WTF : Makan Katak Hidup Di Restoran Jepun (11 Gambar)
Home » » WTF : Makan Katak Hidup Di Restoran Jepun (11 Gambar)

WTF : Makan Katak Hidup Di Restoran Jepun (11 Gambar)

47 Comments
Selain sushi, sashimi merupakan salah satu makanan popular daripada Jepun. Sashimi selalunya diperbuat daripada isi ikan segar. 

Berbalik kepada tajuk, terdapat sebuah restoran di Jepun yang menghidangkan sashimi menggunakan daging katak jenis bullfrog. Apa yang WTF mengenai sashimi ini ialah, katak yang dihidangkan masih mempunyai sedikit nyawa walaupun sebahagian angota badannya sudah pun dipotong untuk dimakan mentah dan dan sebahagian isinya dibuat sup. Lagi sadis, katak yang masih lagi mempunyai sedikit nyawa ini melihat sendiri isinya dimakan!





















Jika anda suka artikel ini, jangan lupa sertakan kami dengan copy salah satu link di bawah ^_^

Kopi link post yang comel ini ^_^



Kalau nak dalam bentuk HTML, kopi saya lak ^_^

47 comments:

  1. tgk katak aku dah melompat...ni nak di makan...ape nk jadi ni...hahaha

    ReplyDelete
  2. Kenapa engkau mkan bangsaku!!? Arghh.. Invade x boleh lancar lah ni..

    ReplyDelete
  3. Katak tu senyum ler,.,,haha

    ReplyDelete
  4. jepun2..pelik2 je

    ReplyDelete
  5. mak aih...ha3....geli sial....ak slalu wat mncing jea....

    ReplyDelete
  6. katak tu cam nangis jee...

    ReplyDelete
  7. PNcing haruan guna katak jgk..mula mula tangkap katak.past tu cakuk kt mata pancing ..sampai hancur katak dikeluarkan dr mulut ikan.digunakan .geli?..jgn mkn haruan

    ReplyDelete
  8. mesti katak tu terseksa...kesian

    ReplyDelete
  9. Kalau katak tu bole cakap dia maki sakk,

    ReplyDelete
  10. cehh...bek hsap winston

    ReplyDelete
  11. Pantat kau lah...babi

    ReplyDelete
  12. Ya Allah, kesian aku katak tu..

    ReplyDelete
  13. eish....gelinye mkn katak edup2x...

    ReplyDelete
  14. wat pe nak heran..dah tu makanan dorang..ala, klu ditakdirkan malaysia ditimpa bencana perang ke ape smpai bekalan makanan da xde ataupun korang terdampar di pulau yg langsung xde ape2, benda2 yg selama ni korang geli korang akan makan gak cthnye babi, katak, lintah, cicak, biawak, ular, etc...mana 1 pilihan korg? mkn menatang2 tu ataupun najis korang sendiri? sendiri mau ingat ler beb..

    udoh2 le mengutuk makanan org lain..mcm la makanan korang tu dr sumber yg 'halal'..haha!

    ReplyDelete
    Replies
    1. ko mesti kapir kn, n ko mesti mkn katak kn 2 yg em0 sgt 2..

      Delete
  15. setuju! kalau dah darurat, kite bole makan benda2 tu..xnak la aku mkn najis sndiri atau lg teruk jd manusia cannibal mkn daging manusia..ishhhhh ishhhhh kannn..

    ReplyDelete
  16. Klik nama I kalau nak opera hack

    ReplyDelete
  17. dax2 ats aq ni bodo2 laa

    ReplyDelete
  18. tak glik ka eh...yak

    ReplyDelete
  19. Tersiksa katak itu. Masya Allah tak dapat bayangkan kesakitan katak itu.
    Nak bunuh binatang nak makan pun, bunuhlah dgn cara tak menyiksakan.
    Adoi.... dasar kapir!!

    ReplyDelete
  20. org melayu ni...ada jak alasan mau cakap pasal org...tau tak insulin yg di gunakan di hospital tu ada bahan dari babi di gunakan...alasan org melayu darurat la kononnya...ari tu nmpk kat kedai vegetarian, ada sediakan vegetarian daging babi, ramai melayu makan kat sana alasan drg tkt darurat nnt so bagus blajar makan...sapa bodoh skrg? sebodoh2 melayu umno, bodoh lagi melayu malaysia...sgt2 bodoh smpi otak babi lg pandai dr drg...sekian..skit2 nak ckp bangsa org teruk..tgk la bangsa sendiri dulu..melayu bodoh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mohon pergi tinggal di Gaza. Baru kau faham erti menghormati keamanan dan bangsa lain. Sedar sikit keturunan kau tu buruh yang menumpang dekat tanah melayu. Kami welcome korang as a friend not as enemy. So please show some respect.

      Delete
    2. rase horny???
      hubungi sye(wira batang semangat waja)abg roys

      Delete
    3. X heran ape ko kutuk melayu.. sbb ko sejahil jahil manusia.. dengki ngn owrg melayu lettew..

      Delete
  21. Jak jak jak padia hang ni~ bodo2 bangsa melayu, bodo lagi bangsa makan katak~ hak puih! Lagi satu otak babi 10 taun lagi pun xkan pandai nya~ maksud nya bangsa ko la bodo~ haha upsr xlulus la tu

    ReplyDelete
  22. awak igt dengan title bangsa "melayu" tu dijamin masuk syurga ke??? hahaha...tringat kata2 nik aziz, "sy tak bangga dilahirkan sebagai melayu sbb "bangsa, adat" x menjamin awak masuk syurga..dia bangga dilahirkan sbg org 'muslim"

    kalau nak komen, jgn la smpi nak memperlekeh bangsa dan agama org lain. nabi muhammad saw mana ada hina agama lain. jgn terlalu nak fanatik/ekstrim smpi korang bole wat hukum/fatwa sndiri tanpa buat rujukan dlm al-Quran n dr alim ulama. Sekian.

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase horny???
      hubungi sye(wira batang semangat waja)abg roys

      Delete
  23. darurat smua leh jd.ni mkn time mcm ni da mmg gatal pelahap.

    ReplyDelete
  24. hak ala.... bia jla dowang kapir.... yg kowang nk gadoh2 pesal.... btw, katak tu comei cm kowang

    ReplyDelete
  25. Katak mati.. dalam iman..

    ReplyDelete
  26. woi bodo,org nasiht hanjing

    ReplyDelete
  27. OMG, lepas ni camne naruto nak seru katak die. dah kene makan cam siall lah puihh. sayaa menang moto

    ReplyDelete
  28. bila malaysia nak berperang agaknya ye..aku tengah tunggu malaysia berperang melayu lawan cina..baru best..baling2 bom..

    ReplyDelete
  29. Keywak lahh,apahal umno lakk ade dlm ini cita..gumpunk nya dak,bkn ko ke yg mkn katak ari tu..pastu order babi goreng msk 3 rasa??cipet tol...

    ReplyDelete
  30. Nak muntah aku tengak katak dalam pinggan tu.uwwweekkk...

    ReplyDelete
  31. cilaka..mcm x da bnda lain ka nak dmakan..

    ReplyDelete
  32. mati katak la katak tu kene makan hidop2

    ReplyDelete
  33. Babi btul...q bnci manusia nie dera haiwan...klo nk mrltedarah tuh bia la mati...mcm sial...ishhhh mmg patut la negara nie abis di ranap kan oleh Allah...ap punyer manusia lah...mcm kat dunia dh xda bnde yg elok utk di mkn...klo kat phlipin...mkn kucing..ishh sian gila..skrg tngk philipin mcm mn..hahahaaa elok mmpus je diorg nie...

    ReplyDelete
  34. geli pon ade gak rse nyer

    ReplyDelete
  35. Ek eleh pasal katak nk gado?pasal katak bole klua umno ngn pas? Motif wei?

    ReplyDelete
    Replies
    1. rase horny???
      hubungi sye(wira batang semangat waja)abg roys

      Delete
  36. menjijikkan dah lah tak sedap geli

    ReplyDelete
  37. apalah kamurang ni..rasis kerana katak ja..goblok..

    ReplyDelete
  38. http://www.youtube.com/watch?v=gGNs1VXeFJA

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri