIDUNG DENGAN PISAU

    ReplyDelete
  5. What the F. Pergh. Ni mmg nak troll org ni.

    ReplyDelete
  6. Satu persoalan... Kalau jadi orng pertama komen dapat ape.. Nape mesti nak bangga bila jadi orng pertama.. Penting ker?? Wajib ker??

    ReplyDelete
  7. mcm org cina jek, tak senonoh betol itu girl

    ReplyDelete
    Replies
    1. Stuju... Org melayu tak de pengotor cmni.. Org cine je x basuh..hahahahaha

      Delete
    2. memang cina pon.. i ada girlfriend cina dia selalu kencing and then cuci pussy dengan tisu je.. sometime x cuci terus.. bila jilat rasa masin

      Delete
    3. orang pengotoq macam 2 nak bangga... hang punya awek dengan adik hang smua sama... belen blaka

      Delete
  8. x bertamadun... -,-

    ReplyDelete
  9. ei, sompek lagi.. adoii

    ReplyDelete
  10. Sib baek dia kencing kat situ. kalau dia kencing lam sluar?

    Ape korang buat kalau korang yg kena? Kencing lam sluar gak?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pernah terjadi di flet kat cheras. Lif yg berfungsi 1 je n lampu rosak. Jd dalam lif gelap. Dalam gelap2 tu de juga orang yg x bertamadun berak lam lif.
      Kebetulan de majlis kahwen naya pada pengantin n rombongan yang terpaksa tahan bau taik dalam lif.

      Delete
  11. ha..ha..ha..ha..dh nak tkeluar nak wat can mane......!

    ReplyDelete
  12. org cina tu...patutlah xsenonoh.shit!!!!

    ReplyDelete
  13. sempat lagi tgk kamera..

    ReplyDelete
  14. ala...same dgn je klw kite dah x bole tahan sgt pn mgkin wat bende same...hehehehehe

    ReplyDelete
  15. mcm ni pon ade ke..thn je la kjp..pas tu cr la tnds..

    ReplyDelete
  16. cina tu. hbis buang air trus je pkai sluar. x istinjak.

    ReplyDelete
  17. hurm..ceduk dr blog x lupa dot com..kih3

    ReplyDelete
  18. cina kencing dalam lif ok la..daripada melayu buat maksiat kat lif...mana lg bodoh??? melayu2...tak sedar diri lansung...

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau asek fikir keburukan org camne nk perbaiki diri kita?

      Delete
    2. Ko 2 y xsdar diri..da idup menumpang buat la cara menumpang..tilik diri 2 sket..

      Delete
    3. Ini Cina yg Bodoh..kncing dlm lif pown still ok..pantet punye cine

      Delete
  19. orang gile je sanggup buat mcm tu.............

    ReplyDelete
  20. Alohh la..malu la dia buat cm 2..

    ReplyDelete
  21. dia berak la bodoh....bkan kencing...nama pon air besar,....bkan air kecil....

    ReplyDelete
  22. korang yang komen kat atas ni semua bangsat..tak termasuk aku

    ReplyDelete
  23. babi betul orang yang buat post ni.. aku kencing je pon.. dah tak tahan.. lagipon BF aku yg cabar aku. sekurang2nya security tu dapat tgk porno live.. pepet aku sedap biarla kat aku!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hang bodo ka pa... p pcaya cakap dia pasai pa... bahlul punya orang... adai akai tak nak guna... tak payah jadi orang la

      Delete
  24. eh.. bngsa x trkira .. klu orang tu melayu korang nak komen ape.. nak komen "eh budak melayu tu pengotor lah,,.mcaam nie.msti lh korang x komen mcm tu kn bap mmbabitkn agama korang .. klu islam ada perasan cina ke india ke ape2pn sma .,klu kta nak komen orng pn .. komen je lh smpa maki2 ke smpai nak gile ke .. ska ati x yah nk tnggi kn nma bngsa sndri ..bg sya lh kn islam lg teruk tau.. tp tp xde bngsa len pn yg nk g komoen2 pasal kburuk dye.. tp orng islm sndri komen orang islam .. sya pn x penah dengar india ke cina ke .. komen islam cm korang komen orang cina tu.. banggang
    tul lah kmu ni.. klu ya pn pic d atas tu pngotor tp stdak nya bkn maruah dia yg kotor kn?fkir2 lh sket..,,

    ReplyDelete
  25. MELAYU MEMANG PENGOTOR. CINA LAGI PENGOTOR. DUA2 SAMA JE. MELAYU CINA PENGOTOR. PHUUIIIIIIIIHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!

    ReplyDelete
  26. owg atas aku ni agak kuwang di ajar... Klu mlyu kotor cina kotor ko bngsa ape? India?

    ReplyDelete
  27. INDIA LAGI PENGOTOR !!! DAH LA MAKAN BIAWAK , BABI , ANJING ... Bodoh punye india .. Dah lah berlagak lebih .. Klau ad geng semua orang die nk sound !! Cer kalau die sorang .. Jentik telur nangis dah ..

    ReplyDelete
  28. Pehal men bangse pulak ni ... Pukiak tol korg.. Agak2 la..

    ReplyDelete
  29. Sampah la korang ni.. Komen je nak gaduhh .. Sikit2 gaduh.. Mak bapak ajar la tu...

    ReplyDelete
  30. gaduh la lagi

    ReplyDelete
  31. ala paria mmg mcm tu, ramai2 sembg mcm gengster. Bila sorg2 merayu2 apa ama yenedew

    ReplyDelete
  32. bangsat ape main bangse2 ni...woi!!berambus lah korang dari negare aku nih...orang2 cam korang ni la yg ptot kne bnoh je...ptot la malaysia x maju2...curse you people!!!

    ReplyDelete
  33. ni la manusia mcm2 perangai ada ~_~ letih betul lah nak layan manusia..

    ReplyDelete
  34. Haha, negara nie bkn milik sesiapa pun, melayu, india n cina, semuanya menumpg ja, sedar2 skit.. Dr isu buang air main2 bgsa lak, pttla tk maju2 sbb abiskan masa gdh psl org buang air.

    ReplyDelete
    Replies
    1. a ah..yela 2,org british dlu bawak masuk melayu rmai2 dr tanah melayu kan?hahahaha..dasar x tau sejarah..u juz take wutever they throw at u,wut a douche..kikiki XD

      Delete
  35. DR ROMZEY pengotot!!!

    ReplyDelete
  36. makanlah pil binari supaya dapat menghasil sperm yg kuat dan tidak kotor.

    ReplyDelete
  37. gile ar.. asal xwat peace lepas berak 2.. ptot la byk taik dlam lif.. tengkorak die la..

    ReplyDelete
  38. hadui.. memalukan. mcm xda tnds. xda otak btol. dh bsr2 pun nk berak kat lif.

    ReplyDelete
  39. Dia buang air kecil saja lah, bukan air besar.. Apalah admin bagi informasi salah.. Tapi apapun memang pengotor lah perempuan ni.. Kalau tak silap kejadian ni berlaku di Penang tapi karang perempuan tu dah pindah dah pasal rupa dia dah tersebar kat area tu.. Malu weiiii.. Hahahaa!!

    ReplyDelete
  40. apa la loklaq pnya pompuan, dh 2 smpat usha kamera.. hahahahaha...

    yg ats2 nie apahal smpai main angkt bgsa2 ha? x malu ke dduk 1 Malaysia prangai racist mcm nie? Insaf la woiii...

    ReplyDelete
  41. PEMBODO.. DARI KECIK DA BODO .. HAHA

    ReplyDelete
  42. kena batang hidung sndiri bru tau..

    ReplyDelete
  43. Aq org last..

    ReplyDelete
  44. Bodoh betul.. Bukan pompuan ni tapi orang yg first kat atas skali yg kasi komen bodoh dia..

    ReplyDelete
  45. org atas ni bengap

    ReplyDelete
  46. Cina n India Bodoh..g mampos nk Kate ape..bangsat kaum2 ni..clake btul

    ReplyDelete
  47. are you ready for bn!!!!

    ReplyDelete
  48. mungkin admin patut buat satu apps utk detect ip setiap orang yang komen supaya mereka lebih bertanggungjawab dlm memberi komen.
    xgitu org d bawah?

    ReplyDelete
  49. Manusia xkira la bngsa mana.. asal usul keturunan ttp sama.. ttp cucu cicit Adam.. yg mmbezakn manusia adalah kejahilan..

    ReplyDelete
  50. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  51. Manusia tidak semua perfect... Dlm dunia ni berjuta perkara pelik boleh berlaku. Jgn krana najis, kite brgaduh sesama bangsa... Mcm mane negara@bangsa nak maju... Cth admin kate gmbar tu kat malaysia...mcm2 korang kutuk, hina... Jika di negara asing msti korang puji... Dasyat la... Mmg berani la... Respect la...... Fikiran jgn cetek... Jika anda teerrlalu teerrrdesakk, mungkin anda juga akan mlakukan perkara yang sama.... Pesanan dari saya... Jgn melabelkan dn menhina sbg pengotor atau sebarang unsur negatif sesama manusia sbb diri kite pun blum tentu suci... Klau rasa x puas hati pic tu, pergi berwudhuk (islam shj) tenangkan hati... Sayang bangsa dan saling menghormati... Fikiran matang, bangsa gemilang.....

    ReplyDelete
  52. Bara bara bara bere bere bere... Eh korang sume bodo bahalol bapak kau tolol...gali kubur tok kau lepas tu tampo tengkorak tok ko..lepas tu ludah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. islam x ajar mengaibkan diri orang lain...

      Delete
    2. bodoh betul mak ayah ko nie ajar macam 2.... yg org atas aqu pulak nie.. kalaw darh tau pasal islam... apa pasai campuq skali... bodoh, bangang, badigol
      rogol tok ki ko baru tau

      Delete
    3. bro , dia sampuk sbab dia nak korng amik iktibar . . .

      Delete
  53. Ini semu cobaan

    ReplyDelete
  54. ni yg sibuk post jaja aib org sape? kalau bkn kaum melayu tu sendiri. bertekak itu buruk ini buruk, ade cermin diri sendiri? moga2 dpt petunjuk org yg suka buka aib org laen mcm owner blog ni

    ReplyDelete
  55. ni dekat singapore lah bodoh

    ReplyDelete
  56. Yuyu Zulaika28 June 2013 13:46

    Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
    Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

    ReplyDelete
  57. Jgn kerana sebuah gambar , semua kaum berpecah-belah . . . kita manusia tiada yg sempurna , ... bila melihat kejahilan org lain , cukup lh dgn berniat dlm hati utk tidak mengikut jejak org tersebut . Jika tak puas juga , tarik dia ke jalan yg baik , dakwah . . , bukan ny maki-hamun dia , dosa kita jugak bertmbah . Dlm Islam , Allah SwT menjanjikan bahawa sesiapa yg menutup keaiban seseorang d dunia , maka Allah SwT akan menutup keaiban ny d akhirat kelak . (sekadar nasihat drpd hamba Allah SwT )

    ReplyDelete
  58. Kikiki...cine n keling menumpanh woi..,,

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri