WTF! (Gambar) Lagi artis remaja perempuan nampak tali bra 'ringan-ringan' dengan teman lelaki
Home » » WTF! (Gambar) Lagi artis remaja perempuan nampak tali bra 'ringan-ringan' dengan teman lelaki

WTF! (Gambar) Lagi artis remaja perempuan nampak tali bra 'ringan-ringan' dengan teman lelaki

103 Comments
Mula dikenali dengan drama ‘Juvana’, Eyka Farhana, 17, kini semakin meningkat naik dipersada seni. Mungkin kerana usia yang masih muda, Eyka dilihat bersifat terbuka dan tidak segan untuk ‘memperkenalkan’ teman lelakinya di laman sosial. Mesra! Itulah yang dapat dilihat melalui foto-fotonya bersama teman lelakinya.

Bagi anda yang tidak kenal dengan Eyka, dia merupakan seorang pelakon remaja yang telah membintangi beberapa buah drama di antaranya Juvana, Sejadah Kaabah, dan juga Ramadan Terakhir. Pelakon remaja ini menjadi tumpuan apabila dia berjaya membawa watak Nadia, anak kepada makcik kantin didalam drama ‘Juvana’.


Berikut foto-foto mesra Eyka Farhana bersama teman lelaki :




103 comments:

  1. Replies
    1. Yuyu Zulaika2 July 2013 00:04

      Kerana Nak Subur, Org China Sanggup Spray.
      Nak tahu kenapa, tgk gambar ni--->spray-subur.jpg

      Wanita Patut Tengok Ni. Cara Elakkan Gangguan Seksual.
      Jom tengok gambar ni--->gangguan-seks.jpg

      Sapa kata beliau tidak gebu & comel??
      Nak tahu siapa, sila tgk gambar ni-->gebu-comel.jpg

      Tahu kenapa Islam mengharamkan wanita dan lelaki bersentuhan??
      Nak tahu ,tgk gambar ni-->bersentuhan.jpg

      Delete
  2. Jadi?! kenapalah?!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jadi bodo la bodo

      Delete
    2. bukan kau ka yg bodo?

      Delete
    3. kau la yg bodo, bodo

      Delete
  3. biar jelah...

    ReplyDelete
  4. Muke comel. .tp hampeh. .

    ReplyDelete
  5. jangan kata artis.. ce tgk anak korang tu.. baik sangat ke? korang pon same! terpeluk, tak pon pegang2 tangan.. tu pon dah haram. pastu bile orang melayu bela anjing kutuk haram la, yg korang tu bercouple pegang tangan boleh. buruk orang lain nampak, buruk sendiri tak nampak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hoho.. Like ur statement darl.. Kot ye nk ktuk org,chek kaen sndri dlu.. Kalo bela hanjeng,at least bole SAMAK! Kalo pgng yg bkn muhrim,,nk samak gak ker? Huh!Mnympah ngn org yg sok2 suci nie.. Ckap siang pndg2,ckp mlm pn kne pndg.. Haha

      Delete
    2. Bukan samak... Sertu...

      Delete
    3. 3 ekor anon atas ak ni gay. Suka jilat jubo hahahaha smua bodo.. 3 ekor bru ja sdah three some. Jijik sial!!!

      Delete
    4. eh dr tgk anak2 baik aku tgk mak ko.. mak ko sedap x? lama xratah mak ko

      Delete
    5. alah bro. nak hangin apasal? benda aib tu, dy buat trang bnderang. umpamanya menyuruh orang mengata lee. biaq pi depa laa nak kata apa. dah pandai dedah, pandai laa makan hasil tohmahan orang.
      jgn marah x bertempat. NAMPAK SANGAT BODONYA

      Delete
    6. saya baru 17 kak

      Delete
  6. pelik manusia ni....kt tv depa nmpk mcm2..pelok2 xdak nk bsing plak...kt real life nk bising...ap hangpa igt blakon plok bagai xdosa??dari kutuk org baik pebetul dri dlu...

    ReplyDelete
  7. ya..kita manusia xda yg sempurna..tdk lepas dr kesalahan..jd sblum nak publish sesuatu..fkir yd ada d sekeliling dlu..bg nasihat..bla dah berubah org sekeliling..bru lah ubah org lain..

    ReplyDelete
  8. Hahaha.. Cam ap tah.. ...
    Jom tgk gambar Hidung tercucuk pisau

    ReplyDelete
  9. cristiano!!!!! goalllllllllll!!!! haha

    ReplyDelete
  10. Biar la.. She knows wat she doing.. Just pray for her de best..

    ReplyDelete
  11. Takde pe pun..

    ReplyDelete
  12. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ReplyDelete
  13. 012-6737028 zamri kl--->KAU PEGI JILAT CIPAP LEMBU JE LA..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha..btol tu..bpak ayam ni menyemak je..malaysia book of record abahmu!

      Delete
    2. mesti ko jilat cipap mak ko kan O.O'

      Delete
  14. sedap ni kalu kongsi...nyummm3... mmmmmm

    ReplyDelete
  15. barang kecik @_@

    ReplyDelete
  16. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  17. mcam pantat kimak artis sekarang..

    ReplyDelete
  18. Tetek pun dah lendut...

    ReplyDelete
  19. dah jadi perkara biasa di malaysia,stakat tu pun mau bising.kalau salah ambil la tndakanh.

    ReplyDelete
  20. eyka pasni post gmbr bogel ngan bf kau ea.. bru nmpak mesre lagi...

    ReplyDelete
  21. da gatal sagat la tu....

    ReplyDelete
  22. tanda2 dunia dah dekat sangat dgn kiamat...subhanallah..

    ReplyDelete
  23. Assalam Warga FB....

    Zuarizza Shoppe kini kembali dengan item baru utk dibooking....
    Menerima Pre-Order utk Vitamin C 1000mg.
    Berminat utk mendapatkan Vitamin C 1000mg? PM sy sekarang...
    PROMOSI utk 50Pelanggan Pertama Sahaja.

    Item Sudah Sampai,
    Tiada belian minimum, boleh nak order berapa botol sekali pun....

    1 Botol 30kapsul Akan dijual pada Harga Promosi !!!
    **Normal Price RM60 /30Kapsul.
    Promotion Price RM45/30kapsul
    Pakej Percubaan 2Minggu Hanya RM30/15kapsul

    Nak dapatkan Harga PROMOSI???
    PM saya sekarang !

    Ape Kelebihan ViITAMIN C 1000mg ????


    • Vitamin C dgn ketinggian 1000mg setiap capsule sama seperti kita inject vit c dalam badan untuk whitening.
    • Kebaikan produk ni kita tidak perlu sakit kena cucu jarum hanya telan dengan air sahaja dan mengandungi antioxidant yang tinggi dan baik untuk kecantikan kulit.
    • Secapsul 500mg bersamaan dengan 10 x biji oranges, 1000mg bersamaan 20 x biji oranges dan hanya pengedar sah sahaja yg boleh jual.
    • Sangat bagus untuk kulit muka dan seluruh badan..akan kelihatan cerah berseri,putih dan mulus
    • Sesuai untuk wanita dan lelaki,umur 12 tahun keatas
    • Sesuai untuk ibu mengandung
    • Sesuai untuk ibu yang menyusukan baby(air susu akan banyak)
    • Sesuai diambil ketika period
    • Dapat menyelesaikan masalah resdung,alahan
    • Memudarkan parut2 dimuka dan badan.
    • KKM approve
    • 100% halal

    WHAT MAKES THIS VITAMIN C SO SPECIAL ??

    Vitamin C ni yang specialnya bukan sahaja untuk kelihatan cantik
    serta merawat masalah kulit berjerawat malahan berupaya merawat masalah seperti berikut :

    1) Meningkatkan tahap imune system
    2) Mengurangkan Gejala Selsema
    3) Mempercepatkan pemulihan luka
    4) Sihatkan gusi
    5) Merawat asma dan elergi
    6) Elakan dari cataract
    7) Elakan dari sakit jantung dan beberapa jenis cancer
    8) Bina collagen untuk kulit supaya lebih segar dan licin
    9) Menghaluskan tumit kaki..(tiada lagi rekahan)

    Berminat??? PM sy or SMS/Call 0132113445 Zuarizza Shoppe
    Klik Link Dibawah
    http://www.carigold.com/portal/forums/showthread.php?t=379096

    ReplyDelete
  24. Biaadap sungguh owner blog ni :) u must look for own self! Ada ke gmbr dia teruk2? Aku tgk okay je.. Bodobodo!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hai eyka. Jom maen. ? Da lame x korek pantat ko.. Ye la sejak 2,3 hri ni kte asyk maen jubo je kan?. Pasni I ajak member I lg sorg ea. Ley kte maen jubo ngan pantat skali bru la dkatakan mesra.. Kan?.. Ha lg stu kim salam kat mak awak ea. Pandai dye kulum.. He

      Delete
  25. fap...fap...fap...

    ReplyDelete
  26. Korang tgk ok ke? Jika dia kafir mmg sesuai pkaian mcm ni. Jika muslim lu pikirlah sndiri.

    ReplyDelete
  27. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  28. jgn nak poyo masing2 cm baik sgt ley? ckp slut bagai? masing2 iman tebal?kalo iman tebal xde makna korang open entri nie bila nampak tajuk cmtu... tajuk entri tu betol2 la admin..admin paham tak maksud ringan2? gambar clear pegang tangan pon xde..jgn sikit2 nak trus naik cite..adoi..ingat media je leceh,blog mcm nie lg kuat kontroversi

    ReplyDelete
    Replies
    1. bangang la ko ni

      Delete
  29. Korg yg post komen mengarut2 ni lg slut.. Tu artis dh semua org tau dia mmg pakai x tutup aurat.. Yg korang blagak maksum ni komen mcm org jahiliah.. Malu weiii.. Ngan dok kutuk org.. Pic yg ntah pape.. Admin lain kali wat tanda.. Ni page 18sx.. Nanti adik aku bukak malu weiiii

    ReplyDelete
  30. EYA bha,,,, belagak btul sumanya mgomen..... mgumpat ja keja kmu... lge bsar dosa kmu ne bodokkkkkkkk!!!!

    ReplyDelete
  31. maaaarrabbuukkaaaaaaaaaaa !! x takot ke nnti ha ???

    ReplyDelete
  32. Ni fitnah nie. . . Pelakun malaysia semua alim2. Cuma bila berlakon je seksi mcm xda agama. . .
    Mcm haram depa ni x igt mati ka. . .


    -[0][o]-

    ReplyDelete
  33. tu semua keje syaitan fitnah akhir zaman Wallahuallam now diri sendiri kena berjaga jaga dari syaitan yang direjam

    ReplyDelete
  34. Ada ke nampak gambar ni pegang2 atau cium2? Tak ada kan? So jaangan lah nak bertambahkan. Dosa2 kalian. Myb she too sexy, but tak boleh ddihukum mcm ni. What think u guys tegur dulu kalau girls kat luar too sexy? Itu lagi patut

    ReplyDelete
    Replies
    1. Agak2 nye mak ko lg seksi kot.. Suka ringan2 ngan jantan laen. Kalau laki tu hensem bleyh sex skali kan?

      Delete
  35. yg korang nak emo tak tentu arah apesal ni syaiton? nah amek seko2 .... rase sorang sikit

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  36. Wow xle bayang korang kalau jdi pemimpin

    ReplyDelete
  37. Awek penjilat kote semua tu

    ReplyDelete
  38. aq lgi ensem dri bf dyer...bf dyer cam gigi arnab je

    ReplyDelete
  39. mat kote mengamuk lagi

    ReplyDelete
  40. babi sapa hina aku
    aku bf dia lancau kau la tu gigi arnab
    sekurng kurngnya dia gf aku
    pernah tidur dgn dia sial kau

    ReplyDelete
    Replies
    1. alah. kau dpt belen2 aku je tu. x pasan ke yg bulu die x tumbuh sblh?? aku yg cakar la tu.

      Delete
  41. Admin mcm pantat letak tajuk mcm cibai memalukan artis , even diaorang buad dosan pun ,, kau takyah la menambah dosa lagi ..
    yg atas ni pulak nk menipu agak2 laa .
    bf dia konon .. pernah tidur ngn dia nak bangga . ahh

    ReplyDelete
  42. weh...yang atas tu x yah nak kencing ea...burik ko la...aku BF dia la cibai...yang atas tu x yah nak kencing ea...muka hitam mcm orang minyak baik pergi bleach dulu la...sedap2x ja nak ngaku2x ea...

    ReplyDelete
  43. Kot2 abang dia. Bersangka baik...

    ReplyDelete
  44. ensem pakwe die -_- nk number phone !

    ReplyDelete
  45. Replies
    1. tarik balek subsidi petrol. bia ko x mampu beli myk.

      Delete
  46. tak payah nak cakap orang lain lagi lah? semoga Allah mengampunkan dosa dan memberikan hidayahNya amin

    ReplyDelete
  47. biarkan la,, diaorg x kacau korang pown... apa kata d bawah??

    ReplyDelete
  48. best aw berasmara dgn pompuan ni.pandai kemut..auwwwww.

    ReplyDelete
  49. Hahaa lucu la korang semua.. Mestti semua org x keja. Hishhh mcm2

    ReplyDelete
  50. Haa..gadoh lagi2x..jgn stop teruskan
    siapa menang dapat awek kat atas tu

    ReplyDelete
  51. undilah Pakatan Rakyat

    ReplyDelete
    Replies
    1. amende? kes liwat ke?

      Delete
  52. hek eleh artis nmpk tali bra pon nk kecoh.....bukannye die bogel pon

    ReplyDelete
  53. muda sgt dah bcinta..tak sesuai..muka BF pun tak hencem..SEKIAN_

    ReplyDelete
  54. Takyah nak ckp artis je yg seksi smpai nmpk tli bra semua tu...zaman skang sesetengah pompuan mmg cmtu cbe korg tgk brape rmai pompuan yg seksi kt fb

    ReplyDelete
  55. xbaik sebarkan aib org..berpanjangan dosa slagi aib tu dipanjangkan..arap amek pengajaran..salam

    ReplyDelete
  56. hari2 ak bkak blog ne jz nk bace komen korang je (Anonymous)...
    hampeh betoll...

    Sape korang ni???!!!bwahahaha

    ReplyDelete
  57. Seksi mende...gemok

    ReplyDelete
  58. nampak tali bra jah dah kecoh? mmg kalut.

    ReplyDelete
  59. ini pon kecoh ke .. biasa la .. kalau stakat nampak tali bra tu .. ape de pasal .. bf dia nyonyot pon .. dia suke .. ape kita leh buat?

    ReplyDelete
  60. Hahh menjubor korg masing2. Goblokkkkk.. Haha

    ReplyDelete
  61. setakat itu pun mahu heboh -.-, bagus jdi shinobi. trus tidak nampak apa2. pemikiran cetek

    ReplyDelete
  62. kah33....ak lebih tertarik nak baca komen korang dari tgk gmbr yg atas skali tuh....

    ReplyDelete
  63. what the bitch !

    ReplyDelete
  64. FUCK PKR!!!!!!!!!!!!!! PARTI KENCING RAKYAT!!!!

    ReplyDelete
  65. tuanya kekasih dia

    ReplyDelete
  66. apa pnya manusia la korang nyh mngata kt org pown dosa gk....... so shut up fuckoff

    ReplyDelete
  67. apa masalah kalau dia nak kenalkan boyfriend dia?
    masalah betul la korang ni

    ReplyDelete
  68. Keding nak mampus,depan blakang flat..apa barang

    ReplyDelete
  69. SAYA ADA MENJUAL ALAT "SIGNAL KING" YANG BERUPAYA CONNECT WIFI MAMAK, MCD, KFC, OPEN WIFI DI SEKITAR ANDA SEJAUH 3KM* [OPEN AREA],KUAT KAN SIGNAL OPEN WIFI, IANYA JUGA MAMPU CONNECT WIFI YANG MEMPUNYAI PASSWORD. ANDA TIDAK PERLU LAGI UNTUK BAYAR BIL INTERNET SETIAP BULAN. DAN NIKMATI PELBAGAI PILIHAN WIFI MENGIKUT KESUKAAN ANDA.

    SILA LAYARI BLOG SAYA UNTUK MAKLUMAT LEBIH LANJUT.
    SIGNALKINGBOOSTER.BLOGSPOT.COM

    ReplyDelete
    Replies
    1. hmm saya kesah

      Delete
  70. dia ni memang stok lancap aku pon

    ReplyDelete
  71. haha..bf jongang pon nak bangga2..btul budak bru nak up minah..em,umo 17,sbr ye geng,nnt ada la 2 org upload pic bogel dia,scandal ke..sikit time lg,caye la,tgu jela..

    P/S:aku x anti bdk jongang,aku pon jongang gak..hihihi

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri