WTF : Lagi Kristen Stewart Dengan Fesyen Lutsinarnya Di London (10 Gambar)
Home » » WTF : Lagi Kristen Stewart Dengan Fesyen Lutsinarnya Di London (10 Gambar)

WTF : Lagi Kristen Stewart Dengan Fesyen Lutsinarnya Di London (10 Gambar)

17 Nov 2012 56 Comments
Lagi Kristen Stewart Dengan Fesyen Lutsinarnya Di London.Hari tu di LA, kali ini pula di London.









56 comments:

  1. Macam Haremm je . nasib baik kapir

    ReplyDelete
  2. mohon bogel or pakai bikini

    ReplyDelete
  3. dia x pakai coli kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia tak pakai baju dan seluar dalam~~ fap fap fap

      Delete
  4. malaysian book of record lick pussy girl 5hour nonstop,u ingin merasai kenikmatannya leh sms sy anytime 012-6737028 zamri kl

    ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kaw lick mak kaw punya pussy je larh senang senang je nak lick pussy pompuan len...ko pikir pompuan nie kucing kah...ko pnggil pnggil dtng trus..sorry bro kaw dah salah anggap...

      Delete
    2. gila...habes dasyat da ar kot bole tahan dosa

      Delete
    3. pi mampos...

      Delete
  5. orang atas tak betul

    ReplyDelete
  6. aku mak ko lah siall. pe kate org bawah?

    ReplyDelete
  7. oh kristen love but not that much.....!

    ReplyDelete
  8. oh kristen love but not that much.....!

    ReplyDelete
  9. nnti melayu pown ikut ler....alasan fesyen...bodo

    ReplyDelete
  10. lutsinar la sangat... nmpak da puting...

    ReplyDelete
  11. cari publisiti murahan

    ReplyDelete
  12. Biarknla org..yg dok sibuk hal org buat ape..baik dok sibuk hal sendiri lgi byk faedah.

    ReplyDelete
  13. org mcm ni mmg patut buat istri aq i loveit

    ReplyDelete
  14. TIDAAAKKKK KOTEK ZAMRI WAT HALLLL

    ReplyDelete
  15. lace is so out of fashion..besides she look like a slut...

    ReplyDelete
  16. Msti korang tenung rapat2 kat skrin kn? Haha

    ReplyDelete
  17. xkuar lak pontianak cmni mlm2..sure aku xlari..

    ReplyDelete
    Replies
    1. aq suke prempuan sexy mcm ni nak buat sex baik punya ni cium cium ke tidur sekatil pun bagus muah i love it

      Delete
  18. hee...aku yg pompuan pun nk trgugat iman..!
    Astaghfirullahalazim.

    ReplyDelete
    Replies
    1. yg mna satu?laki pngomen gila sex tau pmpuan dlm gmbar ni?

      Delete
  19. Zamri tu kote bpak ko ke dh lisut aku tgk jijijik gue... Tue pusy yg ko rekomen tu mak ko pnye ke? Ko jlat lh sndiri jahnam...

    ReplyDelete
  20. fap fap fap fap fap

    ReplyDelete
  21. ................................................_¸„„„„_
    ........................................„--~*'¯.......'\
    ..................................... („-~~--„¸_....,/ì'Ì
    ................................¸„-^"¯ : : : : :¸-¯"¯/'
    ........................¸„„-^"¯ : : : : : : : '\¸„„,-"
    **¯¯¯'^^~-„„„----~^*'"¯ : : : : : : : : : :¸-"
    .:.:.:.:.„-^" : : : : : : : : : : : : : : : : :„-"
    :.:.:.:.:.:.:.:.:.:.: : : : : : : : : : ¸„-^¯
    .::.:.:.:.:.:.:.:. : : : : : : : ¸„„-^¯
    :.' : : '\ : : : : : : : ;¸„„-~"¯
    :.:.:: :"-„""***/*'ì¸'¯
    :.': : : : :"-„ : : :"\
    .:.:.: : : : :" : : : : \,
    :.: : : : : : : : : : : : 'Ì
    : : : : : : :, : : : : :
    "-„_::::_„-*__„„~"

    ReplyDelete
  22. Zamri gile sex dh xde duit jual pusy mak die..

    ReplyDelete
  23. tetek kecik leh ah cite...kalo besar mane berani dia nak tayang....x psl2 kena blowjob kang!!!hahaha

    ReplyDelete
  24. Baju coklat lebih kurg kulit.. Adoyai

    ReplyDelete
  25. bukan nye lutsinar pun..yang terdedah tu..blkg bdn die je..yang len sume ade kain coklat..kale kulit

    ReplyDelete
  26. Tu sbb senang berlaku curang,pakaian menjolok mata...miskin dgn akhlak... salah gunakan kecantikan...

    ReplyDelete
  27. zamri pigi buang kt dinding

    ReplyDelete
  28. Bahan2.

    UIat mulong *1 mangkuk kecil*
    Cili besar 2 biji.(dimayang)
    Sedikit lada hitam
    Bwg besar 1 biji , Bwg Merah 2 biji(dipotong dadu)
    Minyak Masak
    Garam dan perasa



    cara cara membuatnya.
    1.Panaskan minyak di dlm kuali dan masukkan bwg merah , bwg besr dan cili besar .
    2.Kacau sehingga naik bau.
    3.Masukkan mantar(ulat mulong), dan goreng sekejap..
    4.Masukkan lada hitam ,garam dan perasa..
    5.Dah siap!


    INFO.

    Ulat Sagu / ulat mulung merupakan Sumber protein yang sangat baik. Nama latinnya Rhynchophorus ferruginenus atau lebih dikenal sebagai ‘ulat sagu‘. Ulat ini adalah larva dari kumbang merah kelapa. Sebagai sumber protein ulat sagu bisa dijadikan bahan subsitusi pakan ternak atau juga lauk bergizi yang bebas kolesterol. Kandungan protein ulat sagu sekitar 9,34%, sedangkan pakan berbahan utama ulat sagu sekitar 27,77%. Selain kandungan protein yang cukup tinggi, ulat sagu juga mengandung beberapa asam amino esensial, seperti asam aspartat (1,84%), asam glutamat (2,72%), tirosin (1,87%), lisin (1,97%), dan methionin (1,07%).

    ReplyDelete
  29. I didnt see any boobs on her

    ReplyDelete
  30. Eeeeee...badan kerempeng mcm ni pun korang ada nafsu ke?dh la serata je dada dgn perut dia.lace pun tak cantik. Nmpk mcm murahan je.publisiti murahan.

    ReplyDelete
  31. Berdoa semoga Islam terus didepan..
    Teruskan mengikut jalan kebenaranNYA..
    InsyaAllah.....

    ReplyDelete
  32. sedap der dpt awek vampire ni..harharhar... ape kate org bwh??

    ReplyDelete
  33. korang patut tgk file kristen yg btajuk "On The Road" baru la korang bleh judge die

    ReplyDelete
  34. rugi la sapa jadi suami dia ni. dia dah tayang tubuh dgn satu dunia.

    ReplyDelete
  35. hoi..kalau mau komen,komenlah yg elok sikit..tiada simbol lucah..x takut dosa kee..

    ReplyDelete
  36. Buat duit di internet tanpa sebarang pelaburan.Hanya di:

    www.wanginternet.net
    www.wanginternet.net
    www.wanginternet.net

    ReplyDelete
  37. hendak buat duit percuma?
    sila click ni..
    http://staycash.com/?task=3971
    tak tipu punya pun..
    kalau tak boleh click sila copy paste dekat address bar..

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri