WTF : Nak Pakai Tudung, Tapi Takut Tak Comel? (Gambar)
Home » » WTF : Nak Pakai Tudung, Tapi Takut Tak Comel? (Gambar)

WTF : Nak Pakai Tudung, Tapi Takut Tak Comel? (Gambar)

21 Nov 2012 81 Comments
Alahai budak-budak zaman sekarang.. Apa nak jadi lah.. mak bapak tak ajar ke yang pakai tudung tu wajib? Yang tukang nasihat tu okey dah aku tengok cuma slek bahagian profil picture. hmmmm Macam ibu ketam nak ajar anak berjalan lurus. Apa kata orang bawah? LOL#


81 comments:

  1. hahaahahahaahaha...sengal gle minahh tu...

    ReplyDelete
  2. Ngko lagi sengal org atas,kn org bwah?awak tengok vokal bukan sekadar rupa..?

    ReplyDelete
  3. Anak siapa la nie.....anak org bawah ker?

    ReplyDelete
  4. bukan..adik org 1st tu..

    ReplyDelete
  5. boleh cam tu...nampak sgt kalo die pakai pe pon...akan nmpak hodoh je..jijik...eeiiiyeekkk...hahaha

    ReplyDelete
  6. kompom anak org atasan ni...betul x org bawahanku?

    ReplyDelete
  7. nk ceramah org tu , perbaiki diri dulu ..

    ReplyDelete
  8. Mungkin betul.. Sape tahu kn ?! =P

    ReplyDelete
  9. Apa kata org borneo?

    ReplyDelete
  10. Orang yg bg nasihat kt bwh skali tu lebih kurang je.

    ReplyDelete
  11. Orang atas ni mesti telan pil kuda... bodo tahap kuda

    ReplyDelete
  12. AKU rasa admin nie menipu dowh. dia buat nie

    ReplyDelete
  13. org atas tgh menyagap kan org bwah?

    ReplyDelete
  14. erkk..islam x suruh pakai tudung!!islam surh tutup aurat!!!btul x org bawah?

    ReplyDelete
  15. org atas aku ni gila babi la.. pundek lu sial..

    ReplyDelete
  16. woi betulle ape org atas kau tu ckp...org atas aku ni bute huruf ke????

    ReplyDelete
  17. Cuba korang google no 012-6737028 si butoh zambri kl ni! Kat google no nama Yusran @ Along pinjam duit,kat sini cari duit servis butoh keja jilat puki!! Bodoh!

    ReplyDelete
  18. yg komen last skali uh dye punye deff un x pakai tudung..sexy mexy lg -.-''

    ReplyDelete
  19. ak rase die knekan org tu ...smoga die tu sdar le

    ReplyDelete
  20. ...zzZZZ.. Pki tudung tu untuk tutup aurat..aurat pompuan mane 1?.. Semuanyer kecuali muka & kedua tangan( bukan lengan)..

    ReplyDelete
  21. Bodo!!.. Ank babi nih..fucker!!

    ReplyDelete
  22. so... the one comment didnt wear tudung too? hmmm

    ReplyDelete
  23. agen iklan ni lagi... ko takde keje lain ke. pegi tempat lain la we.

    ReplyDelete
  24. tak lawa,cute,sexy kalau pkai tudung.

    ReplyDelete
  25. betul kata arjuna kat ats ni,fatin mmg ada sengau sikit kalau bab menyanyi ni,dia bawa lagu tu dah kira ok,cuma dia ada sengau2 mas idayu sikit,aku rasa kita patut boikot mcD

    ReplyDelete
  26. HUKUM memmakai tudung itu tidak wajib..tapi hukum menutup aurat antara sesama manusia tu wajib..ok admin...(#UAI#)

    ReplyDelete
  27. Babi lah nk pakai pn bangsat

    ReplyDelete
  28. Chow chi bye punye statement...mati nti malaikat tk tnye la lu comel ke tk mse hidup....fak tul la..puih

    ReplyDelete
  29. admin lupa tutup kt like tu nme dye... ezya amos...jom cari2..hahaaha..

    ReplyDelete
  30. nak pakai baju kurung, tapi malulah, nanti x nampak tali TUBE

    ReplyDelete
  31. yg komen last skali tu tngh berpelok ke ? = =

    ReplyDelete
  32. Kau ingat kau tak pakai tudung kau comel ke??

    ReplyDelete
  33. masalahnye yg komen pkai tudung kerana Islam tu tak pulak pkai tudung..siap bf dye hug lg..pkai singlet lg..balerr aok ni~

    ReplyDelete
  34. bahasa tak sopan langsung... berdoa la semoga mereka yang ingin berubah, Allah bagi hidayah untuk mereka... pray4Gaza

    ReplyDelete
  35. Btl kate org atas,kena perbaiki diri dulu br bg nasihat kat org len..btl x org bawahan aku?

    ReplyDelete
  36. betul orang atas.. Islam itu Indah.. Islam itu Mudah. tapi nafsu dan syaitan yang menysusahkan kita untuk nampak Islam itu mudah. sesungghunya islam itu syumul. islam itu meyeluruh... bagi gmbr fb atas tu.. dia teringin pakai tudung. member2 dia yang pakai tudung n tutup aurat tu. patut support dia... sesungguhnya bila kita nak berubah. masa tu le syaitan akan goda kita untuk tidak berubah... fikir2kan wahai umat islam..

    ReplyDelete
  37. pakai tudung ler makin comel....

    ReplyDelete
  38. lalalalalala sape komen bwh aku ni,.. saya syg awak,.. hahahaha

    ReplyDelete
  39. aku rasa dia takut tak comel. dia juga tak takut mati kutt.

    ReplyDelete
  40. ape la.. perrcaya atau tidak.. sheila amzah, nampak lebih cantik pakai tudung taw.. cute2 gitu.. :D

    ReplyDelete
  41. sayang awak semua,.... hahhahahahahahahahaha !!!!!

    ReplyDelete
  42. wakakakakakaka...komen last skli memg mnbngun tpi DP....hahahaha xthu nk ckp... org ats sya cute pkai tdung..

    ReplyDelete
  43. mne de... x cute la,.. cume sopan dan kewajipan org islam dlm mnutup aurat,.. hahahaha

    ReplyDelete
  44. Sebenarnya pakai tudung tuu ta wajib yee admin, tapi yang wajib tuu tutup aurat, tak kesah laaa nak tutup cmna punn, kai baldi pun bole tutup aurat, tapi kna wt lubang untuk mata laaa, kalau tak cmna na nampak jalan kannn, fikir-fikirkanlah dan selamat beramal, pray for GAZA

    ReplyDelete
  45. YA ALLAH selamatkanla saudara islam kami di GAZA,.. ALLAHU AKBAR!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  46. asal lak tetiba nih org ats nih terkejut aq taw.....!

    ReplyDelete
  47. ase asenyew knpe erk, ngan org ats awk tuh???

    ReplyDelete
  48. ALLAHU AKBAR!!!!!

    ReplyDelete
  49. xyah pakai apa2 pun lagi comeli..betul x org bwah...hahahaha

    ReplyDelete
  50. x WAJIB pkai tudung tp WAJIB tutup AURAT .. :]

    ReplyDelete
  51. malang skali apa bila BUTA AJARAN AGAMA ini lah jd nya...

    ReplyDelete
  52. merujuk pada gambar tu.
    dia suruh orang pakai tudung untuk tutup aurat tapi dia sendiri tak pakai tudung acano tu?
    B.O.D.O.H.
    PEACE NO WAR.

    ReplyDelete
  53. orang atas aku ni bajet cute. menyampah mak..

    ReplyDelete
  54. atas aku ni cakap je orang bodoh, diri sendiri bodoh macam babi hutann. kerja menyondol bontot orang je. kahkah. ape kate orang bawahanku ?

    ReplyDelete
  55. Rosmah lagi cute la berbanding dgn ko Free hair cap kentot

    ReplyDelete
  56. wahhh sexy giler eyza amoss nie,,lacap teruss ak melayan nye,,,

    ReplyDelete
  57. budak2..biase la 2...nsib bek zaman ak bdak2 dlu x de fb..ak da besor nie bru ad fb..hohoho

    ReplyDelete
  58. dey mamak! kasi kira ! roti kosong sama teh brapa?

    ReplyDelete
  59. nih bukan masalah comel ker tak ini masalah tutup aurat

    ReplyDelete
  60. Lapan ratus. Amcm. Mampu x? Gurau. .

    ReplyDelete
  61. tak leh bla member dia yg comment ur . comment dah cun tapi dp fail la . apa pun manusia semua tak perfect and banyak buad silap ,, cuma tgk dari hati orang tu la nak berubah . peace ^_^

    ReplyDelete
  62. maki2 n carut mncarut nie lg memalukn rasanya ! maki2 n carut2 nie pon DAPAT DOSA laa ! please jaga adab n tutur kata anda ! ingat malaikat kt sebelah 2 x catat ke dosa korg mak mencarut mcm nie ?? nk komen pon ckp la elok2 sikit !! hishhh , melayu2 . .

    ReplyDelete
  63. pakai sarung guni pon comel ape..

    ReplyDelete
  64. Seharusnye kita support org yg nk berubah tu..bkn mghina..lg2 org lelaki..yg bole jd khalifah..pimpinla kaum hawa..dan wajib pkai tudung wajib tutup aurat..

    ReplyDelete
  65. ko tak pakai tudung tu macam la comel sgt...

    ReplyDelete
  66. nak terberak la plak... da seminggu x berak

    ReplyDelete
  67. budak-budak skang ni ramai yang cerdik, tp ramai jugak yang bertambah bangang terang-terang.

    ReplyDelete
  68. Ini la dia...gadis bangang tahap mangkuk ayun

    ReplyDelete
  69. Pakai tudung tu x wajib..yg wajibnye bila kta kena mnutup aurat :)
    klu x nak buat perubahan scara drastik sgt, mulakan dgn profil pic. tu dulu :) jgn letak gambar yg x mnutup aurat

    ReplyDelete

Penpatah.blogspot tidak bertanggungjawab terhadap komen yang diutarakan dalam laman ini. Segala risiko akibat komen yang disiarkan menjadi tanggungjawab pemilik akaun sendiri